Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminy jak jste to řešili- jakej a od jaký firmy.děkuji.
Zrovinka jsem ho kupovala. Originál neexistuje, koupila jsem od Emitexu za 399,–. Je černý, já mám hnědý kočár, tak je to malinko divný, ale co, hlavně, že ho mám!!
koukala jsem na emitex a maj tam víc barev. mam speedeho papilon. tak to bude težke sladit.ale mam fusak tak nevím jestli ten nepouž. jako nánožník, ![]()
koukala jsem na emitex a maj tam víc barev. mam speedeho papilon. tak to bude težke sladit.ale mam fusak tak nevím jestli ten nepouž. jako nánožník, ![]()
na mimibazaru je nekolik maminek, ktere je siji ![]()
napr.:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
ahoj, záleží na stáří dítěte. dokud nevylézá z kočáru, je origoš fusak dostatečnej a řekla bych lepší. je nepromokavý neprofukavý, jezdili jsme s ním celou zimu a nádhera!! jakmile dítě má boty a vylézá z kočáru, přišlo by mi ekl dávat ho v zasviněných botech do fusaku a chtěla bych nánožník a deku.. na speediho jsem měla nánožník z golfek moon buggy kiss, se zipem, z druhé ruky, a perfektní (kupovala jsem ho na zappa a k mému překvapení seděl i na sporťák
použili jsme ho jen na podzim před 2 narozeninama.. pak šel kočár stejně do sklepa..