Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzKoupila jsem výhodně buzze, ale bez XL vložky, malá má 15 měs.,budeme jezdit v zimě ve fusaku, tak mám trochu strach, kdyby se nevešla.. nevíte kde se to dá sehnat za rozumnou cenu? na MMB nic není ![]()
Mě napadlo koupit si celou tu nástavbu ve starší verzi, dají se koupit do 1000,– ale prosím
holky nemáte tu někdo tu starší verzi, že byste mi ji prosím změřily? Jakoby tu sedačku vnitřek, opěrku,a pak to od středu po nožičky, jestli je fakt větší než ty nové typy???Moc děkuji.
deyana píše:
Koupila jsem výhodně buzze, ale bez XL vložky, malá má 15 měs.,budeme jezdit v zimě ve fusaku, tak mám trochu strach, kdyby se nevešla.. nevíte kde se to dá sehnat za rozumnou cenu? na MMB nic není
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
koukni..sice je nová,ale super ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nebo se zkus zeptat na samotný prodej sedačky ![]()
ahoj, mám v úzkém výběru Buzze a Jané Slalom. Je tu někdo kdo má Buzze s tím terénním kolečkem??? Jak se Vám s ním jezdí? Preferuju Quinny kvůli možnosti nasadit autosedačku maxi cosi (hodně to využijeme) ale zase vím, že slalom je více terénní, což by se nám šiklo na venkově u rodičů…a teď babo raď. pro který z těchto dvou byste se rozhodli vy?
S tím teréním je super.Já ho nemám,ale má ho kamarádka.Jezdí bezvadně a je to i na les
.Jinak jsem pro buzze
.Dle mého je lehčí a lépe ovladatelný.Jané má kamarádka a byl na mě těžký a hůře ovladatelný.
mona - jéé tak to si mě potěšila, hlavně tedy jsem se ptala taky v diskuzi na Jané a vzhledem k tomu, že čekáme v srpnu, tak tam bych moc neuspěla přes zimu s tou jejich malou korbou, která je fakt mini, to quinny má aspoň tak normal střed velikost.
Tak už mám prostě jasno, že určitě buzz ![]()
Korbu doporučuji Car-cot.Měla jsem ji a je úžasná!Je větší mež ta druhá(nevím teď název) a je i houpací.Takže se dá sundat z kočárku a pak použít i jako kolíbka..třeba na návštěvě a tak
.Kdyby jste měla zájem,tak prodávám buzze po jednom dítku(rok ježděný). ![]()
mona - a tahle korba tedy pasuje na podvozek jo? Já myslela že ne. A na dýlku je větší? tak to je fajn. My budeme kupovat nový, je to první mimčo, tak když bude dobrý, tak ho nechám pak i pro druhé. díky za nabídku
jinak je pravda že u roku 2011 už není ta xl sedačka na sporťák?
Hannah84 píše:
mona - a tahle korba tedy pasuje na podvozek jo? Já myslela že ne. A na dýlku je větší? tak to je fajn. My budeme kupovat nový, je to první mimčo, tak když bude dobrý, tak ho nechám pak i pro druhé. díky za nabídkujinak je pravda že u roku 2011 už není ta xl sedačka na sporťák?
Jo pasuje..musí být adaptéry,ale jinak je skvělá
.A je delší a dá se použít i v autě jako místo autosedačky.Dokoupí se jen ty pásy a je jako autosedačka
.A se sedačkou je to pravda..konečně! ![]()
Mony, a kolik ta car-cot měří? do délky a šířky?(čistě pro moji info, pro srovnání s dreami korbou.. ). ona i dreami je do délky naprosto OK podle mého, porovnávala jsem pomocí matrací dreami a Jané 08.. a na délku je to stejné.. horší je to s šířkou, Jané jak nemá adaptéry, je širší,asi o 3cm?
jinak doporučuju ale nepoužívat jako autosedačku, není testovaná, a kromě jedné jsou všechny korby umisťované bokem celkem nebezpečné.. lepší klasická autosedačka..
jo, a doporučuju origoš fusak, určitě !! jednak je vynikající a jednak nezabere pak tolik místa v korbě, jako třeba emitex (měla jsem dreami a emitex a skoro tam nebylo místo na dítě… ale pravda, že i tak jezdil do 5m..) a pak ve sporťáku je daleko lepší, líp sedí.. a je skladnější při stejné, ne-li větší hřejivosti.. nevím, jaký je materiál u buzz fusaků, ale speedi fusaky jsou nepromokavé a neprofukavé, nánožník je zbytečnost (určitě do doby, než začne chodit v botech a člověk nechce pořád prát fusak..)
dokonce i můj muž, který nesdílí zrovna moji vášeň pro kočárky
tenhle fusak chválí, a v podstatě to byl on, co mi ho koupil i přesto, že jsme měli emitex..
