Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzHolky, jsem tady zase s tématem fusak
, nemáte někdo zkušenosti s Aesthetic? Čtu, že jsou dobrý, teplý a existuje kombinace 3 v 1, takže i do autosedačky… Hlavně, abych ho narvala do kočárku
.
Aesthetic mám ale do Buzze bych ho teda nedala. Do sporťáku jako jde dobře dát, protože je krásně měkoučký, ale nevypadá tam tak krásně jako origoš na Buzze, nebo jiný tvarovaný do sedu fusak (např. jako mám já Lodgera). Buzz je tvarově dole do obloučku a Aeshtetic jak je dole rovný, tak to vypadá tak divně ![]()
Aha, no jasně, je rovnej, sakra, to mě vůbec nenapadlo, já už viděla, jak výhodně nakoupím 3v1… škoda… Už se vidím, jak bych zuřila, kdybych to viděla, rovný na kulatým.. ![]()
Takže na ten svůj celej černej kočárek vyberu jeden z těchto, pro chlapečka buď zelenej nebo ten modrej a pro holčičku ten fialovej… Snad to bude dobrý, když ten black and white nikde není k dostání… ta bílá by stejně asi nebyla dlouho bílá ![]()
Jen mě štve, že se nedá odepnout ten spodek, že to budu muset narvat do hluboké korby celý… Jelikož mám termín v únoru, tak to tam holt asi narvu… ach jo, to je hrozný, když člověk neví… ![]()
ivulko, můžu tě ubezpečit, že quinny fusak je do hluboké korby lepší, než aesthetic. ![]()
hlavní problém všude zmiňované „malosti“ quinny korby je totiž šířka. vzhledem k adaptérům je korba vprostěd zúžená. takže opravdu potřebuješ fusak, který je materiálem hodně skladný, a ane flísák, jako aesth.
(já teda měla emitex, který je o hodně víc naducaný, než aesth., ale vyplnil skoro celou korbu, až jsem si říkala, kam dám dítě
a opravdu, problém pak byl s šířkou korby, jak dítě rostlo).
ty se bát nemusíš, únorové dítě je v pohodě, fusak budeš mít tak únor-duben maximálně, a na délku ti to bude vadit max. esteticky, ..
a pak do kočáru je opravdu o dost lepší.
co se týká přendání do autosedačky, já třeba do maxi cosi vůbec emitex nenarvala, s tou vložkoua se vším. a ono se to ani nemá, taková obří vrstva fleesu, pásy sedačky pak nefungují jak mají, není to bezpečné..
s vojtovu jsem to zvládla jen s dekou, teď jsem si pořídila origoš maxi cosi fusak do sedačky, na babyparku měli výprodej golden oak/roller pink za 800 - místo 12 nebo 13 stovek..
Ahaaa, tak super, moc děkuju za vysvětlení, takže můžu pak v klidu vybrat fusak Quinny a je to. Ještě že je na koho se obrátit, moc děkuju
.
Aesthetic se tam fakt nevleze, je sice menší než emitex, ale pořád mooc velký oproti quinnymu, a neboj, že zabere místo v korbě, celý se dá smotat tak do balíčku 20×7cm.
A s tím ušpiněním se taky neboj, materiáo je takový jemňoulinký šusťák, jde to vytřít jen hadříkem. .-) To podle u toho bunkeru bude údržba horší. Oba ale budou super. ![]()
Ale ten bílý raději riskovat nebudu, je sice hezký, ale asi vyberu nějaký ten barevný
..
ivulko
taky bych brala barevný ![]()
ale hlavně - nemusíš přeci spěchat, já chápu, ež chceš mít všechno nachystané
ale klidně počkej, třeba ještě bude i ten černý.. času máš dost a fusak se dá koupit během jednoho dne..
Holky dneska jsem si tak pro změnu přehodila na zdvojené kolečko a musím říct, že je to děsné.
Kočárek se mnohem hůř ovládá, tedy zkoušela jsem to venku, nevím jak v budově, kolo se seká o sebemenší terén, takže až se malý vzbudí, zase přehodím na dvojkolo. Za mě je teda ideální kombinace dvojkolo a nafukovací kolo. To jen tak pro maminky, které váhají jaká kola koupit.
![]()
Ahoj holky,jsem ráda,že jsem objevila vaší diskuzi..už 14 dní s manželem chodíme kolem kočárku Quinny buzz 3 2010 a obdivujeme ho..Miminko se má narodit začátekm února..já jsem se zamilovala do toho fialovo růžového..jsem v cizině tak srovnávám ceny jesti se vyplatí koupit tady a dovézt si ho nebo si ho pořádit až doma..vracíme se koncem listopadu..kolik stojí kočárek komplet u nás nevíte?Děkuji za rady.. ![]()