Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny Buzztak speedi. korbička je na pul roku záleží na velikosti miminka, ale v lednu bych se nebála, dost možná budete jezdit i dýl.. když bude léto..
ano, pak do sportáku s tou vložkou. ona ta vložka docela zmenší sporťáček, náš vojta jezdil bez ní, neb tehdy nebyla, a to od 5m (z počátku s fusakem, ale v 6m bez a dobrý..).
sporťák se dá proti standardu ještě trochu víc posunout do lehu, ve speedi diskuzi jsme to rozebírali několikrát..
s origoš fusakem je dobrý používat tu vložku min. první zimu, tu druhou už ne, pokud by ses rozhodla pro jiný fusak, třeba aesthetic, vlžku bych na zimu nedávala.. ten quinny je takový na omak tenký (ale hooodně teplý), kdežto aesthetic je fleesový naducaný…
otočnost mi nikdy nevadila. naopak, Vojta právě v korbě ječel a tohle se mu líbilo, pozorovat věci před sebou.. když jsme byli třeba celý den na výletě, stejně jsem měla šátek a někdy ho dala do něj, takže byl u mámy a tulil se..
přijd mi to stejné, jako s tou houpačkou (sedákem) - když si děti zvyknou na protisměr, už ho pak vyžadují, stejně jako leh na plocho v kočáru, ale když neví, že se to taky dá, jsou spokojené..
jo, zima - náš vojta začal se zimou tehdy v roce zase spát v kočáře, hrozně se mu to líbilo, jak byl teploučce zabalenej, všude kolem zima, fusak kuklu, usínal než sjem se dooblíkla a vyjela.. zima byla tehdy krutá, něco jako vloni, jezdili jsme i v těch -10 ven, a neměl ve fusaku ani boty ani rukavice. a zima mu nebyla.. foukalo na něj, to ano,ale ev. si to užíval..
ještě jksem měla emitex sluneční clonu, teda mám.., byla super jako prodloužení boudičky nejen v létě, ale i v zimě, když sněžilo, chytlo to část sněhu a nemusela jsem dávat pláštěnku…ta boudička je fakt nic moc dlouhá a nějakou clonu to chce.. a stejně v létě skončíš s plenou přes kočár.. ale to u všech, prootže i když sjou s větší boudou, v leže stejně žádná nechrání…
Jo tak si myslím, že je rozhodnuto:-) díky moc. Je opravdu úžasnej:-) zkoušela jsem i tu muru a ta jetěžká jako prase…
, jedna prodavačka jde na mateřskou v babyparku a taky si bere speeďáka
. tak a hotovo…myslím, že je rozodnuto. Manželovi se speedy líbil taky nejvíce
. vybrat barvičku a objednat ![]()
To je důkaz, že 100 lidí, 100 chutí.
![]()
Speedi je určitě dobrá volba.
Tak díky moc, Naty, okouknu to, musím už se do pátku konečně rozhodnout:-)
Holky, jaké máte zkušenosti s Buzzem v tomto zimním zasněženém období? Líbí se mi to nafukovací přední kolečko, ale nevím, jestli ho pořídit. Poraďte prosím ![]()
Holky potrebuju radu.mam buzze z druhe ruky a sport. sedacka se mi trochu klimbe.neni to moc, ale mam obavy.je to normalni, nebo to mam resit? mooc dekuju