Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny Buzzhttp://www.pro-deticky.cz/detail.php?… tento je úžasný
a k tomu korbička…http://www.pro-deticky.cz/detail.php?zbozi=1745210… ![]()
http://www.babypark.cz/…uinny-buzz-3?…
http://www.detske-kocarky.cz/…y--2872.html
Buzz je fakt super, budete spokojeni.
Ahoj Kikii, já jsem tento problém taky řešila a už mám Buzzíka doma
. Kupovala jsem ho v Brně v Babyparku a za celý komplet - hluboká korba, sporťák, autosedačka - jsem dala necelých 20.000,–. Ale ty asi nechceš tu černou konstrukci, já ji mám, a byl tam ještě malý příplatek, takže myslím, že 19.000,– by tě mohl vyjít komplet.Kočárek je úplně úžasnej, holky z diskuze mi radily, co se týče fusaku atd., takže už mám jasno po všech stránkách. Však si to můžeš přečíst
…
Super holky..já ještě barvu vybranou nemám,právě se rozhodujeme mezi černou a tou růžovo fialkovou..moc nás uchvátil..děkuju za radu kolem ceny..podle mě je to kvalitka jako hrom že?Tady v Irsku je to jeden z nejprodávanějších,protože je nejkvalitnější ![]()
Podle toho, co psaly holky, je úúžasnej, tak uvidíme, já zatím nejezdila ani po obýváku
, ale už se na to chystám
… Ten růžovej tam taky měli a byl úchvatnej, na pohled moc hezkej, takže je to jen na tobě
. Přeju ti, ať jsi pak spokojená jako já teď
.
Taky jsem ho viděla v obchodě v té pink roller barvičce a zamilovala jsem se do něj..už jsem objevla i autosedačku maxi cosi ve stejné barvičce.S manželem jsme se rozhodli ho koupit,vypadá báječně a recenze jsou perfektní.Děkuji za rady holky.. ![]()
ahj holky zajímalo mě, jak to je přesně s tou XL sedačkou u nového modelu 2011. Skutečně tam není, ale ta jediná je velikosti té menší!!! napslai mi to oficiálně z malvíka, že prý ta XL stejně nebyla o moc větší, že se příliuš nepoužívala a že byla nepohodlná svým materiálem. tak teď nevím, ale stále mám pocit, že to bylo lepší a že kvůli tomu půjdu do kolekce 2010.. Co myslíte?
já teď jak je zima dala tu vložku XL a je super prostorná. Ono to místo na sezení je stále stejné, takže když je tam XL vložka, tak je prostě prostorný i pro větší dítě s fusakem a zimní bundou jako to máme teď my. Ta menší měkká je super a to stejné místo vyplňuje ta měkká vypolstrovaná sedačka pro menší děti. Je škoda že u kolekce 2011 dle mého názoru udělali krok zpět, a pro větší dítě už to bude malé.
Jinak já bohužel musím Buzze prodat, protože mám doma cíťu a když jí fučí větr do obličeje, tak tam řve. Předtím jsem měla na dlouhé prochajdy Teutonii, a když přestala v kočáře spát, tak jsem ji prodala a koupila si Buzze, po kterém jsem stále pokukovala, ale kvůli té kolíbce na spaní jsem neměla odvahu si ho vzít dříve. U Teutonky jsem přehodila sedačku i s malou a jelo se dál, u Buzze to takto bohužel nejde
Manžel po pár prořvaných procházkách rezignoval a povolil další kočár. Takže budu kupovat s přehazovací rukojetí a doufám, že už bude poslední ![]()
ještě jsem nového buzze neviděla, ale údajně ten sedák má být naopak větší, s více dírama na pásy, než byla ta malá sedačka. ale chystám se do babyparku stejně omrknout zappa Xtra, a doufám, že třeba už budou mít i nového buzze.
tak kdo první uvidí i nového buzze, dejte prosim vědět, jak je to s tím sedákem skutečně:-)
tak teď jsem si taky četla ten dotaz na Malvikovi na tu XL sedačku a přijde mi to, jako když z toho dělají novinku, že XL vypolstrovaná sedačka
Přece všichni co mají doposud doma Buzze ví, že je korpus sedačky, do kterého se vloží buď 1 vložka - vypolstrovaná = měkká a tím pádem menší, a nebo 2 vložka = nevypolstrovaná molitanem nebo čím a tím pádem větší. Přijde mi, že je to blamáž na lidi, kteří nemají s těma 2 výměnnými vložkami zkušenosti.
Něco jiného by bylo, kdyby ten korpus sedačky byl větší, pak by to bylo super, ale o tom pochybuju, to by se musel zvětšit komplet Buzz. A ten materiál mě přijde, že je na čištění a údržbu lepší právě ten z XL sedačky. Když bych ho chtěla vyčistit, tak nenacucne vodu, tak jako ten postrovaný.
Nezbyde než počkat jak to dnes omrkne Nataša a udělá v tom hned jasno ![]()
tak jsem si to přečetla ještě jednou a v podstatě jsem to pochopila zase jinak. Tedy tak, že v kolekci 2011 nebude sedačka vypolstrovaná, tudíž bude velikostně jako XL sedačka z předchozích kolekcí, jen s tím rozdílem, že bude mít potažen materiálem z té menší vypolstrované sedačky. No tak to je zase naprd v tom, že už nebude tak měkká ne? Já to fakt nechápu ![]()
já taky ne, byla jsem rozhodnutá, že už buzzika objednam a ted mi v tom delaji bordel:-))
jéé, já nejela dneska, počítám s tím příští týden. tenhle už to nestíhám.. ale začínám být zvědavá jak xxx ![]()
je pravda, eže mi taky vrtá hlavou, jak může být ta větší sedačka polstrovaná stejně jako ta menší, a ve stejném rámu..
je to celkem záhada, už se těším až ji rozlouskneme! ![]()
Záhada to samozřejmě není. Malvík ani neví, co prodává. Skutečnost je taková, že nový Buzz má pouze jednu sedačku z vypolstrovaného materiálu, ale tato je ve velikosti XL. Navíc má 3 otvory na pásy, nikoliv 2, jak měla stará.
Kdo by to snad ještě nechápal tak…
2010
2011