Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosím o pomoc..I u druhého děťátka jsou zuby noční i denní můrou celé rodiny. Dle příznaků sedí chamomilla, ale jaká potence?30?
9 m chlapečka téměř denně trápí zuby, pláče, řve, ječí, piští, je agresivní, háže s hračkami, chce a vlastně nechce chovat, v náručí se kroutí, ale při položení řev. V klubíčku nechce být, propíná se do luku, Špatné denní i noční spaní (3-6buzení, pomůže kojení, často heńed usne) a uspávání horor, jen v nosítku, poté odkládání. Při akutním prořezávání spánek třeba jen 15 minut, v kočáře lepší, ale neusne tam, když má bolesti.
Tváře nemá červené, horečky jen u prvních dvou, teď ud hor. jedniček ne. Větší žíznivost není.
Stále ho trápí bříško.
Je hodně akční a má problémy se zklidněním, proto musíme uhoupávát, je to boj..Poradí prosím někdo?
Homeo mi v době růstů zoubků zachránilo psych i fyzické zdraví. ![]()
@kve-tinka Opravdu? Jak moc? Taky měly Vaše děti velké problémy? Někdo si řekně „jen“ zuby…
@pampeliš píše:
@kve-tinka Opravdu? Jak moc? Taky měly Vaše děti velké problémy? Někdo si řekně „jen“ zuby…
Prořval by den i noc. ![]()
@pampeliš Já postupuji podle tohohle: http://www.domacihomeopatie.cz/ebook-2015/
A homeopatka radí 15 ch jako základ.
@jenny.fields Díky moc. Zkusím 15 a uvidíme. Snad už něco pomůže..
@pampeliš píše:
@kve-tinka Taky?A pomohlo vám to hodně?
Ano, po podání se do 10min zklidnil. Noc většinou i dobře prospal. Aplikovala jsem dle potřeby, stačilo tak cca 4× denně.
@kve-tinka tak to je teda zázračný..a stačila potence 15,prosím?
@pampeliš píše:
@lolla.jones a čeho, prosím?
chamomila homeo takovy klicky se rozpusti ve vode
Trapily ho desne moc a ja myslela ze zesilim. Nekdo mi poradil i jantarovy koralky tak jsem je koupila a nevim jestli to opravdu pomohlo nebo placebo:) ale dobry:D
@lolla.jones Jo, díky, jasně že chamomilla, ale myslela jsem potenci. Dám 15, jak radila kve-tinka. To je super, že to pomohlo ![]()