Quinny Buzz 3 – zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tecka
17.12.10 13:15

já si Buzze taky chválím, mám ho s nafukovacím kolečkem a super! Ale jsem ráda, že máme kolekci 2010 - bez XL sedačky bychom se tam teď v zimě nevlezli ani náhodou :roll:

• Citovat
  • Upravit
836
17.12.10 13:22
tecka píše:
já si Buzze taky chválím, mám ho s nafukovacím kolečkem a super! Ale jsem ráda, že máme kolekci 2010 - bez XL sedačky bychom se tam teď v zimě nevlezli ani náhodou :roll:

Ale já myslím,že jste to špatně pochopila :oops: ..nyní je sedačka právě už jen velká :-) ..takže xl je od začátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
17.12.10 13:39

mono - je to tak, že už je v kolekci 2011 jen 1 sedačka, ta je něco mezi tou „pěnovou“ a tou „XL“ sedačkou. Takže je to něco mezi, a potažené je to tou látkou co měla ta „pěnová“. Teď kolekce 2011 má taky pěnu ale poloviční. Takže už je to „UNIVERZÁL“ jak jsem si to nazvala já :mrgreen: Mě se právě líbí, že u mojí 2010 je ta měkká, dá se tam dát malé dítko a nikde se neklátí, jak je to silně vypolstrované. A ta XL je opravdu velká díky tomu, že tam pěna není žádná, tak se tam vejde zase pro změnu i velocho :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
tecka
17.12.10 13:42

mono - ještě pro upřesnění - dával tady už v některé jiné diskuzi Frezz fotky, a je to tam krásně vidět srovnání. Já si to nevymyslela :kytka:

• Citovat
  • Upravit
836
17.12.10 13:55

Kouknu na fota..tedy až najdu :-) .Děkuji za opravu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
17.12.10 14:42
monapupp píše:
Kouknu na fota..tedy až najdu :-) .Děkuji za opravu :-)

mono našla jsem ty fotky, je to srovnání té 2011 a 2010 té měkké silně polstrované. Ale bohužel tam není ta 2010 XL poměřená. Ale aspoň pro představu :wink:

• Citovat
  • Upravit
tecka
17.12.10 14:42
  • Citovat
  • Upravit
3362
17.12.10 22:30

No já si asi radši koupím tu kolekci 2010, je to lepší mít ty dvě sedačky, jednu malou a jednu velkou než jednu uni střední :-) kdo ví jakž budu mít mimčo, jestli drobka nebo obra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.1.11 23:12

Co myslíte,chci koupit Buzz, to je jasná volba, ovšem 2010, nebo 2011? Kdo může srovnat, prosím at odpoví.
Zatím jsem pro 2010 kvůli libivější barvě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.1.11 18:07

Tak quinny buzz už máme doma, je to trojkolka a verze 2010. Kočárek je nádherný, opravdu pastva na oči. Krásně lehoučký, do auta dobře skladný… ALE… je opravdu maličký, ted v zimě, když je malá navlečená do kombinézky a do fusaku, nic moc místa, doslova je tam narvaná, i když má ted 7.měsíců na zimu asi vytáhnu tu XL vložku… Pokusím se tu vložit fotečku, co jsme fotili doma v obyváčku, takže bez kombinézy a fusaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.1.11 12:53

mam quinny buzz kočarek.. koupeny,.. peclive studovanej a vybranej.. je fakt užasny.. jenom nas zlobi predne kolečko.. blbne system zaaretovani kolečka,aby se točilo kdyz potrebujes a kdyz nepotrebujes si ho zase zajistiš,a ted su z toho celkem nesva.. ale i pres tuhle konplikaci.. bych nevymenila buzzz za nic jiního :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí