Nanožník na quinny speede

876
10.8.10 21:44

Nanožník na quinny speede

Maminy jak jste to řešili- jakej a od jaký firmy.děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
10.8.10 22:04

Zrovinka jsem ho kupovala. Originál neexistuje, koupila jsem od Emitexu za 399,–. Je černý, já mám hnědý kočár, tak je to malinko divný, ale co, hlavně, že ho mám!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.8.10 22:13

ahoj

koukala jsem na emitex a maj tam víc barev. mam speedeho papilon. tak to bude težke sladit.ale mam fusak tak nevím jestli ten nepouž. jako nánožník, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.8.10 22:13

ahoj

koukala jsem na emitex a maj tam víc barev. mam speedeho papilon. tak to bude težke sladit.ale mam fusak tak nevím jestli ten nepouž. jako nánožník, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
10.8.10 22:36

na mimibazaru je nekolik maminek, ktere je siji :-)
napr.:
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.8.10 10:37

ahoj, záleží na stáří dítěte. dokud nevylézá z kočáru, je origoš fusak dostatečnej a řekla bych lepší. je nepromokavý neprofukavý, jezdili jsme s ním celou zimu a nádhera!! jakmile dítě má boty a vylézá z kočáru, přišlo by mi ekl dávat ho v zasviněných botech do fusaku a chtěla bych nánožník a deku.. na speediho jsem měla nánožník z golfek moon buggy kiss, se zipem, z druhé ruky, a perfektní (kupovala jsem ho na zappa a k mému překvapení seděl i na sporťák :))použili jsme ho jen na podzim před 2 narozeninama.. pak šel kočár stejně do sklepa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí