Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzNo asi ne, protože mě se třeba líbí buzzí spodek více než speedí, a plno matek odrazuje buzzí sedák. Naty nechceš se stát průkopnicí???Teoreticky by to mělo jít jak píšeš. ![]()
no, já nemyslela, jako že by to tak začli vyrábět, jen že quinny má poslední dobou inovace takové vychytávky ke stávajícím modelům.. jako zapp a nový sedák kompatibilní se starým podvozkem, madlo ke speedimu, ta vložka, košík zapp a tak.. tak že by vymysleli jak oficiálně přidělat buzzí sedák na speedí podvozek. opačně to nejde, speedi se navazuje..
to víš, že se průkopnicí stát chci,
ale to bych nejdřív musela najít někoho v okolí, kdo má buzze a s kým bych to vyzkoušela.. ![]()
páč já nerada kupuju a prodávám.. ![]()
my se stále vlezeme i do toho menšího sedáku, ale jak jsem vytáhla fusak, tak jsem tam dala ten XL potah a je super, krásně se tam teď vlezeme i s fusakem i s naducanou zimní bundou. Na zimu budeme určitě jezdit v tom XL a po zimě se uvidí.
Jinak Kačko, tys mě pobavila tou větou, že Buzz je tak skvělý, že uvažuješ, že bys prodala GT3
Normálně jsem si to musela přečíst ještě jednou, jestli se mi to nezdá
A Natašo, ty si prosím toho Buzze kup, aby sis mohla splnit sen. Šak pak se přemůžeš a kočárky prodáš ![]()
Tecko, ale já to fakt tak myslím.
Asi před třemi dny jsem malého chtěla uspat v Gtčku a řval a řval a řval, až jsem rezignovala, vytáhla buzze, přehodila fusaky a jen si lehnul spal. ![]()
Jen pro info v kolekci 2011 už dva sedáky nebudou. Bude pouze jeden, který bude mít velikost XL sedačky, ale bude v materiálu té menší vložky. Oproti stávající sedačce však bude mít 3 otvory na pásy proti stávajícícm dvěma.
Také už nebude Buzz box, ale místo něho bude v ceně již nákupní koš.
Ahoj holky, obvolávala jsem ten fusak i podle vašich odkazů a NIC! Fakt normálně ten Black and White nikde není, každopádně ještě zkusím ten Ebay, Kačenko, děkuju moc za odkaz. Jinak pak koupím ten, jak jsem psala. Dneska jsme byli zaplatit kočárek a zítra si ho pěkně složííím a budu jezdit po obýváku jak divá
. Koupili jsme tříkolku, vzala jsem si i kolečko do terénu, tak jsem zvědavá. Zítra sednu k netu a budu hledat dál fusáček…
Já jsem si zase musela přečíst všechny příspěvky z dneška 2×, protože jsem se tady tak tlemila
, jsem ráda, že jsme nakonec koupili Buzzíka
a že ho všechny takhle chválíte, děkuju za odpovědi všem, protože jste mi opravdu hodně pomohli, já byla fakt na nervy, co koupit, abych nebyla za půl roku zklamaná…
tecka píše:
A Natašo, ty si prosím toho Buzze kup, aby sis mohla splnit sen. Šak pak se přemůžeš a kočárky prodáš
no jo já bych ráda
ale mít tři kočáry najednou by i na mě bylo dost
![]()
kačko - od tebe má buzz opravdu super reference!! skvělý příkald toho, že dětem opravdu nevadí houpačky, ba právě naopak ![]()
ivulko, jsem ráda, že jsi spokojená a vybrala jsi, teď hlavně,abys byla spokojená i při používání ![]()
Freezz - jako obvykle, děkujeme za nové informace,
zatím to nikde vidět není, že by se to měnilo, snad to bude k lpešímu, a malým dětem nebude ten sedák příliš velký.. ![]()
co ty bys říkal tomu nápadu upevnit sedák z buzze na podvozek speediho ?? ![]()
2011: http://quinny.libfin.cz/buzz-3.php
Já bych to určitě neupravoval. To směřuje jen k tomu, že bude jeden kočárek, který bude mít všechno. Ale takový neexistuje a existovat nikdy nebude. Každý model slouží jiným účelům a pokud chce někdo sedák z Buzze (materiálově) do terénu, tak si může koupit Muru.
Docela se mi líbí 2011, za mě je fajn, že ty vložky jsou dvě, když mám jednu špinavou, vyperu a než uschne jezdím s tou druhou. ![]()
Jasně jako propagátorka buzzů bych mohla dostávat odměny.
![]()
mě spíš než ta nová kolekce nadchly ty tašky na kočárek. Konečně vypadají jako klasické kabelky ![]()
A co se týče sedaček, taky jsem ráda za ty 2. Ona ta měkoučká je super, ale zase se fakt blbě čistí. Ta větší je z praktičtějšího materiálu, dá se čistit kartáčkem
Ale že dali do základní výbavy košík je bezva, přece jen se využije víc než ten Box.
jé, to já nemyslela jako měnit kočár, jen rozšířit vzájemnou kompatibilitu..
jako zapp / zapp extra, jako jdou u Jané měnit potahy vzájemně mezi modely (teda šly, nevím jak teď 2010) atd. ![]()
(tak t vypadá, když začnou maniaci přes kočáry vymýšlet blbosti
)
jj, přiznám, že jsem chtěla měnit jistou dobu speedi/mura.. mura má měkký sedák,ale prostě není to buzz. buzz je houpačka a sedák je o dost větší (co do zádové opěrky). mura má sedák pidi, klasicky polohovací, s tím blbým madlem, nemá ruční brzdu a podvozek váží víc než speedi celý kočár.. navíc s letošními „vylepšeními“ mury jsem si fakt nesedla.. ta stříška je prostě děsivá.. ![]()
ty tašky vypadají dobře!!! ![]()
mám quinny origoš, 2007, a využití nic moc.. používám velikou kabelku oilily..
k.a.c.k.a.1 píše:
Jasně jako propagátorka buzzů bych mohla dostávat odměny.![]()
![]()
to já zase jako propagátor Q. speedi ![]()
Jo a ještě jsem zapomněla vychválit, že jsem včera buzze vzala do terénu, a super. Sice to bylo jen pole- nebo louka, či co, ale jel super, jen já mám neorigoš koš a je dost nízko, takže mi tam trochu vadil. Ale jinak opět překvápko, takže můžu říct, že je i terénní. Teda asi v rámci možností, ale zkusím i les a pak písnu. No na Gt asi nemá-to by fakt nedal, ale i tak obstál skvěle. ![]()