Quinny Buzz 3 2010

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
19.10.10 10:26

Luci,
vůbec není zač děkovat ..!!
zapomněla jsem dát včera večer odkaz přímo na ty bezpečnostní testy, abys to nemusela hledat.: http://www.adac.de/…default.aspx
stačí si zvolit testjahre alle, a to pod tím kategorii do 13kg. a uvidíš všechno testované od r. 07..
ono některé ty sedačky mi přijdou docela nepohodlné, ale zrovínka MC má krásnou vložku pro maličké děti, ta poloha je taková pozvolná..

Mutsy - mno, je to stejný výrobce, jako quinny. kočárky jsou bezepčné co do materiálů, spolehlivé, pěkné,.. a opět záleží na názoru.
jsou hodně modulární - je několik typů podvozků, k tomu sportovní sedák a korba. vše se dá kupovat separátně (takže začneš nákupem podvozku, korby a autsoedačky a sportovní sedák dokoupíš až třeba v těch 6m..)podvozky jsou urbanrider s tou natáčecí zadní nápravou, 4rider - ty jsou dva, ale vpodstatě, přední měnší otočná nafukovací kola a 3rider, zdvojené malá přední nafukovací kolo.
(pak je tedy ještě M. slider a M transporter, ale o těch jindy..)
sportovní sedák se dá otočit oběma směry, není do úplně plochého lehu, ale do velmi slušného, polohování je klasické. sedák mi přijde docela úzký a mně osobně málo pohodlný (třeba proti GT3, buzzovi, speedimu s redukcí, Jané..), ale na šířku je to 30cm. materiál snadno udržovatelný. často slyším, že praská to průhledné na boudičce, při mrazech.
korbička velikosti Quinny dreami.
autsoedačka maxi cosi cabriofix.
váha - bohžel jsem ho nevážila osobně, ale konkrétně UR je z nich snad nejtěžší. je hodně stabilní díky 4 kolům, hoodně terénní. a ovládání chce podle mého hodně zvyk. prvně jsem s ním málem nezatočila. couvání chce hodně grif, mi to třeba nešlo.. - ale vedle nožní brzdy je aretace..
já nevím, nechci vynášet soudy nebo tak,ale pokud bych nepotřebovala vyloženě tank, UR bych si asi nekoupila, .. ale berte to jako čistě subjektivní názor, momentálně zaslepené fanynky buzze :mrgreen: :mrgreen: je to kvalitní kočár, na který nejsou stížnosti, ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.10.10 10:28

Kačí, super taky děkuju za názor:-), vidím, že je stejný :mrgreen: . Pro mě ideální odpověď k tomu:-), Takže ted mám v hlavě už jen tři favority zřejmě, buzze, speediho a gt3. Tak jen to teď nějak rozhodnout. A vy si holky kupujete jen nové kočárky? a pak je prodáte třeba a koupíte jinej nebo jak? :-D , nejsou to přece jen levné záležitosti :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.10.10 10:36

Nataško nechci se opakovat ale vážně díky za ty poznatky. Člověk si dřív ani kočárku na ulici skoro nevšiml, a teď zkoumá byť i blbosti:-) ale ač se v tom zatím nevyznám, zkušenosti žádný, tak ale přece jen nechceme jen nějaký kočár, který má 4 kola, ale aby byl bezpečný, pohodlný na řízení, ne moc těžký, jsem docela drobná a budu ho tahat do schodů…zkrátka aby byl pro nás a pro princeznu super :lol:. Děkuju i za názor na mutsy, já z něj nejsem taky nadšená, ale manžela zajímal:-), a couvat mi sním nešlo. asi na po desété se mi to povedlo, to bych byla na nervy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.10.10 11:04

já bych taky byla.. :)
jinak já na střídání kočárků nervy nemám - resp. na ten prodej :-P , bavím se tím, že je zkoumám v obchodech, a u kamarádek.. na ulici a tak..
jinak mám nové (spediho, cybex ruby a teď callisto), měla jsem nové chicco (šlo dál) a jetého Quinny zappa (taky šel, po 2.5 letech služby..)
záleží. třeba korbu se asi vyplatí z druhé ruky josu jako nové, a nové jsou celkem předražené, sporťák bych koupila asi nový, bude jezdit dlouho..
druhý kočár na druhátko (callisto) jsem chtěla použitý,a le oni nejsou.. tak jsem „musela“ jít do nového.. :mrgreen:

úplně tě chápu, já taky nechtěla jen tak ledsjaký kočár, tak sjem se začla zajímat a kam jsem se dostala :mrgreen: :mrgreen:

jestli jsi drobná a budeš kočár tahat do schodů, asi bych o GT3 moc neuvažovala.. je docela těžký - aspoń mi přišla docela podstatná změna, když jsem jednou tlačila tu u nás do kopce tenhle kočár s dítětem a pak vzala svého speediho.. (ten je extrémně lehký na terénní kočár, ale zas má jiné mouchy..)
co ty Kačko - máš porovnání buzz/GT3 - jakýje rozdíl v nich, váhově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.10.10 11:26

