Homeopat - lékař

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
4.12.15 09:42

homeopat lékař

Maminky,,prosím vás scháním pro svého nemocného syna pěčlivou homeopatičku,,nejlepe chrudimsky či pardubický kraj,, nemáte někdo zkušenost? prosím vas jen Ne p. Elekovou z prahy,,díky Barina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1883
4.12.15 09:46
  • Homeopat.
  • Lékař.

Vyberte si jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.12.15 09:56

No tak jasně že homeopat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16963
4.12.15 09:56

@AlphaOmega - náhodou, moje praktická je údajně obojí..Je fakt, že tam chodím jen na preventivky a jsem líná ji změnit, ale to už je vedlejší :oops:
@baruna1 - bohužel radu nemám, ale vybírej vážně pozorně - ta moje homeopatka mě zdrbala i za paralen při migréně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.12.15 10:02
@Králičice píše:
@AlphaOmega - náhodou, moje praktická je údajně obojí..Je fakt, že tam chodím jen na preventivky a jsem líná ji změnit, ale to už je vedlejší :oops:
@baruna1 - bohužel radu nemám, ale vybírej vážně pozorně - ta moje homeopatka mě zdrbala i za paralen při migréně :jazyk:
@Králičice tak synovi taky pomahaj ale chci jinou homeopatičku protože s udajnou paní dr. z prahy již nemam dobré zkušenosti,,a jaky v jste mela detox? my na očkování…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16963
4.12.15 10:07

@baruna1 - detox žádný. Já homeopatii uznávám jen jako podpůrnou léčbu..A vzhledem k tomu, že to byl jediný lékař na „vesnici“, kde jsem vyrostla, přihlásila jsem se k ní..Podle mě by každý lékař měl být nakloněn všem druhům léčby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
4.12.15 10:07

@baruna1 ja ted navštěvuji dr Budkovou, ale je to Praha.Je to pediatr a zároveň homeopat. Hodne dceři pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.3.17 13:26

Ahoj, rada bych obnovila tuto diskuzi. Hledam praktickeho lekare ci lekarku v Praze (idealne Praha 4), kteri leci normalne i homeopaticky. Neznate nekoho takoveho? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová