Kočárek MOON Ping - zkušenosti, recenze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
321
14.8.10 23:00

MOON Ping

Ahojky, máte někdo Moon Ping? A jak jste s ním spokojené či nespopkojené? Zkušenosti? Rady, tipy, triky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
14.8.10 23:17

upřímě řečeno netuším co to je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
15.8.10 01:08

zrejme kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
15.8.10 08:42

Ahoj, kočárek vypadá celkem dobře… jen by mě asi odrazovaly ty plastový kola, prostě není nad nafukovací. Pokud budeš jezdit v terénu, myslím cokoliv krom chodníku, tak bych ho asi moc nedoporučovala.
Další věc … koukni se pořádně a změř si hlubokou korbu, jak bývá oválná, bývá hodně malá.

Jinak designivě se mi podvozek líbí, já mám ráda zajímavý kousky než klasiku

• Citovat
  • Upravit
321
15.8.10 11:17

Je to kočárek - trojkolka. Tenhle: http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
http://www.malvik.cz/…clusive-2009

Jde k němu sedačka maxi-cosi cabrio fix, což beru jako velké plus, ale nenašla jsem na něj žádné rezenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.8.10 11:39

Plastová kola nejsou zas až tak špatná, nejde je píchnout a pokud člověk nejezdí vysloveně přes kořeny, tak se to dá.

Nikde nevidím vnitřní rozměry korbičky, to je poměrně dost důležitý údaj, cokoli pod 80cm na délku je malé.

váha pod 10kg je hezká, já už těžší kočár nechci ani vidět.

Možná by mi chyběla ruční brzda, i u superlehoučkého sporťáčku ji s 11kg dítěte z kopečka stále „nahmatávám“ (měla jsem ji na tom těžším kočáru)

Celkově ale říkám, kočár nejde kupovat s tím, že ho člověk nevidí na živo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.8.10 16:34

ahoj,

abecně mají moon sporťáčky naklápěcí sportovní sedák.. raději bych si to ověřila.. někomu to neva, někomu ano..

korbičky nejsou velké, je to zhruba těěch 75 cm vnitřních, určitě nedělají 80cm.. u zimního dítka nevadí podle mého, měla jsem na listopadové korbu quinny, která má 74cm..

váze bych nevěřila, přidala bych 1.5-2kg.. podle mého se jedná klasicky o váhu konstrukce bez sedáku. (pozor někteří „umělci“ udávají i váhu nez kol, což už je podle mého vrchol.. ). odhaduju tak těch 12kg sporťák.. což je pořád ještě dobré.. (btw, váha slaloomu 09)

plastová kola vadí do terénu, při městském provozu asi ne, resp. jak komu…

ale kočár jsem bihužel neměla v ruce, takže praktické rady nedám.. recenze nejsou, to ejpravda, možná i to bohužel o něčem svědčí.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ver86
30.7.11 17:27

Dobrý den, :-)
tento kočárek jsem viděla na živo, vypadá hezky, akorát malý košík pod kočárkem. Jinak do města si myslím je supr. má ho známá a říkala, že je s ním spokojená. V zimě se s ním, prý jezdí dobře. Ale na město ideální. Pokud je odhrnutý sníh tak, tak by se mělo jet dobře. Co si budem vykládat, já osobně měla nafukovací kola a jak sníh nebyl odhrnut tak i s ním se jelo příšerně. A nadřela jsem se. Jinak výhoda je, že se k němu prodává nánožník na sportovní nástavbu. Jinak sportovní nástavba je v polohování jiná. Ale někomu to vadí a něokomu ne. Myslím, že se nedají zvlášt polohovat zádička, ale celá nástavba. :-? Líbí se mi konstrukce. Ale teď uvažuji o koupi novýho kočárku a rozhoduji se mezi levným moon a nebo drahým quinny, který je podobný, akorát má zadní kolečka nafukovací a přední plastový, ale dají se koupit kolečka do terénu, nafukovcí. No budem vidět, co zvítězí. Zatím se mějte fajne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4