Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojte, chtěla bych se zeptat, kdo máte zkušenost s liposukcí v celkové anestezii. Podstoupila jsem před 14 dny lipo boků, břicha, vnitřních a vnějších stehen a kolen. Vše šlo celkem v pohodě, na zadních stehnech jsem měla zelenožluté modřiny, místy maličko fialové a místo zlepšování jsem včera při mazání liotonem zjistila, že se mi udělali obrovské fialové fleky (modřiny?) - viz foto. Myslíte, že je to modřina nebo co to může být? Zkrátka nově se mi tam vytvořily fialové. Naopak ze zelenožluté už by taková fialová brutální neměla vzniknout po 14 ti dnech nebo?. Co vy a váš průběh prosím? Ve čtvrtek jdu raději k mému oparaterovi, zítra je bohužel ten svátek
Přikládám foto zadních stehen - po 14 dnech od zákroku.
Bych ještě dnes běžela k lékaři na ambulanci, nebo kdekoliv do nemocnice. Si nedovedu představit, že se ti tam udělají sraženiny, a do půlnoci bude po tobě, pokud se ti dostane do mozku! Já bych jednala hned a né, že počkám si na čtvrtek.
Tak snad máš kontakt na svého operatéra. Případně mu můžeš poslat foto na e-meil.
Určitě ho kontaktuj hned a neodkládej to.Sice to nemusí být nic vážného, ale raději bych to nepodceňovala. Držím palce.
Já tam dnes volala, že se mi udělaly fialové fleky a sestra mi řekla, ať přijdu ve čtvrtek, tak nevím… Teď už tam nikdo není. Doktor už tam dnes taky nebyl. Dělá jen dopoledne… Ale jinak děkuji.
@ivkaivkaivka
Ještě jsem objevila jinou diskuzi, kde si děvčata sdělují svoje zkušenosti ohledně modřin po liposukci:
http://www.omlazeni.cz/…26053-0.html
Moc děkuji. No je pravda, že slečna je také fialovější 9tý den, jak uvádí, než na fotkách při 5tém dnu…
Kdyby tu byl někdo s vlastní zkušeností, napište prosím. Případně, zda máte zkušenost s takhle vypadající fialovou modřinou. Kuju ![]()
Tak jsem se dovolala na nonstop číslo, které mají (repektive sestry). Tak prý takto stýká ten hematom a prý se takto různě vybarvují a bývá to u lipo časté. Nicméně pro klid duše si tam ve čtvrtek skočím… Snad to tedy je jen „normální“ průběh ![]()
Ale pokud by se zde objevil někdo, kdo to podstoupil, ráda si vyměním zkušenosti, rady, typy, tvoje výsledky atd. ![]()
@ivkaivkaivka Ahoj. Vypadá to děsivě, ale myslím, ze to je opravdu jen hematom. Pěkně ti to tam v podkoží „vydřeli“. Asi ti prokrvácely ještě nějaké menší cévky později, proto ta rozdílná barva. Ale nejsem lékař no.
Myslím, že se není třeba děsit. Ano modřiny mohou stékat a šířit se, určitě doporučuju sundávat kompres jen na moment při koupání a být celkově v šetřícím režimu.
Souhlas. Modřiny stékají a dost. Hlavně nos kompres, hodně pomáhá a ulevuje od bolesti.
Dekuji, kompres nosim porad nonstop, jen na koupani a mazani sundavam ma deset min.. Je to holt asi na dyl…
Dobrý den holky chtěla bych s ezeptat kde jste si dělali liposukci a koliks tála potřebovala bych hlavně břicho děkuji