X-LANDER,XQ,XV./2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
nas
13
2.10.10 22:03

X-LANDER,XQ,XV./2009

ahoj holky.esli mate nekdo skusenost s tim kocarkem,a taky mne zajema esli se da sport.,sed., po i proti smeru jizdy??????? :nevim: dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
3.10.10 07:23

Ahoj, taky jsem se nechala okouzlit tímto kočárkem, tedy celou sadou X-lander XQ 2009. Byl přesně to, co jsme chtěli, ale po příchodu do prodejny nám řekli, že je bohužel tento kočárek k dostání jen v několika barvách-růžové, jahodové, oranžové :zed: . Ale ty asi myslíš spíš jen sportovní verzi,která je ještě v obchodech ve více barvách. Sporťák jde dát jen po směru jízdy, ale hodně maminek ti řekně, že proti směru jízdy by jejich prcek asi ani nejel. Taky není vhodný někam do terénu, je to spíš kočárek do města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.10.10 21:16

Máme XA 2009 a ten je vhodný do terénu určitě. Nemá pérování, ale to jsme chtěli, navíc přední kolečka jsou otočný a není tedy problém řídit kočár jednou rukou, v terénu lze zaaretovat. Sporťák jen posměru, ale to mi neva, náš malej je právě ten typ, co potřebuje rozhled. Maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.11 21:26

Ahoj, máme X-LANDER XV, trojkolku a je suprová, ale v žádném případě se nehodí do terénu, opravdu jen do města. Pod kočárkem je dost místa, ale taky nepřehodíme rukojeť, ale je fakt, že by mi maličkej plakal kdyby neviděl na cestu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí