Quinny Buzz 3 2010

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tecka
4.10.10 20:41

zkus v Babyparku - http://www.babypark.cz/…-black-white já tento z limitované edice měla právě doma, vypadá nááádherně, ale bohužel pro naší velké princezně už by byl malý, tak jsem ho vracela zpět. Jinak gratuluji k výběru, taky jsem úchyl na černé kočárky, ale fusak mám ráda barevený, na oživení :-)

• Citovat
  • Upravit
4.10.10 20:44

Přesně v tomto obchodě jsme kočárek kupovali… V Brně… A paní volala do Prahy a taky ho už na obchodě nemají, takže trochu kecají… :cry: . Ach jo, zítra zkusím zavolat na ten předchozí odkaz a uvidím, ale vidím to bledě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.10 21:35

Tak mi už dokonce odepsali, fusak je nedostupný. Ten celý černý není černý, ale takový tmavě šedý, takže ke kočárku nic moc… Takže asi počkám na příští týden na ultrazvuk, kde mi řeknou pohlaví a koupím nějaký barevný :-), Protože jak je vidět, tak ten černobílý asi neseženu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
4.10.10 21:47

zase máš výhodu toho, že máš kočárek komplet černý, a tam bude vypadat jakákoliv barvička nádherně. Já tam mám růžového Lodgera a krásně tam ten fusak vyniká :palec:

• Citovat
  • Upravit
10482
4.10.10 22:32

ivulko, gratuluju k výběru kočárku :kytka:

taky myslím, že fusáček se bude hodit nějaký barevný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 07:37

Holky, tak joo, máte pravdu, vyberu nějaký barevný na oživení :-) , takže k Buzzikovi pasuje Lodger? Nerada bych koupila nějaký, který se tam nevejde :-? …Z kočárku mám strašnou radost, jen mi jedna známá říkala, že je strašně malý ten sporťák, tak oproti jiným malinko je, ale snad to nějaký čas vydrží :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 07:48

On se tam vlastně vejde i fusak Quinny Speedi 2010, že? Mají v nabídce krásnej fialovej, ale s mým štěstím… :cry: , ať už je příští úterý a já vím, jestli to bude holčička nebo chlapeček.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.10.10 09:05

ivulko, jasně že vejde, a mám pocit, že je trochu lepší materiál, speedi je do terénua ten fusak je taky.. buzz jak je městský, mám pocit, že není úplně nepromokavej… ale je to možná jen můj pocit.

jinak buzz malej není - je akorát :) a navíc, existuje pak sedačka XL - to se vyndá ta měkkoučká vložka a dá se tvrdší, ale větší. a rázem máš obr kočár :)

chjo, docela závidím :mrgreen: ale prostě nemůžu mít ty kočáry tři.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.10.10 09:07
iivvuullkkaa píše:
On se tam vlastně vejde i fusak Quinny Speedi 2010, že? Mají v nabídce krásnej fialovej, ale s mým štěstím… :cry: , ať už je příští úterý a já vím, jestli to bude holčička nebo chlapeček.. :lol:

ivulko, na to bych nespoléhala :mrgreen: u Vojty jsme to nevěděli do porordu, i když jsme chtěli, jen že asi tak na 60 % kluk, nebo takové plitké vyjádření dr.
a znám už dva lidi, co jim od 20tt tvrdili - bude to holčička!! na 100 % . a byl to kluk :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.10.10 09:12

IIvvvuullkkoo: pokud mám srovnat PP gt3 a quinny buzz ano je zřejmě menší. Ale nedalo mi to a šla jsem porovnat o kolik. Takže PP GT3 doporučováno jako jedno z největších na trhu 93cm, a buzz od opěrky, která má krásných 52cm je to po nožky-jakoby ložná plocha 92cm. Takže jsem sama překvapená, pokud se dají nožky jakoby dolů tak má 98cm. Takže paráda. A já jsem si říkala, že je nám dobrý. :-) :-)
Ten lodger fusak bude taky fajn, naživojsem ho neviděla,ale dost ji ho schválí. Já jsem schválně poměřila ten svůj a má na tloušťku cca 3-4mm, a hřeje fakt super.
Asi bych zkusila i toto:
http://cgi.ebay.de/…370426805059?…
Kamarádka si tam objednávala celý kočár a vyšlo jí to na mnohem méně než u nás. A u fusaku bych se reklamace nebála. :-)Měla jej doma do 48hodin. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.10.10 09:17

Naty, já mám teď taky tři, GT3, Buzze a nunu. :-)
Musím říct, že jsem měla i speedi, ale ten mě vůbec tak neoslovil,jako buzz, ale byl to starší ročník. :-)
Normálně jsem z buzze hotová :mrgreen: , dokonce uvažuju, že gt prodám, ale zase na zimu, nevím jaký buzz bude. :-) Nikde jsem ani nečetla, jak se komu s ním jezdí.Terénní kolečko jsem k němu měla, ale až tam mě neoslnilo,ale je fakt, že jsem s ním jezdila jen po obýváku. :-) Mě se prostě líbí jako 4kolka. :-)
A to callisto vypadá nádherně. :-)
Ivko a ty máš vůbec troj nebo čtyřkolku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.10.10 09:20
k.a.c.k.a.1 píše:
IIvvvuullkkoo: pokud mám srovnat PP gt3 a quinny buzz ano je zřejmě menší. Ale nedalo mi to a šla jsem porovnat o kolik. Takže PP GT3 doporučováno jako jedno z největších na trhu 93cm, a buzz od opěrky, která má krásných 52cm je to po nožky-jakoby ložná plocha 92cm. Takže jsem sama překvapená, pokud se dají nožky jakoby dolů tak má 98cm. Takže paráda.

souhlasím!!! buzz se malý jen zdá, prootže ten sedák je takový zvláštní!! spousta dětí ani tu XL sedačku nepotřebuje!!
Vojta mi v něm pozoval ve 2 letech určitě, pak možná i později..

no, třeba na něj ještě dojde :mrgreen: se třeba neudržím :mrgreen:

ježiš, kéž by šla ta sedačka nacvaknout na speedí podvozek :-P byla by moje hned teď!!!!!!
(že bych navrhla dorelu inovaci ? :think: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.10.10 09:24

http://www.malvik.cz/…e-Fusak-2010
tady ho nemají?
(P.S: dokonce mají na bl&wh kočár velkou slevu!! )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.10.10 09:28

Naty fakt jsem to kdysi někde viděla, pokoušela jsem se to pak najít zpětně, ale nenašla, nechápu, jak to udělala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.10.10 09:32

no právě ty jsi mi toho brouka nasadila do hlavy :-P a já přemýšlím od tý doby, jak to udělala..!
jediné, co mě napadlo, sjou adaptéry na korbu,ale ty má buzz stejné a jsou jen na korbu.
ale pravda je, že sedák se kliká u buzze do děr, kam se dávají ty adaptéry - že by?? ty má speedi samozřejmě taky, a dost pravděpodobně stejné?

ale zas kdyby to bylo takhle jednoduché, tak by na to české vynalézavé matky přišly, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí