Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zajimalo by me zda vychazi ivf s diagnozou pco a na kolikaty pokus ci s jakou medikaci?:)
Ahoj, mě pomohl Clostylbegyt a pregnyl, následné IUI na první pokus - je z toho již 8,5 letý školák
teď před druhým synem jsem absolvovala driling vaječníku, následný clostylbegyt + pregnyl a je z toho 11 měsíční rarach ![]()
@kaculkadraculka jee, tak to zni pozitivne a mela jsi sama od sebe ovulaci a menstruaci? Ja nemam ani jedno…
Tak u nás byl úspěšný hend 1. pokus a potom 3. pokus. U nás byl problém nejenom PCO, ale i hodně špatný spermiogram.
Mě dr sdělil, že mám PCO, a šli jsme do IVF, které vyšlo hned na první pokus… ![]()
Super holky, to zni hrozne pozitivne. Ja podstupuji 1ivf a mam za sebou 2transfery a nic. Jeste mame 2blastocysty zmrazene. Muzu se zeptat pred transferem stimulovali jste sliznici? A kolikaty dc byl transfer. Ja mivam 19dc transfer a stimuluji sliznici, moc mi nedorusta..
@kaculkadraculka ja se te laparky bojim, zda se mi to hrozny zakrok. Ale uz mi to take nabizeli
@Vrk ne neměli
Ted v novém caru by bylo poku se rozhodneme ze jdeme do dalšího pokusu
@Petra Z uz nemate zmrazeno? Ja bych se dalsiho pokusu nebala, uvidis, ze to vyjde ![]()