Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, na jaře jsme si pořídili kočárek Jané 2009 Meteorite a hrozně se nám vyšisovala boudička. Chtěla jsem se zeptat, zda-li máte některá podobnou zkušenost a zda jste reklamovaly a jak jste dopadly? Jsem z toho celkem nešťastná, přece jen kočárek nepatří k nejlevnějším a teď vypadá, jako kdyby jsme ho používali roky
děkuji
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj
Mám teda starší kolekci, korbičku minimálně použitou (2× max 4 měsíce) a taky je vyšisovaná!
Mám pocit, že na toto se reklamace bohužel nevtahuje ![]()
Jsem si to myslela, ale štve mě to teda neskutečně
kamarádka má casuplay taky černý a nevyšisoval se, tak mě tak napadlo jestli je nás takových víc
My máme červený, je krásný, ale ta korbička ![]()
Zkus napsat přímo dovozci a uvidíš co ti odpoví!
www.handypraha.cz
Mám to v plánu, akorát jsem nejdřív chtěla zjistit, jestli nás je víc
a sporťak se ti nevyšisoval?
Sporťák jen málo - hlavně tam kde maloši patlají ručičkama ![]()
tak tu korbu mám stejně
jinak barvu je máš moc hezkou ![]()
Právě přemýšlím jestli mám kupovat originál nánožník, když se stejně vyšisuje ![]()
Díky, byla to snad nejhezčí barvevná kombinace co udělali
![]()
Nánožník nemám vyšisovaný vůbec a to je asi nejpoužívanější na celém kočárku ![]()
Používala jsem ho skoro pořád, sem tam i přes léto, když bylo chladno nebo pršelo - nesnáším pláštěnku a děcka z ní taky moc nejásaly ![]()
Jinak se připrav na to, že až ho budeš prodávat tak je prakticky neprodatelný
![]()
Mám to nafocené kvůli prodeji, nakonec jsem ho ještě na letošní zimu vytáhla ![]()
Ahoj tak já problém nemám ale u nás je tady paní a ta měla ten samí problém jak vy červený kočár jen nevim jaké značky a uplně vyšisovaní.A když to šla reklamovat tak se ji vysmáli že to má od slunička.A že to určitě muse prát a kde si cosi.Tak že jí to neprošlo.Až když jí na kočáru něco prasklo tak to uznali
Ještě mám Jané Carreru r.v. 2006, taky červenou a ta vyšisovaná není vůbec, ani v žádném záhybu, ani boudička prostě nic ![]()
Myslím si, že je to i volbou materiálu!
Ad. praní - já peru všechny snímatelné díly v pračce na krátký program na 30° a je to super
![]()
Neprodejné? Jsem si říkala, že se právě bude dobře prodávat ![]()
Mari20 píše:
Neprodejné? Jsem si říkala, že se právě bude dobře prodávat
To já jsem si taky říkala!!!
Chtěla jsem celou trojkombinaci prodat za 7 tis. a nic ![]()
Co jsem se dívala tak mají holky problém prodat i za 4 tis. ![]()
Nakonec jsem se naštvala a prodala aspoň sedačku (vajíčko bylo jako nové, prakticky nepoužité), protože mi zabírá místo a mám ji nanic - prodala jsem ho za celých 500,– Kč
![]()
Korbičku jsem neprodala ani za 750,– Kč takže smůla!
Zkusm prodat na jaro sporťák s korbičkou aspoň za 2 tis. a to budu moooooc ráda, když za to dostanu ![]()