Quinny Buzz 3 2010

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tecka
14.10.10 21:08

takže už to chápu - XL polstrovaná sedačka je blaf na lidi, že dostanou něco nového :lol:

prostě jen ubrali z výbavy tu XL sedačku z jiného materiálu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10482
14.10.10 21:16

freezz, to my myslím chápeme dobře, resp., tak jsem to taky pochopila, ale jak tu někdo (tecka) naznačil, to polstrování musí být asi menší, než dřív, protože při zachování původního rámu sedačky, jak by bylo možné mít sedák velikosti toho XL, který nebyl posltrovaný při zachování toho polstrování, které dělalo ten sedák vlastně menší?
tohle nechápeme myslím, snad jsem to popsala jasně..

že malvík neví, co prodává, to je celkem málo překvapující informace :) po zušenostech své kamarádky a pak svojí sestřenice, (jednou teutonia, jednou Jané) je i jasné, že lumeni to tedy nejsou.. :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
14.10.10 21:46

Jestli to je blaf na lidi či ne, nebudu soudit. Ale

• materiál použitý na polstrované sedačce je mnohem dražší než ten použitý na dřívější XL.
  • ubrali buzz box a přidali nákupní koš, který je praktičtější.
  • snížili cenu, 2011 je levnější.

A pokud si pamatuji správně, tak v kolekci 2010 je polstrovaná sedačka menší (míň hluboká) než XL sedačka. Ta je hlubší. Ovšem v kolekci 2011 je i ta XL sedačka hlubší a prostornější, přestože je z polstrovaného materiálu. No zítra to mohu klidně přeměřit a podat zprávu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.10.10 08:21

A ideálně nafotit. :-) :-)
Konečně jsem to trošku pochopila.
Je fakt, že ten materiál na menší sedačce je mnohem příjemnější. A stejně asi málo lidí používalo tu XL sedačku. :-)Mě osobně vadilo, když jsem ji jednou navlíkla, jak se krabatí u nožiček. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.10.10 08:25

Nejvíc mě štve, že ta Ostrava je zakopaná, kromě pár normálních kočárů tu nabízejí samé polské!!!!
Frezzz nevím, z které prodejny jsi, ale nechcete si u nás udělat pobočku???? :mrgreen:
Jané tu snad neexistuje, buzz taky ne, teutonia ani náhodou- co mají je PP a chicco- a to vždy jako novinku po půl roce, co se už dááávno prodává. Jo a za brutální ceny. :mrgreen:
Závidím Vám i malvíka!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.10.10 08:45

No dobře, asi teda nakonec půjdeme do nové kolekce:-). A kdyz tu hanite malvika, jake mate zkusenosti s babyparkem? Abych jeste nekonec vybrala prodejce:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.10.10 08:59

freezz, díky za vysvětlení, zní to už logičtěji - to je právě ono, chce to prostě vidět na vlastní oči.
já právě na buzzovi nejvíc miluju ten polstr :huban: Vojta i v době, kdy odmítal kočár (krátké období mezi 17 a 19m, dky chtěl jen chodit.. teď když náhodou jako backup beru kočár, veze se celou dobu :mrgreen: )v buzzovi seděl a rochnil se a to doslova.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.10.10 09:07
VikiM píše:
No dobře, asi teda nakonec půjdeme do nové kolekce:-). A kdyz tu hanite malvika, jake mate zkusenosti s babyparkem? Abych jeste nekonec vybrala prodejce:-))

zatím dobré, a to včetně znalostí prodavačky, konkrétně na zličíně, fakt věděla, co prodává.. (byla jem tam se setsřenkou..)
ještě mám dobré zkušenosti se špuntíkem (taky jsme tam byli a prodavačky - hnedka dvě - věděly, byly ochotné..)
to v dětském ráji jsem jedné mamince ukazovala speediho nakonec já, v malvíkovi jsem taky radila, .. (nehledě na to, že vám dají klidně k šedozelenému kočárku modrý nánožník a ještě se diví, že se vám to nelíbí.. )
jo ještě AAA kočárky, taky jsem narazila na ochotné a poučené prodavačky, ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
15.10.10 09:10