Jo přesně tak :lol: , já jsem fakt už tak nějak spokojená sama v sobě, že už to mám v hlavě tak nějak srovnaný, dneska zajedu do babyparku zkusit si s obouma quinnyma sjet:-), takže do terénu jsou buzz i speedi, jen koupit k buzzovi to terenní kolo? a v zimě ve sněhu bych taky neměla mít problém ani s jedním? a mám se pak už rozhodnout jen podle svého pocitu?:-)))) :mrgreen: . Jinak s těma schodama mám to asi 12 schodů, ne několik pater, ale stejně pokud to nebude nutné, tahat se co nejméně :palec:., a jinak ke quinnymu originál fusak, ale ne tašku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.10.10 11:53

jj, rozhodně babypark :palec: (mají quinny i mutsy, a pokud pojedeš v praze na černý most, o kus níž je babystar, kde mají peg perego, jelikož jsou výhradní dovozci..)

speedi je stopro terénnější, než buzz. má ruční brzdu a to přední kolo je větší a jednoduché,–.. kočár má nízko těžiště..
buzz je víc do města, zas má otočný sedák, atd.
uvidíš, až je uvidíš vedle sebe.

a v zimě ve sněhu - zvlášť pokud bude ta tisíciletá, jak provokují někteří - to nebude OK ani s ničím, leda tak v šátku.. aspoň vloni se u nás nedalo jít asi s dítětem za ruku, musel předemnou, prootže lidi prohazovali max. cestičku na jednu lopatu.. když už vlbec.. takže s kočárem bych se nechytla.. ale záeží, kde bydlíte..
už se na to psychicky připravuju a musím si osvěžit úvazy na břicho :-P :-P
jinak buzz by mohl mít větší trable, je nižší (může dřít víc košíkem ) a zdvojené kolo je vždycky horší než jednoduché..
ale tím nafukovacím kolem z něj udělali použitelný kočár i jinam, než do města, to zase ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.10.10 12:07

Já bydlím zrovna na druhé straně prahy, takže dnes pojedu na zličín :mrgreen: a až se manžel utrhne dřív z práce vyrazíme někam dál ještě:-). No jsem sama zvědavá s čím přijedu:-) Oba budou božský, i když na stránkách quinny je speedi opravdu vedený jako jedinný do terénu. Což nakonec asi vyhraje. Koukala jsem, že je i dokonce docela o hodně levnější než buzz. A pokud opravdu bude zima, jak hrozí, tak to raději nevytáhneme snad ani paty z baráku :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.10.10 12:19

ahoj lucko, jsme na om asi tak nejak podobne:-) Taky cekam prvni mimco, taky mam ted plnou hlavu kocarku, taky jsem zvazovala buzze, speediho, i gt3:-) a taky mam podobne termin, pulka unora.-)) jo a taky bydlim kousek od zlicina:-))do babyparku jsem tam zavitala uz nekolikrat a jsem z buzze stale nadsena, posledne jsem se tam dala doreci s jednou prodavackou a ta mi ho vazne a nezaujate doporucovala, rikal, ze ze vsech kocarku, co tam maji a meli by sla taky jen do buzze. Presvedcilo me taky, ze rikala, ze lidi, co si kupuji velke , tezke kocarky( ja rikam tanky:-) tak pak stjne brzy jdou do golfek a buzz muze i golfky pekne nahradit, tak mel u me dalsi plus:-))takze jsem uz resila jen jakou verzi a nokonec asi pockame az dorazi na zlicin ta nova 2011 a pujdeme do ni:-)) tak hodne sil do rozhodovani a vybirani, ja uz doufam nazor menit nebudu:-))

ted koukam na tasky a ta original quinny je nadherna, bohuzel doost draha:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.10.10 12:28

:mrgreen: Ahoj Vikim, tak to je dobrý, že jsme na tom takhle podobně:-) to je dobrá náhodička.tak to by jsme se mohli sejít někdy na kafčo ne? :lol: ,já jsem původně chtěla čtyřkolku ale už ne:-),dřív jsem si myslela, že jen čtyřkolka je stabilní atd. no já se tam dnes mrknu, zkusím si s nima zamanévrovat a uvidíme:-) a kolekce 2011 přijde kdy? a ty už víš jak bude vypadat? Ale jsem klidnější, že ten výběr je už užší, protože na úplným začátku jsem byla úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.10.10 12:45

Já byla taky mimo, doma jsem na zacatku rekla, ze kocar asi nebudeme mit zadny, protoze zadny nevyberu:-)) kolekce 2011 ma prijit na prelomu rijna a listopadu. Nemela by se zasadne lisit, jen tim sedakem, jak jsme tu driv probiraly, jine barvy a nakupni kosik pod kocarkem misto te tasky mezi velkymi kolecky (buzz boxu). jasne na kafco nekdy klido muzeme, ja uz jsem jen doma, tak mam casu dost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.10.10 12:48

já jsem to před 14 dny taky už v práci zapíchla, nějak to už nešlo psychicky zvládat. Tak fajn, tak se domluvíme:-) třeba na příští týden?:-) aspoň to vše probereme:-) no to ta nová kolekce bude zase o to ale dražší viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.10.10 13:00

nene, nebude, bude prekvapive levnejsi:-))!!!! napiseme si tu do int. posty a domluvime se:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.10.10 13:48

to je krása, jak jste se tu sešly! :) tohle mě na emimi hrozně baví!
babypark na zličíně se mi zdá lepší, ale zas to mám přes celou prahu já.. (a kousek na čerňák) byla jsem tam se sestřenkou v červnu a jí tam zase jedna prodavačka zcela nezaujatě nabízela speediho, že je sama těhotná a bude si ho kupovat :D
uvidíte v reálu, jak se vám budou zdát..