(pro pořádek, nemám buzze, ale speediho, ale buzz je moje láska, třeba se k němu jednoou taky dohrabu
) když pořád čtu, jak s tím nafukovacím kolem je terénní.. ale obávám se, že ne dost pro mého muže ![]()
jo a pro r 2011 je už jen jedna sedačka buzze, je prý větší a má více stupňů na pásy..
Nataša píše:
Mony, a kolik ta car-cot měří? do délky a šířky?(čistě pro moji info, pro srovnání s dreami korbou.. ). ona i dreami je do délky naprosto OK podle mého, porovnávala jsem pomocí matrací dreami a Jané 08.. a na délku je to stejné.. horší je to s šířkou, Jané jak nemá adaptéry, je širší,asi o 3cm?
- a už prodáváš buzze? teď na zimu, fakt stačí zapp? no, je pravda, že tuhle zimu si s kočárem asi moc nezajezdím..
že to chce spíš sáně, a v mém případě šátek..
jinak doporučuju ale nepoužívat jako autosedačku, není testovaná, a kromě jedné jsou všechny korby umisťované bokem celkem nebezpečné.. lepší klasická autosedačka..
jo, a doporučuju origoš fusak, určitě !! jednak je vynikající a jednak nezabere pak tolik místa v korbě, jako třeba emitex (měla jsem dreami a emitex a skoro tam nebylo místo na dítě… ale pravda, že i tak jezdil do 5m..) a pak ve sporťáku je daleko lepší, líp sedí.. a je skladnější při stejné, ne-li větší hřejivosti.. nevím, jaký je materiál u buzz fusaků, ale speedi fusaky jsou nepromokavé a neprofukavé, nánožník je zbytečnost (určitě do doby, než začne chodit v botech a člověk nechce pořád prát fusak..)
dokonce i můj muž, který nesdílí zrovna moji vášeň pro kočárkytenhle fusak chválí, a v podstatě to byl on, co mi ho koupil i přesto, že jsme měli emitex..
(pro pořádek, nemám buzze, ale speediho, ale buzz je moje láska, třeba se k němu jednoou taky dohrabu
jo a pro r 2011 je už jen jedna sedačka buzze, je prý větší a má více stupňů na pásy..) když pořád čtu, jak s tím nafukovacím kolem je terénní.. ale obávám se, že ne dost pro mého muže
Naty já už ji nemám,ale měřila jsem ji a byla delší:-).
škoda, právě že moc lidí co jí mají neznám
a údajům na netu nevěřím ![]()
Já byla spokojená a měla jsem v ní emitex.Malému bylo loni v listopadu 7m a do 11m byl i s fusakem v korbě
.Spotovní nástavbu jsme vytáhli až v dubnu a to mu byl rok.
páni, že by fakt byla větší? ![]()
musím to někdy omrknout, až se zase dostanu z domu dál než na kopec nebo do poradny do porodnice.. ![]()
jako Vojta by se mi býval vlezl déle, než těch 5m, ale on v těch 5m už jednak nechtěl ležet na placku, péroval a kolínkách a začínal lézt a tak ho nebavilo čučet do stropu.. a na bříšku být nemohl, na to byla zima..
no a teď jsem nandala do dreami origoš speedi fusak a přijde mi, že je tam hááfo místa
![]()
holky díky za rady, půjdu se asi někam podívat naživo na ty korby. jinak sedašku budeme mít maxi cosi, to je nejjistější. zase tedy mě se na pohled líbí více korba dreami. každopádně, aspoň vím, který kočár. výběr se zůžil a prostě jasný je buzz. ![]()