Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, prosím o radu kamarádka si chce koupit Red castle komplet na miminko má některá maminka tento kočárek je s ním spokojená ? Není ten sporták moc otevřenej na zimu a polohování jen na zip ,taky se jí zdá že nejde uplně do sedu nehrbý se v něm děti ,aby seděli rovně tak se nemužou opřít ,to by trošku jako leželi .Děkuji za vaše názory ![]()
Máte zkušenost s Red Castle Shop’n’ Jogg?
Přidejte zkušenost s Red Castle Shop’n...Moje sestrenice ho ma,a je s nim spokojena.uz v nem vozi druhe dite.co jsem videla,tak ten sportak je v pohode,uz v nem vozi malou,je ji 10mesicu.jenom vim,ze mela problem se skladanim kocarku,ze to slo spatne,kdyz u nas byla navsteve a potrebovala ho slozit do letadla,tak se ji to nepodarilo.
Tak to je divný ,že jí nešel složit píšou že je skladný i do malého auta .A hlavně jich moc u nás nejezdí jestli mě vyjde ivf pujdu asi taky do něj
třeba se ještě někdo ozve a poradí ![]()
no ona mela jeden,a protoze jim po roce vybledla barva,tak jim to pod zarukou vymenili a dostali uplne fungl novy kocar,takze na druhy ho mela novy. a ted si nestezuje,takze to byl mozna jenom vadny kocarek jako cely. ja jich taky moc nevidela,ona za nej dala pred 3rokama 20 000kc a jeli pro nej do Prahy. tak jestli mozna ta cena odrazuje. me se ale libi,i ta autosedacka je kvalitni,ma k tomu i ten podpernik hlavicky,co se da i vyrolovat, a ted kdyz ma mimco vetsi,tak s tou autosedackou taky neco provedla,jako ze se daji odendat nejaky casti a je prostornejsi. Hodne stesti se snazenim ![]()
Děkuji moc snad se zadaří ![]()
cena je dobrá dnes je vše drahý to se nedá nic dělat .Kamarádka si ho už objednala tak snad bude spokojená a doufám ,že za chvilku to budu řešit taky ![]()
akorád je divný že jí vyblednul píšou stálobarevný nebledne ,ale zas dostala nový a to je taky super ![]()
Příspěvek upraven 11.06.11 v 18:28
ona mela cerny, a pry to byla cela rada tech kocarku, tak jim to vymenili.ale pak rikala,ze jeji kamaska chtela neco reklamovat,a neuznali to.to uz ale nevim,co to bylo.jinak si myslim,ze s timhle kocarkem nic nezkazis.
PS: ja mam od Red castle ten futralek na dudliky,sice stal asi 130kc,ale je super,protoze se da prat,kdyz jsem patrala,tak ty plastovy staly asi 70kc. a kdyz to spadne nebo neco tak co,tohle se da pripnout na tasku.a mela jsem dudliky vsude s sebou.to dostane myslim ta tvoje kamoska i k tomu kocarku.
Jjo, ten futrálek jsem viděla na internetu je pěkný
tak snad bude spokojená a já jednou taky .Já teda plánuji
černou korbyčku červený sporták ![]()
Ahoj já jsem kočárky prodávala v Puntanele a Red castle jsme tam měly,už tam nědělám jsem v 8měsíci těhotenství a když jsem se rozhodovala jaký kočárek koupit tak vyhrál Red castle,mám sice látkovou korbičku ale je také hodně prostorná a hlavně je lehčí než ta plastová.Kočárek má 11,5kg hledala jsem ten nejlehčí protože jsem malá a nechtěla jsem se tahat s těžkým kočárem, mám se 3kolečky brzdou dole a ruční brzdou na rukojeti plus má polohovatelnou rukojet. Myslím že je to super kočárek i na brusle a na sport ![]()
Netušíte někdo, na jaké prodejně v Praze by se dal vidět…? Díky.
Nevím kde bydlíš v Praze ,ale na Zličíně ho mají v Metropoli .
Anonymní píše:
Nevím kde bydlíš v Praze ,ale na Zličíně ho mají v Metropoli .
Bydlím za Prahou, takže dojedu kamkoliv. Ta Metropole je trochu z ruky, ale zvládnu to
, díky.
jeden měli za výlohou ve špuntíkovi, opatov. pak jsem je viděla v puntanele letňany, ale nevím, jetsli ho tam ještě mají..
zipy nevadí - kamarádka měla EWa ten je taky na zipy a OK.
autosedačku jsem neviděla v nezávislých testech.
korbičku bych brala tu látkovou, líbí se mi. hlavně je dlouhá.
právě na zimu mají moje děti rády dost rády otevřený kočár, hezky vzduch, krásně chrápou (na léto naopak ve věku 6-12m kočár uzavřený..proti sluníčku)..
Ahoj,
prosím o Vaše názory, rozhoduji mezi Red Castle Sport a Easy Walker Qtro. Nikdy jsem moc nechtěla tříkolku, ale zase RCS je podle mě lepší než EWQ. Mám velké dilema tedy… ![]()
@Diablo píše:
Ahoj já jsem kočárky prodávala v Puntanele a Red castle jsme tam měly,už tam nědělám jsem v 8měsíci těhotenství a když jsem se rozhodovala jaký kočárek koupit tak vyhrál Red castle,mám sice látkovou korbičku ale je také hodně prostorná a hlavně je lehčí než ta plastová.Kočárek má 11,5kg hledala jsem ten nejlehčí protože jsem malá a nechtěla jsem se tahat s těžkým kočárem, mám se 3kolečky brzdou dole a ruční brzdou na rukojeti plus má polohovatelnou rukojet. Myslím že je to super kočárek i na brusle a na sport