speedi je levnější, v základu, ale musíte připočíst ještě 1000 za tu redukci.. ta je fakt potřeba..
je luxusně širokej - neznám širší.. ale zádovku má zas delší buzz.

jako já nemít muže „blázna“, :mrgreen: a kupovat dneska, koupím asi buzze. :mrgreen:

jo a s golfkama - podle mého ani s buzzem ani se speedim nejsou moc potřeba, až spíš pak něco ultrajednoduchého, cybex ruby, quinny zapp apod., když už dítě chodí, jen občas si potřebuje odpočinout. ale někomu ani tehdy nevadí brát s sebou velký kočár..
pravda, že mi se hrozně osvědčila kombinace speedi/zapp.. zapp pod autosedačku, protže brzo jsem jí fakt už neunesla.. :lol: a pak na rychlovku..

jo, btw, na té straně prahy je ještě malvík, v Hostivicích. prodavačky děs, na nic se neptejte,a le prohlídnout se dá ledasco.. mají Jané, Quinny, mutsy, Xlander, concord, maxi cosi, casulaplay, .. a mraky dalších.. parking před obchodem, a dokocne mají i záchod :) což jsem ocenila, když mi vojta 4× během hodiny zahlásil čury nebo kaků :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.10.10 14:19

Tak já měla i speediho. :-) :-)
Z těch tří pro mě absolutně nejhorší- jestgli to tak můžu říct, ale Nataška si ho mooc pochvaluje. Takže je to jen a jen o názoru, nemůžou se nám přece líbit všem stejné kočíky, ne??? :-)
Já to měla tak, že gtčko byl můj vysněný kočár, moje 7 letá dcera má 150cm a nohu 36_37, takže jsem čekala, že druhé mimi bude taky dlouhé a priorita byla dlouhá ložná plocha, což gtčko splňovalo dokonale. No a ty další věci jako integrované držáky nápojů, obbbr-sklopný koš, boudu překopitelnou k madýlku, možnost vozit mimi čelem k sobě v poloze leh(tehdy před 2 lety to moc běžné u trojkolek nebylo :-))byl jen veliký bonus navíc. :-).Takže jsem si na něj z každé výplaty odkládala, protože je to docela pálka. No a protože malý je kočárový typ a spí venku na zahradě a večer i v ložnici, tak jsem zjistila, že prostě potřebuju do ložnice jiný kočár, že mě pořád nebaví utírat kola, a tím to začlo. Kupovala jsem si vždy jen starší, hoodně levné-nepotřebovala jsem krásné, ale vhodné na spaní a pak to šlo- jané-pořád mu padala brzda, casualplay-klepalo přííšerně kolo, speedi-neměl redukci sedu, ale jinak byl z těch ostatních asi nejlepší, pliko-kopu do koleček, síčko-na spaní fajn, ale nevešlo s emi do kufru punta, no já nevím, byly jich moře…Prostě jsem vždy vyměnila nebo prodala a koupila jiný.Ale už jsem skončila, mám gtčko, buzze a nunu. :-)
No a buzz- já posílala PP na reklamaci, zdálo se mi, že nějak šisuje no a potřebovala jsem kočárek na ježdění a paní u nás zrovinka prodávala buzz- jako nový, měla tam asi 7 kočárů, samé nové, takže super kup. :-)Stál mě 3000,– v záruce do 2011.

Pokud mám porovnat gtčko a buzze váhově jsou podle mě skoro stejné, rozdíl je v ovládání, buzz jede lehčeji lehčeji se s ním manipuluje, ale mluvím o čtyřkolce, ta nenafukovací tříkolka byl děs. :-)

Tak potom napiš, co tě nejvíce zaujalo. :-)

A babypark opravdu doporučuji, výborné jednání, i když mi reklamačku neuznali, nabídli mi novou boudu za poloviční cenu, vždy milé jednání. :-)
Fakt tam nepracuju :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.10.10 14:27

Díky Naty, v Hostivicích už jsem byla kouknout. A naprostý souhlas!! Hodně věcí k vidění, ale když jsem vážně ani nevěděla co vlastně chci, tak bych ocenila, když by se mi jedna z min, tří prodavaček, co tam byly a bavily se spolu u pokladen , třeba zeptala, jestli nepotřebuju s něčím pomoct. Pak jsem si pro jednu zašla, aby mi alespoň na buzzovi ukázala, jak se skladá, polohuje a tak a byla veeelmi otrávená a navíc mi neřekla jediné slovo.
To ty bys měla pracovat v nějakém obchodě s kočárky, to by byla radost!! :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí