Dcera ma sníženou imunitu - neznáte homeopata z Ostravy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
729
10.4.07 09:39

Homeopatie

Holky prosím o radu.Naše dcerka Zuzanka má sníženou imunitu, léky v čr zatím nejsou mají výpadek.Pořád marodíme.Nemá¨te někdo zkušenosti s homeopatii, neznáte nějakého homeopata z Ostravy.Jsem už zoufalá jsme pořád na atb.Díky Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
10.4.07 10:05

Přesunu tě do aletrnativního léčení - a držím palce. Vím, že je nějaký homeo pediatr na Porubě, ale netuším, jak se jmenuje.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
10.4.07 11:57

Výborná na akutní stavy je MUDr. Formánková - tel. 596 115 333 (homeopatka, pediatr). Sídlí na Sokolské ulici vedle OKD. Bohužel je třeba počítat s dlouhou lhůtou na objednání (3 měsíce), ale akutní stavy se snaží brát dříve. A další nevýhoda jsou finance - registrace a prvotní diagnostikace - 1 000 Kč, další návštěva 500 Kč, akutní kontrola 300 Kč.
Synovi pomohla.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.4.07 12:28

Barčo,
doporučuji klasickou homeopatku
Gabrielu Opletalovou Šeříková 38
700 30 Ostrava - Výškovice
tel. 604 145 997

Konstituční léčba je velmi dobrou alternativou pro posílení organismu.

Když budeš vybírat homeopata, vždy se zeptej na jeho vzdělání!!! Pokud bude praktikovat jen francouzský směr, z dlouhodobého hlediska Ti příliš nepomůže. Ten je dobrý na akutní stavy.
Předpis poznáš i podle toho, že dostaneš léků několik, vesměs nižších potencí (9 - 30 C), k užívání např. jeden ve středu, druhý v neděli, další jednou za měsíc.

Klasická homeopatie je na chronické potíže (což opakované infekty, na které se podává atb., rozhodně jsou) mnohem účinnější, protože jde do větší hloubky a odstraňuje prvotní příčinu potíží, která je v nějakém bloku na psychické nebo mentální úrovni. Předepisuje se pouze jeden lék, který se podá a čeká se na reakci. Takto lze vhodnost a působení léku mnohem lépe vyhodnotit, než když se podá několik léků současně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
10.4.07 16:19

díky moc holky vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cristiana
4.1.10 04:56

Dobrý homeopat?

Ahoj. Mám dost velké zdravotní problémy a ráda bych se kontaktovala s osvědčeným homeopatem, který má dobré výsledky v léčení. Docházela jsem dlouhé měsíce k jednomu u Zlína a ten léčbu zneužíval. Nechával si platit stravu v restauraci, zvyšoval částku za léky, cpal se mi domů. Prosím, neznáte někdo dobrého homeopata v severomoravském kraji?
Pokud ano, má mailová adresa Cristiana@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
JM
83
3.9.10 16:10

Také by mne zajímal nějaký dobrý homeopat. Děti jsou pravidelně každou zimu pořád nemocní. 14 dní doma, 14 dní školka a zase doma.
Letos už měli 2× atb. Sedlo jim to na průdušky a tentokrát to měl syn prý hodně ošklivé - dr. myslela že je to zápal plic. Tak jsem přemýšlela řešit to nějakými homeopatiky na imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pletiplot
21.10.13 15:26
@JM píše:
Děti jsou pravidelně každou zimu pořád nemocní. 14 dní doma, 14 dní školka a zase doma.

Více ovoce, kysané věci (včetně zelí), česnek, více sportu, dostatečně spát, míň stresu (děti přebírají podvědomě stres od rodičů). V létě začněte s pravidelným otužováním - delší procházky venku, pozdeji sauna a nevynechávat studený bazének pak přidávat po normálním sprchování studenou sprchu a postupně ji prodlužovat. Nemít v bytě přetopeno - 21° přes den a 19° v noci úplně stačí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová