Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny Buzz¨No já nevím, malý má 15m a v origo fusaku si lebedí, měrila jsem ho i s klasikou emitex 3v 1 combi a musím říct, že od těch šňůrek co se stahují a u buzzího zippu je úplně stejně dlouhý, emitexový je větší na délku, protože kolem hlavy má mooc místa, aby se dal zaháčit za opěrku, to ten buzzí má jakoby kapucku, nemyslím, že by byl malý. Do dvou let určitě.
Tecko a neukazovali Vám ten druhý, ten je prý menší- je to quinny, ale ne buzz, nevím jaký. Já mám ten mumie a je super, teplounký, tenounký, no bomba. Malý si v něm zrovna lebedí, tak nafotím a dám fotku. ![]()
Holky, jste strašne moc hodný, ani nevíte, jak jsem ráda za vaše rady… ![]()
Fotka:-)
Ale myslím, že jestli vybereš origoš, nebo ten bunker, bude to na stejno. jen bych nebrala ten klasický emitex- je super hřejivý, ale do buzze ho nenacpeš. ![]()
souhlasím, emitex 3v1 do buzze ani omylem…vím, že pasuje aesthetic, ten je trochu skladnější,a le není to prostě ideální..
a coccon nebo lodger - nevýhoda toho, že jsou fleesové, takže nutnost nánožníku přes to.. promoknou, profouknou..
u origoše není potřeba…
kačko - v 15m si vojta taky ještě lebedil ve fusaku.. a ono v tom buzzovi, jak je to houpačka, to bude něco podobného jako zapp. že taky není potřeba extra délka.. ale třeba zrovna jsem přemýšlela jestli je pro 17m do callista a dospěla jsem k názoru, že moc ne.. má méně místa na nohy od té díry na pás.. na délku celkovou se to nezdá, ale ta díra je dost dole..
to, že je to mumie, s kapuckou, to jsem zapomněla zdůrazdit, je to fakt super!!!
Kacka
Fotka ve fusacku vypada super ![]()
kolem hlavicky je to idealne vyresene,kolik je malemu?nevim,jestli mas metrik,ale me se neukazal tak proto se ptam ![]()
Natasa
jj,to je fakt,cocon je flesovy,ale ma nepromokavy nanoznik v cene a je schovany ve spodu fusaku pod nozickama.Syna v nem vozim uz ted,ruce ma ven,ale nohy v teple,deka by u nas okamzite letela a nohy by mel odkryte…takze jsem spokojena,jednoduse ho tam dam i vyndam,nepoutam,protoze nevypadne,jen davam madlo a ksiry max. pres raminka,ale nezapinam,preci jen v 1.5 roku tam zase tolik neni,spis beha po svych ![]()
chtela jsem se Vas holky zeptat,jak Vam jdou polohovat nozicky?Me jen jakoby nahoru a potom dolu,takze 2× polohy…
Zdalo se mi,ze by mely byt polohy 3 ?
myslím, že polohy bohou jsou dvě, polohy zad 3 po směru a dvě proti směru ![]()
aha, já coccon ještě neviděla na živo, nemáš fotečku toho nánožníčku ? kamarádka o cocconu uvažuje…
Kačko, pěkná fotečka s fusáčkem
Jenomže my máme už dávno delší nožky, dcera je má normálně dole, takto dané polohování nožek nahoru by u nás neprošlo, měla by je skrčené. Ale u Vás vypadá fusak že je naprosto ok. Ale já měla opravdu origoš Buzz, ale dcera normálně seděla a v zimě by to bylo opravdu u nás asi naknap.
Jinak mi to samo nedalo a změřila jsem Lodgera - celková délka 124 cm a ještě mám Bugaboo fusak ten má 122 cm a v obou má hodně místa. Do Bee jsem chtěla mít Lodger a do Buzze origoš, nu nedá se nic dělat, musela jsem to pořešit jinak. Aesthetic by ani v jednom nevypadal tak hezky, tak ten nechávám pro další mimi do autosedačky.
Jo a Lodgera mám vyzkoušeného už z loňska a neprofoukne a nepromokne když sněží. Když pršelo, tak jsem dala nánožník - mám emitexový a používám ho na všechny kočárky. Sedí super.
polohy na nožičky jsou 2, tak jako to má Kačka na fotečce a pak normálně dole, tak jak bývá foto v e-shopech. Polohování zádíček „kolíbky“ je sed, pololeh a leh.
Jinak manžela jsem pobavila, jak jsem tady lítala s metrem a měřila fusaky ![]()
Jojo, máš pravdu, tuto zimu v něm určitě vydrží, ale příští asi ne.
Ten bunker je teda super velký. Já jsem právě uvažovala, že si koupím ten cocoon, ale zdá se mi, že do něj vrchem musí foukat, ale třeba ne. ![]()
Natašo a ty zůstáváš u speediho?? ![]()
kačko - jj, speedi zůstává, manžel by nepřežil, kdybych ho prodala
a co se týká opravdu terénního kočárku, já prostě neznám lepší - resp. jiný, který by splňoval moje požadavky (jasně, že ne každého..)
ale mám už koupený druhý
cybex callisto
celý komplet, 2009, s vložnou taškou, adaptérama na autosedačku. červený (opět, můj 3. červený kočár
)
musela jsem si prostě vybrat a vzala jsem to logicky, buzz je moc podobný speedimu, veliký, robustní, callisto jsou golfky, ideální podvozek,.. holt si musím nechat na ten krásný sedák zajít chuť ![]()
Ahoj holky, tak vám musím napsat, že jsme se dneska byli podívat na kočárek a Quinny Buzz 3 budu mít zítra doma
… Líbil se nám ten celý černý, i s černou konstrukcí, je to prý nějaká limit. edice nebo co, ale vypadá úžasně. Jen už k němu není originál fusak black and white, buďto si budu muset koupit nějaký barevný nebo ten celý černý, který ovšem není tak sytě černý jako je barva kočárku, tak mě to trochu zklamalo, ani není nikde k dostání
… Prý…
Super, budeš nadšená, pak nezapomeň hodit fotky.
Já osobně bych šla do tohoto, musí to vypadat božsky s tou černou. ![]()
http://www.nejlevnejsikocarky.cz/…-p-1131.html
Kacko, to je právě ten, který není nikde k dostání, to je ten originál na můj kočárek
, ale děkuju za stránky, zítra tam zkusím zavolat, jestli ho mají ještě na skladě…
Ivulko opravdu???Já myslela, že chceš celý černý, já když sledovala fusaky, tak ten mě uchvátil.
Tak snad jej budou mít, píšou , že je skladem. ![]()
http://www.babypark.cz/…-black-white
Tady ještě levnější a píšou ihned k vyzvednutí. .-)