holky mě se taky moc líbí ta měkkoučká sedačka, ale když tam dám teď malou nabalenou na zimu i s fusakem, tak má ruce před sebe, nedá si je pohodlně vedle těla. Proto máme vytaženou tu XL a i s fusakem je to teď naprosto v pohodě. Ale je fakt, že teda netuším, jak tu měkkčí vložku čistit. Zatím tedy nebylo potřeba, ale až bude, tak jak to děláte? Perete v pračce?

• Citovat
  • Upravit
85
15.10.10 10:19

Já nemyslím, že tu haníme Malvíka. Jen jsem napsal, že na FB odpovídají nesmysly, což je pravda. Myslím, že záleží, na koho v obchodě člověk narazí. Pokud se prodavačka o zboží zajímá a baví ji to, tak o něm něco ví. Pokud ne, tak říká nesmysly a je to na ní vidět. Na oba typy člověk může narazit V Malvíkovi, v Babyparku, v Dětském rájí a pravděpodobně k každém obchodě. Ale to jsme jaksi off topic :lol:

A ještě fotit jo? No to se mi moc nechce, to je moc práce. Uvidím, co s tím udělám. Info hodím odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.10.10 10:36

Já mám s babyparkem výborné zkušenosti, i když mi sice neuznali reklamaci- vyšisování, tak mi nabídli novou boudičku za poloviční cenu a jednání vždy na 1. Je fakt, že s nikým jiným jsem asi nejednala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
15.10.10 11:57

já mám zkušenosti jen z e-shopů, osobně jsem tam nikdy nebyla, nejsme z Prahy. Ale Malvík - děs a hrůza, dovolat se tam nedá, když se tam člověk dovolá, tak paní bohužel neví kdy co přijde, informativní e-maily nechodily… Už tam nikdy nic objednávat nebudu, nemám na to nervy. Naopak s Babyparkem spokojenost maximální! Reagují ihned jak na objednávku, tak i telefony, jsou ochotní a rychlí. Prostě super. Obchod je vždy o lidech a Babypark doporučuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
38
15.10.10 12:41

Díky díky, dál info o novém buzzovi budu tedy zjišťovat asi v babyparku,mám ho hned za rohem:-))A nevíte ještě, jestli také nabízejí při reklamaci náhradní kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.10.10 14:59
Freezz píše:
Myslím, že záleží, na koho v obchodě člověk narazí. Pokud se prodavačka o zboží zajímá a baví ji to, tak o něm něco ví. Pokud ne, tak říká nesmysly a je to na ní vidět. Na oba typy člověk může narazit V Malvíkovi, v Babyparku, v Dětském rájí a pravděpodobně k každém obchodě.

jojo, svatá pravda, nadšení a radost z práce dělají divy :) jenže ono jde spíš o to, kolikrát v tom kterém obchodě člověk narazí na ne/ochotu a ne/znalost..

přijde mi, že se v malvíkovi dost zhoršili, před rokem jsem tam byla hodně spokojená, teda pravda s E-nákupama, ale letos je to nějaký běs, to co se tam stalo sestřence a té kamarádce fakt není normální.. a vím o dalších..
třeba, když se o tom bude psát, začnou si dávat pozor a zase se zlepší.., vtom vidím smysl, když na to upozorňuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.10.10 17:00

Jak jsem slíbil posílám info k sedačkám. Hlavní změna je asi taková, že kolekce 2011 má tu výplň o polovinu tenčí, než byla v 2010. Je tam prostě použito o 50% méně materiálu.

Tím je nová sedačka širší. Z fotek to asi nebude patrno, tak jsem to ještě naměřil.

Sedačka 2011 také nemá 3 švy, které jsou na 2010.

Obrázek zde: http://img843.imageshack.us/…20102011.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4