Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProVERONIKA píše:Mari20 píše:To já jsem si taky říkala!!!
Neprodejné? Jsem si říkala, že se právě bude dobře prodávat
Chtěla jsem celou trojkombinaci prodat za 7 tis. a nic
Co jsem se dívala tak mají holky problém prodat i za 4 tis.
Nakonec jsem se naštvala a prodala aspoň sedačku (vajíčko bylo jako nové, prakticky nepoužité), protože mi zabírá místo a mám ji nanic - prodala jsem ho za celých 500,– Kč![]()
![]()
Korbičku jsem neprodala ani za 750,– Kč takže smůla!
Zkusm prodat na jaro sporťák s korbičkou aspoň za 2 tis. a to budu moooooc ráda, když za to dostanu
Tak to jsi mě dostala, to by mě ani nenapadlo ![]()
Podívej se orientačně třeba na Aukro a uvidíš, že fakt nekecám ![]()
Já jsem z toho byla celkem smutná, protože ten kočárek je moc dobrý a myslím (že až teda na tu korbu) ho zničený ani vyčšisovaný nemám!!!
VERONIKA píše:
Chtěla jsem celou trojkombinaci prodat za 7 tis. a nic
Co jsem se dívala tak mají holky problém prodat i za 4 tis.
Nakonec jsem se naštvala a prodala aspoň sedačku (vajíčko bylo jako nové, prakticky nepoužité), protože mi zabírá místo a mám ji nanic - prodala jsem ho za celých 500,– Kč![]()
![]()
Korbičku jsem neprodala ani za 750,– Kč takže smůla!
Zkusm prodat na jaro sporťák s korbičkou aspoň za 2 tis. a to budu moooooc ráda, když za to dostanu
Veroniko, ono ta cena dost závisí na stáří kočárku. Ten tvůj sice vypadá hezky, ale má 6 let a je po 2 dětech. Takže je jasné, že ta cena za něj nemůže být bůhvíjaká.
Jinak obecně všechny kočárky dost ztratily na ceně a podávají se dnes o dost levněji než třeba před 2-3lety.
Jo a ta korbička se Ti zřejmě nepodařila prodat, protože je to adaptérová verze. Od roku 2005 Jané vyrábí všechny kočárky jako bezadaptérové a nelze to vzájemně kombinovat, takže jen málokdo má sporťák, na který lze nasadit ![]()
Myslím, že pokud to budeš prodávat jako celek za nějakou rozumnou cenu, tak kočárek určitě dobře prodáš Pokud na to nespěcháš, tak si dej inzerát třeba na mimibazar, bazoš aj. podobné servery, určitě se kupec najde ![]()
Petto - to je sice pravda, ale ten kočárek je jetý 3 roky!!!
Malý začal chodit bez kočárku v 1,5 roce pak už v něm být nechtěl a Karolínka chodí od 7 měs., v autě mám Carreru takže jsem kočárek nepoužívala víc než rok - teď s ním odjezdím zimu a půjde za jakoukoli cenu ![]()
Co si budeme povídat, v dnešní době si asi každý nemůže dovolit kočárek co stojí přes 25 tis. tak kupují v bazaru v daleko horším stavu a za vyšší cenu ![]()
Ale to je každého věc.
Ad korbička, prodávají se i adaptérovky ![]()
Když se prodávají ještě „foresty“ tak proč ne adaptérové verze?
Když jde prodat vajíčko tak jde prodat i korba.
A jaké se prodávají typy to vím ![]()
Prostě jsem na prodej neměla štěstí a za 4 tis. jsem ho prodat nechtěla ![]()
Veroniko,
ale já jsem přece nepsala, že nejde prodat, právě naopak. Jen u té adaptérové verze je prostě pravděpodobnější, že to prodáš jako celek než zvlášť.
A proti bazarovým kočárkům já nic nemám. Na prvního jsem měla nový Slalom ze stejného roku jako ty, jen jinou barvu. Tuto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Ačkoliv byl kočárek ježděný necelé 2 roky, opečovávaný a dokonce nebyl ani vyšisovaný, což byl problém této barvy, tak jsme ho prodali za míň než polovinu nákupní ceny.
Proto jsem na druhé už nový kočár nechtěla. Koupila opět Jané, jen rok 07 z druhé ruky. Málo ježděný, ve výborném stavu za 7 tis. ![]()
Já jsem reagovala čistě jen proto, že mi přišlo zvláštní, že by se Janéčka nedaly prodat. Myslím, že je to pořád jeden z nejoblíbenějších kočárků.
Fakt zkus někam dát inzerát dlouhodobě a určitě se kupec najde. Cenu si dej podle představ, slevit můžeš vždycky ![]()
PS: Barva je to fakt krásná, taky se mi tenkrát líbila, ale švagrová, která byla těhotná stejně, tak rozhlašovala, že jiný než červený kočárek nechce. Tak jsem nechtěla mít stejnou barvu… a nakonec měla zeleného Speediho ![]()
Maminky, mám dotaz ohledně Jané 2009. Moc nevídám maminy s konstrukcí v černém provedení, velice se mi líbí, ale bojím se, aby se ta černá barva neodírala na stříbrnou. Nemáte některá s tímto podvozkem zkušenosti??? děkuji