Dotazník - nástup do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
1.7.24 21:52

Holky prosím prosím o vyplnění dotazníku.

Zdravím všechny holky/ženy/maminky 🙂

Předem se omlouvám, protože tento příspěvek sem úplně nepatří, ale potřebovala bych prosím 🙏 vyplnit jeden dotazník k mé závěrečné práci pro dokončení studia na soukromé akademii. A k tomu potřebuji co nejvíce „maminek“, které se chystají nastoupit do práce po mateřské/rodičovské dovolené, nebo již nastoupily a krátce pracují. Čím více vás bude, tím lépe.

Předem moc děkuji a přeji hezký večer :* :srdce: :mavam:

https://forms.gle/…KXXVpS87ezy8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
celkemspokojena
1.7.24 22:01

Na co potřebuješ jméno a příjmení 8o

• Citovat
  • Upravit
35575
1.7.24 22:10

Když by jsi nechtěla jméno a příjmení tak ti to vyplním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
1.7.24 22:15

Nooo tak určitě… jak bylo psáno víš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
1.7.24 22:42

Celý dotazník je nešťastně vedený. Na začátku klikam, že jsem na rodičovské a začínám řešit práci, pak tam jsou povinné otázky, které se mě ale ještě netýkají, protože tu práci ještě nemám.
Do jména a příjmení bych napsala jenom kraj, kdybych to teda mohla vyplnit i dál 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.7.24 14:32

Děkuji všem za vyplnění :) jméno a příjemní je proto, aby bylo vidět, že si to nevymýšlím sama, i když bych mohla i tak, ale to by mi k práci moc nepomohlo. Každopádně nejsou tam žádné citlivé údaje jako data narození apod., aby se s tím dalo manipulovat, jestli holky/děvčata/dámy narážíte na toto. V každém případě kdo z jakéhokoli důvodu nechce, ať nevyplňuje, není to povinné, jen prosba. :kytka:

@Asiina je možné, že jsem některé otázky nechala povinné, opravím :) děkuji za feedback.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.7.24 23:20

@Lill.93 Jako že vymyslet si jména bys nedokázala? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie