Quinny Buzz 3 2010

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
5.10.10 09:43

No asi ne, protože mě se třeba líbí buzzí spodek více než speedí, a plno matek odrazuje buzzí sedák. Naty nechceš se stát průkopnicí???Teoreticky by to mělo jít jak píšeš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.10.10 10:04

no, já nemyslela, jako že by to tak začli vyrábět, jen že quinny má poslední dobou inovace takové vychytávky ke stávajícím modelům.. jako zapp a nový sedák kompatibilní se starým podvozkem, madlo ke speedimu, ta vložka, košík zapp a tak.. tak že by vymysleli jak oficiálně přidělat buzzí sedák na speedí podvozek. opačně to nejde, speedi se navazuje..

to víš, že se průkopnicí stát chci, :mrgreen: :mrgreen: ale to bych nejdřív musela najít někoho v okolí, kdo má buzze a s kým bych to vyzkoušela.. :D
páč já nerada kupuju a prodávám.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
5.10.10 11:11

my se stále vlezeme i do toho menšího sedáku, ale jak jsem vytáhla fusak, tak jsem tam dala ten XL potah a je super, krásně se tam teď vlezeme i s fusakem i s naducanou zimní bundou. Na zimu budeme určitě jezdit v tom XL a po zimě se uvidí.

Jinak Kačko, tys mě pobavila tou větou, že Buzz je tak skvělý, že uvažuješ, že bys prodala GT3 8-o Normálně jsem si to musela přečíst ještě jednou, jestli se mi to nezdá :lol: A Natašo, ty si prosím toho Buzze kup, aby sis mohla splnit sen. Šak pak se přemůžeš a kočárky prodáš :palec:

• Citovat
  • Upravit
3241
5.10.10 12:23

Tecko, ale já to fakt tak myslím. :-) :-)Asi před třemi dny jsem malého chtěla uspat v Gtčku a řval a řval a řval, až jsem rezignovala, vytáhla buzze, přehodila fusaky a jen si lehnul spal. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.10.10 18:26

Jen pro info v kolekci 2011 už dva sedáky nebudou. Bude pouze jeden, který bude mít velikost XL sedačky, ale bude v materiálu té menší vložky. Oproti stávající sedačce však bude mít 3 otvory na pásy proti stávajícícm dvěma.

Také už nebude Buzz box, ale místo něho bude v ceně již nákupní koš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 18:30

Ahoj holky, obvolávala jsem ten fusak i podle vašich odkazů a NIC! Fakt normálně ten Black and White nikde není, každopádně ještě zkusím ten Ebay, Kačenko, děkuju moc za odkaz. Jinak pak koupím ten, jak jsem psala. Dneska jsme byli zaplatit kočárek a zítra si ho pěkně složííím a budu jezdit po obýváku jak divá :mrgreen: . Koupili jsme tříkolku, vzala jsem si i kolečko do terénu, tak jsem zvědavá. Zítra sednu k netu a budu hledat dál fusáček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 19:53

Já jsem si zase musela přečíst všechny příspěvky z dneška 2×, protože jsem se tady tak tlemila :mrgreen: , jsem ráda, že jsme nakonec koupili Buzzíka :-) a že ho všechny takhle chválíte, děkuju za odpovědi všem, protože jste mi opravdu hodně pomohli, já byla fakt na nervy, co koupit, abych nebyla za půl roku zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.10.10 22:14
tecka píše:
A Natašo, ty si prosím toho Buzze kup, aby sis mohla splnit sen. Šak pak se přemůžeš a kočárky prodáš :palec:

no jo já bych ráda :mrgreen: ale mít tři kočáry najednou by i na mě bylo dost :mrgreen: :-P

kačko - od tebe má buzz opravdu super reference!! skvělý příkald toho, že dětem opravdu nevadí houpačky, ba právě naopak :palec:

ivulko, jsem ráda, že jsi spokojená a vybrala jsi, teď hlavně,abys byla spokojená i při používání :palec:

Freezz - jako obvykle, děkujeme za nové informace, :palec: zatím to nikde vidět není, že by se to měnilo, snad to bude k lpešímu, a malým dětem nebude ten sedák příliš velký.. :think:
co ty bys říkal tomu nápadu upevnit sedák z buzze na podvozek speediho ?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.10.10 07:30

2011: http://quinny.libfin.cz/buzz-3.php

Já bych to určitě neupravoval. To směřuje jen k tomu, že bude jeden kočárek, který bude mít všechno. Ale takový neexistuje a existovat nikdy nebude. Každý model slouží jiným účelům a pokud chce někdo sedák z Buzze (materiálově) do terénu, tak si může koupit Muru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.10.10 08:56

Docela se mi líbí 2011, za mě je fajn, že ty vložky jsou dvě, když mám jednu špinavou, vyperu a než uschne jezdím s tou druhou. :-)

Jasně jako propagátorka buzzů bych mohla dostávat odměny. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
6.10.10 10:20

mě spíš než ta nová kolekce nadchly ty tašky na kočárek. Konečně vypadají jako klasické kabelky :-)

A co se týče sedaček, taky jsem ráda za ty 2. Ona ta měkoučká je super, ale zase se fakt blbě čistí. Ta větší je z praktičtějšího materiálu, dá se čistit kartáčkem :palec: Ale že dali do základní výbavy košík je bezva, přece jen se využije víc než ten Box.

• Citovat
  • Upravit
10482
6.10.10 10:40

jé, to já nemyslela jako měnit kočár, jen rozšířit vzájemnou kompatibilitu.. :D :mrgreen: jako zapp / zapp extra, jako jdou u Jané měnit potahy vzájemně mezi modely (teda šly, nevím jak teď 2010) atd. :)
(tak t vypadá, když začnou maniaci přes kočáry vymýšlet blbosti :-P :mrgreen: )

jj, přiznám, že jsem chtěla měnit jistou dobu speedi/mura.. mura má měkký sedák,ale prostě není to buzz. buzz je houpačka a sedák je o dost větší (co do zádové opěrky). mura má sedák pidi, klasicky polohovací, s tím blbým madlem, nemá ruční brzdu a podvozek váží víc než speedi celý kočár.. navíc s letošními „vylepšeními“ mury jsem si fakt nesedla.. ta stříška je prostě děsivá.. :-?

ty tašky vypadají dobře!!! :palec:
mám quinny origoš, 2007, a využití nic moc.. používám velikou kabelku oilily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.10.10 10:46
k.a.c.k.a.1 píše:
Jasně jako propagátorka buzzů bych mohla dostávat odměny. :-) :-) :-)

to já zase jako propagátor Q. speedi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.10.10 12:56

To jo! :-) :-) :-)
Jdu kouknout na ty tašky, já mám nějakou kaiser. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.10.10 13:00

Jo a ještě jsem zapomněla vychválit, že jsem včera buzze vzala do terénu, a super. Sice to bylo jen pole- nebo louka, či co, ale jel super, jen já mám neorigoš koš a je dost nízko, takže mi tam trochu vadil. Ale jinak opět překvápko, takže můžu říct, že je i terénní. Teda asi v rámci možností, ale zkusím i les a pak písnu. No na Gt asi nemá-to by fakt nedal, ale i tak obstál skvěle. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí