Quinny Buzz 3 – zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
148
5.9.10 12:38

Quinny Buzz 3

Ahoj,
chtěla jsem se jen zeptat,jestli máte některá zkušenosti s tímto kočárkem. Jak vám vyhoval a pod. díky
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
5.9.10 12:46

Kočárek super.Akorát že do hlubokého se mi vešlo dítě do 5 měsícu.Do sportáku do roka :lol: .Mám malé dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.9.10 13:16

No tak to asi máš malý miminko :o).Tak to jsem ráda,že až na velikost jsi byla s kočárkem spokojená :o). Co skládání kočárku?přijde mi,že jde ztuha,ale to se asi rozchodí,vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.9.10 13:32

Složim jednou rukou.Stačí cvik.Pak už to jde raz dva.Zmáčknu a opře se o něj a je složenej.Horší je pak zaháknout tu šnurku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.9.10 13:36

Šnůrku?myslíš,tu úchytku kterou,když povolíš,tak se kočárek rozloží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.9.10 13:37

když skládáš ten spodek tak aby se ti znovu neotevřel a sám nesložil tak zahákneš šnurku do očka a zustane složenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.9.10 13:47

Aha,tak my jsme koukali na model 2009 a ten má úchytku,která se ti při složení sama zacvakne a kočárek se nerozloží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.9.10 13:48

mám 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.9.10 14:41

Tak já mám 2009 asi měsíc a stále se ho nemůžu nabažit. Je naprosto úžasný. Bruník má 15 měsíců a stále se krásně vleze do té menší vložky a to dnes i s fusakem od emitexu, což jsem ani nečekala. Takže pokud bude malý na zimu, přehodím jen na tu XL vložku, ta je prostornější.
Skládání mi jde taky ztuha, ale to bude tou hydraulikou, zase se pěkně rozloží.
A to můžu posoudit, protože mám ještě PP GT3, což je další božský kočár. A než jsem zakotvila na těhle, měla jsem slaloma, casualplay, quinny speedi, ale žádný se nerovná buzzovi. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.9.10 14:42

Jo a to musím říct, že syn není malý, spíše větší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
5.9.10 14:44

jéééé tak to je dobře, že jsou s ním takové prima zkušenosti......názory se na něj docela dost různí. jedny ho milují :srdce: a druhý ne :nevim:

takže až budu mít mimíska, tak určitě půjdu do něho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
8.9.10 21:32
Kamča.dalmatinka píše:
Kočárek super.Akorát že do hlubokého se mi vešlo dítě do 5 měsícu.Do sportáku do roka :lol: .Mám malé dítě

Stačilo vytáhnout z korby polstrování a na dno položit originální froté podložku hned bys využila korbičku o měsíc déle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
8.9.10 21:33
Petruska píše:
jéééé tak to je dobře, že jsou s ním takové prima zkušenosti......názory se na něj docela dost různí. jedny ho milují :srdce: a druhý ne :nevim:takže až budu mít mimíska, tak určitě půjdu do něho :mrgreen:

Já ho taky miluji! :) Ale jak to bývá každá láska si žádá kompromisy :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
8.9.10 21:37

Kočárek je super! :) s Korbou to sice není nadlouho ale podobný problém má spoustu dalších kočárů a to i Jané slalom atd. Pokud někdo bude chtít korbu do roka věku dítěte.. Stará Liberta to jistí! :lol:
Ještě bych chtěla dodat že stejně vesměs každá ženská po roce dítěte jde do golfek nebo jiného kočáru takže není co řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.9.10 18:59

já třeba po roce neměnila :) (speedi/zapp do 2 -2,5let)

korba do 5měsíců (mám speediho,ale korba je stejná.., není delsší než třeba Jané, stačí porovnat matrace, ale je užší, o ty adaptéry. chce to určitě origoš fusak, který není naducaný..hnedka se vejde dítko déle.. a teplý je hodně moc, můžu porovnávat emitex/Quinny a vítězí Quinny)..

od kol. 08 je jiná sedačka, trochu jiný mechanismus skládání-resp. té pojistky, je to už automatické..

doporučuju pořídit k němu to přední nafukovací kolo, obecně, kdo ho vyzkoušel, už to plastové nechce.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí