Homeopatika - Borax 9ch

613
10.10.13 12:01

Homeopatika-Borax 9ch

Ahoj holky…Našla jsem doma výše zmíněné homeopatika, které jsem kupovala malé když byla ještě miminko(expiračka je ok ;) )..Na co všechno se dají tyto homeo použít? Děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5137
10.10.13 12:26

@Majkla
(1) na expiračku u homeopatik koukat nemusíš. Při správném skladování vydrží i 200 let.

(2) Na co je Borax? V homeopatii se lék nedává na diagnózu, ale podle příznaků.
Typicky je na afty, při kterých je pusa horká a bolavá, dítě se nechce kvůli tomu kojit, po přisátí se s řevem pouští, stav trochu zlepší potření pusy vodou a dítěti je nepříjemný pohyb dolů (např. když ho nesu v náručí po schodech nahoru, tak ok, když ho nesu dolů, tak řev, když ho vyhazuju nad hlavu, tak řev, když s ním v náručí udělám dřep, tak řev…). Pokud se afty projevují jinak, tak Borax nepomůže.
Může být i na jiné problémy, pokud odpovídají svými příznaky Boraxu. To bych tady ale mohla popsat pár stran ;)

Není důvod vyhazovat, třeba ještě použiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.10.13 12:35

Moc děkuji za radu :) Teď jsi mi připoměla, že jsem jí je dávala na ty afty když byla mimino :) Ale právě netuším na co jiného bych je mohla použít, když už je máme doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
10.10.13 12:40

Taky používáme na afty a potom nám zabírali i na moučnivku a kvasinku na bradavkách u kojení. Na afty funguje jak u dítěte tak u dospělého.

• Citovat
  • Upravit
Pletiplot
17.10.13 12:48

Je to 9C tetraboritanu sodného

Je to tetraboritan sodný v koncentraci 9C, tedy 1:1000000000000000000. To je asi jako kdybys vzala tunu tetraboritanu sodného, hodila ho do moře a pořádně rozmíchala ve všech oceénech Země. Asi taková koncentrace to je. Jinými slovy máš doma prakticky čistý cukr v plastikových lahvičkách.

• Citovat
  • Upravit
4
4.10.14 13:47

@zichisek Můžu se prosím zeptat jak jste používala při tý kvasince na bradavkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.10.14 17:37
@1cumacek píše:
@zichisek Můžu se prosím zeptat jak jste používala při tý kvasince na bradavkách?

5kuliček, 3× denně pod jazyk
bradavky jsem natírala Imazolem. Jen se musí před kojením pořádně umýt. Ideálně natřít hned po kojení aby pořádně zabral a pak 2× umýt než jdete miminko zase kojit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová