Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky které máte nějaký ten kočárek určený k bruslení a běhu, poradíte?
Už dlooouhu přemýšlím nad kočárkem na tyto příležitosti a stále nevím, pro který se rozhodnout. Cjtěla bych prostě klasickou hezkou trojkolku, stabilnější a lehčí…určitě nebudu kupovat vozík typu Croozer nebo Chariot, chci klasický kočárek, ale zase aby se s ním dalo pohodlně běhat.
Měla jsem již Quinny Speedi, ale nevyhovoval mi ve více věcech, takže jsme ho prodala a akutně sháním něco jiného…
V užším výběru mám X-Lander X-run, Easywalker a Air Buggy
Vím, že ten X-Lander je na to řpímo určený, ale ty dva ostatní se mi zase lbí svou váhou a tím, že jsou menší a dá se s nimi i do města…i když asi to přední kolečko na pevno je lepší, že…
Děkuji moc za rady ![]()
Máte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus?
Přidejte zkušenost s EasyWalker Qtro Plusasi bych se v takovém případě přiklonila k Xlanderu.. airbuggy - pokud myslíš ten samý, znám jen jeden - rozhodně není na běh a na terén.. kola jsou malá a neodpružená, dle slov mé kmaarádky, která ho má od narození, je to kočár do města.. a easywalker - no, upřímně, asi je lepší pro dvojčata,..(resp. pro dvojky je jen pár kočárů dle mých představ a tenhle je jedn z nich) polohování na zipy by mě dovedlo k šílenství, boudička skoro nula, nemá ruční brzdu, což na brusle mi přijde důležité.. taky jsem ho v jednočecí trojkolové verzi ještě neviděla u žádné maminky (jen 2× EW quatro a hoodněkrát duo sky)
fakt a kde??? já teda zatím žádný EW s ruční brzdou neviděla.. známá ho má na dvojky a taky bez ručky.. že by inovace?
jj, psala jsem že duo dobrý, ale pro jedno dítě myslím, že jsou lepší kočáry. mít dvojky rozhodovala bych se mezi EW a Bumbleride.. líbí se mi ty dvě autosedaačky MC, to umí málokterý kočár..
navíc tady jde o kočrá vyloženě na sport…
Nataso diky, koukam, ze mas zalibu v kocarcich, podobne jako ja, mam projete snad vsechny znacky a modely ![]()
V podstate s tebou souhlasim, air buggy ma mala kolecka, ale zase je lehoucky, takze na brusle asi ne, ale na behani by mozna sel. I kdyz me tedy zarazilo to odpruzeni, vubec by me nenapdalo, ze ho nema
![]()
Easywalker jsem vubec nevidela nazivo, takze ty nedostatky, jak o nich pises jsou docela problem, obzvlast u kocarku pro jedno dite. Jinak kdybych mela dvojcata, tak bych take volila jedine EW nebo Bumbleride.
Nakonec jsem ten X-Run objednala, uz tu kolekci 2010, barva jungle, dnes by mi mel prijit postou, tak jsem na nej zvedava
![]()
Tady je na nej odkazek
http://www.slunickov.cz/…-2010-jungle
Tak už homám doma, zatím jsem z něj fakt nadšená, na to, že nemá to kolo otočné,tak se výborně ovládá a velice lehce nadzvedá ![]()
Julinka má vevnitř spoustu místa, aleneklátí se do stran jako třeba ve Speedim. Taška místo košíku super věc a navíc na zadní straně sedačky je našitá velká černá síťka na další věci.
Brzda skvěle funguje, kočárek má i zvonek
![]()
Rukojeť je kožená, takže se super drží a až zmokne, tak nenasákne. V opěrce na nožičky je všitá moskytiéra, která se krásně připne zipem na boudičku.
Co se týče opěrky zad, je to na pásek, ale jde to ovládat jednou rukou a nejde úplně do lehu, ale dost dolů na to, aby se tam Juli pohodlně vyspinkala.
V ceně jsem měla i fusak, který bude na zimu bomba, má stahování kolem hlavičky a dole uvnotř v oblasti nohou černý šusťák, takže ho nezašpiní boty.
Zatím sem s ním byla dnes jen u vody, ale už se nemohu dočkat, až ho vyzkouším na bruslích..musím počkat, až trošku pominou vedra ![]()
Nikdy bych neřekla, že já si pořídím X-Landera, ale tento je opravdu bezkonkurenční ![]()
Příspěvek upraven 11.06.10 v 22:49
ahoj madamecraz:)
chtěla jsem se zeptat, jak jsi spokojená se SUNem?
Hledám podobný kočár a zatím vyhrává speedi(fialový) a tento SUN mají v suprovní akci v kráásné růžové(kterou právě sháním). Jenom mě odradilo to nearetovací přední kolo. Jsem zvyklá na hluboký s 2 předníma kolečkama s aretací…
Díky za radu…Kočár vypadá opravdu krásně..no-jen to kolo:(
Mám 8-měs. Elli a do hlubokého už se nedá. Golfky máme Callista.
Chtěla jsem se zeptat, jestli je ten x lander x run dostatečně prostorný… Mám dost velké dítě a ostatní x landry mi přijdou dost malé… Dík za odpověď ![]()
Ahoj,,,jj, je dostatečně velký. Je taky dost široký a dítko má dost místa i při spaní. Byla jsem s ním maximálně spokojená…Doporučuju.
Ahoj, před 7lety se mi narodil mladší bratr a naši koupil kočárek od Cam Cortinu, už nevím jaké to mělo přesně označení, ale na bruslích, to s ním bylo super a s přítelem taky plánujeme mimčo a ten se teda hned rozhodl, že si koupíme stejný jen teda novější model zatím CAM Cortina X3Tris Sport 2015, ale to uvidíme až podle toho kdy se nám mimčo narodí.
Rozdíl je tady jen v kolečkách tyhle už jsou lepší než ty před 7 lety.
Loni v létě jsem byla na bruslích se synovce v x-landeru, a bohužel nadšená jsem teda nebyla :/ kolečko se třepalo apod. ale je pravda, že teď v lednu sháněli nové, že se jim úplně rozbilo. Tak asi jen vadný kus..