Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Holky, poradite prosim s letosni barvou PP GT3 2010? Nemam moznost si ji prohlednout osobne, budu kupovat on line a rozhoduji se mezi Java a Kiwi. Podle fotek se Java zda stribrno hneda, ale nejsem si tim jista. Kocarek znam, jde mi jen o tu barvu. Pokud nektera mate a poslete vic fotek nez jen ta jedna dostupna na netu budu moc rada. Diky Blanka.
Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3http://www.modrykonik.cz/…mpleto-2009/?…
ahojík,,,,jukni sem,tady zrovna na poslední stránce je kiwi…je krásný,kamarádka taky má ![]()
A ano java je taková stříbrno hnědá,taky moc krásný kočárek…ale na živo jsem viděla jen golfky
a ted babo rad ![]()
Já je viděla na živo oba, a kiwi se mi zdála hezčí. Té stříbrné tam bylo na mě prostě moc-taková plechová. .-)Ale hezké jsou obě.
Diky moc
u te stribrne jsem prave mela strach z toho moc plechu. Akorat, ze ted mame Jane Slalom Pro v barve Urban (zeleno seda) tak jsem chtela zmenu. Takze.. a ted babo rad ![]()
No zase Java se dá kombinovat se všema barvičkama,,,do kiwi asi třeba modrá moc nejde…
je to na kluka nebo holčičku????
A sporták nebo celý kompet???
To je dobry napad
Mame chlapecka a chceme uz jen sportak. Sakris to je pravda s tou modrou..
A máš to vyřešený ![]()
jako ty golfky,co u nás jezdí se mi moc líbí…
Právě, že ty golfky jsou více i do hněda, ale to gtško je fakt celé stříbrné, ale Peta má pravdu, modrý kluk v něm bude krásný.
Holky diky moc, mrknu rychle do skrine, ktere barvy prevladaji a uvidim. Mame totiz dost oranzove i zelene ![]()
Hele,at si vybereš jakou vybereš,obě jsou krásný,takže budeš jistě moooccc spokojená ![]()