Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky co máte Slaloma a nechávaly jste si ho servisovat v Handy Praha, jak to probíhá?
Mám kolekci 2009, kočárek je rok starý a přijde mi, že by potřeboval celý nějak seřídit, ale závažný problém nemá, ani brzda nepadá.
Někde jsem vyčetla, že v rámci záruky je i tato běžná „servisní údržbová prohlídka“ zdarma, je to tak?
Děkuji za rady ![]()
Já teda sice nemám jané- ale chtěla jsem Slalom 2010- ale v té době ho neměli,ještě…No to co chci říct-že jde samozřejmě seřídit v Praze v Handy- na internetu to najdeš jako Janécz.cz ![]()
Ahojik mela jsem dva kočárky Jane slalom a oba jsem davala do handy praha na prohlidku a nikdy nebyl problem… Takze jen zvedni telefon a domluv se primo v servise kdy a jak pan je velice ochotny… Petra
A mam tedy panovi zavolat a rict mu, ze proste potrebuji kocarek seridit? A bude to tedy zdarma?
Jinak taky se vam ta rukojet kocarku jakoby „vykloktala“? Ze ma proste vuli a kdyz ho nadzvednu smerem nahoru, neni to uplne pevne… ![]()
Ahojky
tak já dávala na servisní prohlídku kočárek vloni než mi skončila záruka (mám slalom 07). Vše bezproblému, kočárek seřídili a dokonce vrámci servisní prohlídky vyměnili prasklou slídu na boudičce. Akorát sem platila výměnu bovdenového lanka na přední brzdě, bo sem jí měla prasklou a na to se to nevztahovalo. Jelikož sme v tý době byli již bez kočárku tak sem ani tolik neřešila jak dlouho tam je a ani si to už nepamatuju ![]()