Dilema, kam dat 7mesicni ditko na zimu kdyz je hl korba 76cm?

23033
30.7.10 21:53

Dilema, kam dat 7mesicni ditko na zimu kdyz je hl korba 76cm?

ahoj damy,

mame kocar v cross hluboka korba ma 76cm, dcera ma 4mesice a meri 66cm, mam celkem dilema kam ji dam na zimu:)kdyz jeste nebude poradne sedet.. jak to resite vy?:) diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
30.7.10 21:55

treba bude sedet…nam mala sedela v 6 mesicich…navic sportaky jsou polohovaci…takze tam muze byt v pohode ne…my jezdily od 4 mesicu v polohovacim…a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.7.10 21:57

Ahoj. My to řešily sportákem v poloze v leže nebo trochu nadzvihlé. Měla jsem x-landra a korba je tam maličká. Takže od 6. měsíce už sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
30.7.10 21:58

Ahoj, my taky sportak na lehacku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
30.7.10 22:00

My taky od 4. měsíců jezdíme ve sportáku . Je nám 6 měsíců a máme 10kg takže ve čtyřch se tam už nevešel měl asi 8kg .Dáš jí normálně fusak s nánožníkem a bude pěkně v teple a ještě uvidí okolo sebe . Bude spokojená neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.7.10 22:10

Ahoj. Nám jde sporťák do úplného lehu. Jezdili jsme s ním od narození, akorát prcka dávali do takové vnitřní tašky, na zimu (malému bylo 8 měs. a zdaleka neseděl) jsme tašku vyndali a dali tlustý beraní fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.10 22:35

Pokud nebude sedět klidně mužeš dát do sportáku co jde uplně položit a dítě tam nesedí.Třeba quiny buzz :palec:
Dneska se dělaj strašně maličký kočáry.myslela jsem si že mám abnormálně velké dítě a nakonec sem zjistila že spíš abnormálně malou korbičku(také quiny buzz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
30.7.10 22:48

Taky bych řešila sporťákem a případně vložit tašku. Když neleží, taška má pevné dno a izoluje i tepelně, do slušné se dítě vejde i s fusakem. My měli ve dvojčatovém kočáru právě vložné tašky a dávali jsme holky i s fusaky. Do tašky stačí slabší, my měli Emitex a tašky Gesslein a bylo to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
4548
31.7.10 07:07

Do sportaku s fusakem, dekou a nanoznikem. Ja jsem mela obe deti ve sportaku (polohovacim) od 3-4 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
31.7.10 07:31

Do sporťáku na ležato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
31.7.10 08:01

Já z tohoto důvodu kupovala kočár s velkou korbou (i když se mi moc líbil Xlander, tak jeho malá korbička mě odradila). Ale mladší dcera má už teď v necelých 6m o 5cm víc než měla starší dcera na půl roce, takže se začínám obávat, že moje plány, jak bude jezdit v hlubokém ještě celou zimu (starší byla v hlubokém víc jak rok), asi budu muset přehodnotit. Záleží, jaký máš kočárek, jestli jde do lehu, tak jak píšou holky, nezbude nám nic jiného, než v zimě vozit už ve sporťáku ve fusaku. Kdyby byla kor zima, tak do fusaku dám ještě kombinézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
31.7.10 09:18

Ahoj, taky souhlasím s holkama. Starší dcera je dubnová, ale už od října - půl roku sama seděla, takže zimu jsme měli vyřeešenou taky sportákem. Ale myslím, že i kfdyby ti malá sama neseděla, tak pro ní bude jednoznačně lepší ležet nebo i v mírným náklonu ve sportáku, než aby se tísnila ještě s fusakem v korbě. Neboj, nijak jí to neublíží

• Citovat
  • Upravit
726
31.7.10 09:22

Taky jsme přes zimu jezdili ve sporťáku,když byla hodně zima a třeba fučelo,jeho zabalit do deky,pak do fusaku,navrch ještě teplou dvojitou deku,a hodila jsem na kočárek třeba i pláštěnku,ty sporťáky jsou takový dost otevřený,a bylo mu teploučko.A v 6-ti měsících mimčo ještě určitě nesedí,samo tak v 9.Snad mu trošku zvednout zádička,ale samo ne,je to záhul na jejich záda,páteř na to není ještě připravená :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
31.7.10 09:35

Havraní, nemůžeš striktně napsat, že dítě samo nesedí, děti a jejich vývoj je individuální a naše dcera se sama v půl roce posadila. Nikdy jsem jí nepřitahovala za ručičky

• Citovat
  • Upravit
13503
31.7.10 09:41

Kdyz se ti do korby nevejde,tak do sportaku,vetsina z nich je polohovaci,das fusak,sportak do rovne polohy a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí