Tříkolka - velikost

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
8.6.10 11:50

tříkolka

Ahoj ženy,prosím poraďte,chceme našemu synkovi koupit trojkolku s vodící tyčí chci se zeptat,když jsou šlapátka na předním kole,nedělá to dětem potíže se šlapáním?A jak je to když šlape a zatáčí řidítkama dosáhne na šlapátka,nepadají nožky z nich?Moc děkuji za radu. :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
8.6.10 12:17

Já za sebe tříkolku se šlapátky na předním kole nedoporučuju. Jednak většinou to dítě neušlape a hlavně, kdybyste pak chtěli dítě nechat jezdit samotné, tak je to hodně nebezpečné, protože jakmile přestane šlapat (a nechá nohy na šlapkách), tak se přední kolo zastaví a dítě může přelítnout přes řidítka. Můj táta mě předtím varoval, že jemu se to stalo několikrát. My takovou tříkolku měli, a jak jsem pak byla ráda, že se rozbila (přestala fungovat aretace řidítek) a vrátili nám peníze. Koupili jsme radši normální kolo s přídavnými kolečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.6.10 12:34

Já jsem z tohohle důvodu radši koupila Páju, Lucka se naučila jezdit sama docela rychle, asi ve dvou letech, jinak jsem měla na ní přidělanou šňůru a tahala jsem jí do kopečků a zase naopak brzdila z kopečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
8.6.10 13:06

ahoj,

tříkolka se šlapkama na předním kole u mě nevzbudila důvěru a to z důvodu který píše hkac , proto raději koupíme asi za rok normální kolo s přídavnými kolečky - bude to lepší.

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.6.10 13:16

No my máme tříkolky dvě - jednu s vodicí tyčí ,druhou takovou obyčejnou - obě mají šlapky na předním kole,u první to Mates skoro neušlápne,takže tu máme spíš na to ,když jdeme na větší procházku a on pak nechce chodit,tak se veze.

Tu druhou ušlápne v pohodě,kupovali jsme mu ji asi před měsícem z toho důvodu,aby měl v létě na čem jezdit,protože odstrkovadla už mu jsou taková malá..a tak mu chceme dát k narozeninám kolo (s příd. kolečky),tak aby si to i natrénoval.
Musím říct,že tu druhou tříkolku má moc rád a jezdí na ní skoro denně :mrgreen:

Vložím fotku jak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
8.6.10 13:30

Tříkolku se šlapkami na předním kole nikdy!!!! Jednu jsme koupili a byly to vyhozené peníze. Pak jsme zdědili tu starou klasickou a paráda.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
9.6.10 20:38

My máme taky jednu tříkolku se šlapkama vepředu.
Ale ty šlapky se netočí pořád, takže když přestane šlapat, nic se neděje.
Ale šlape se na tom určitě hůř než na obyč tříkolce.
Koupila bych raději kolo s přídavnýma kolečkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
22.3.12 17:01

Prosím, poraďte, jakou tříkolku koupit 13 měsíčnímu chlapečkovi nebo je to zbytečné? Chci konkrétní, se kterou máte dobré zkušenosti. Četla jsem, že se šlapátky na předním kole nee :nevim: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.3.12 17:14

my jsme měli klasickou kovovou tříkolku, jako byly za nás s řetězem a šlapkami uprostřed. měl ji rád, ale šlapat se na ní naučil až po druhém roce, do té doby řádil na enduru ;)

• Citovat
  • Upravit
zichisek
22.3.12 17:20

My jsme měli tříkolku poděděnou a malá se na ni vrhla hned v roce.Má šlapátka na předním kolečku.Děti se prý na ní nenaučí šlapat, ale narozdíl od té se šlapkami uprostřed má stupátko na nožičky, takže malá se vozí a nožky jí nikde nezavazí.
Teď se nám rozbila, tak chci vyzkoušet v obchodě tu se šlapkama uprostřed jestli by jí to šlo, pokud ne, koupíme zase tu se stupátkem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4