Homeopatika před očkováním

1398
27.5.14 09:08

Homeopatika před očkováním

Ahojte, chtěla bych vás moc poprosit, jestli někdo nemáte zkušenost s homeopatiky před a po očkování? Myslím tím jaká přesně homeopatika jste dávaly a v jaké dávce. Předem moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10486
27.5.14 09:15

Pokud nebude vadit tak se vetru..take by me to zajimalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
27.5.14 09:36

@Majkelka ahoj, zkušenosti nemám, jen mě napadlo, když jsem viděla nadpis, že bych nedávala homeo před, protože nevíš, co chceš vlastně „léčit“. Až po, podle reakce?? Někde jsem četla o provingu, což je vlastně to, že něco léčíš preventivně bez příznaků a tím to vlastně vyvoláš (těmi homeopatiky). Snad ti ale poradí někdo, kdo se v tom více vyzná, já rozhodně nejsem odborník :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
27.5.14 09:42

@mischelinka děkuju moc za názor, to mě nenapadlo. Když to je právě ono, každý říká něco jiného a člověk ať se v tom pak vyzná :D tak třeba se ještě někdo přidá s nějakou zkušeností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
27.5.14 10:01

Ahoj, dětem dávám homeopatika před každým očkováním. Jmenují se Thuya occidentalis 15ch. Začnu vždy den před očkováním a poté podávám ještě tak další 3 dny až týden. Dávkuju 3× denně 5 kuliček. Možná je to náhoda, ale ani jedno dítko nikdy nemělo žádnou reakci ani vysokou horečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
27.5.14 10:04

Měli jsme cosi, co se rozpustilo ve vodě s alkoholem a 5 dní před a 5 dní po očkování se to vtíralo do hrudníčku. Byla dobrá, tak asi zabrala. Po první hexe byla 3 týdny šílená, tak jsem šla za homeopatkou a při dalších dávkách jsem mazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
27.5.14 10:05
@mischelinka píše:
@Majkelka ahoj, zkušenosti nemám, jen mě napadlo, když jsem viděla nadpis, že bych nedávala homeo před, protože nevíš, co chceš vlastně „léčit“. Až po, podle reakce?? Někde jsem četla o provingu, což je vlastně to, že něco léčíš preventivně bez příznaků a tím to vlastně vyvoláš (těmi homeopatiky). Snad ti ale poradí někdo, kdo se v tom více vyzná, já rozhodně nejsem odborník :mavam:

Tak ale víš, co očkuješ a na to jsou homeopatika nastavená. Dávají se vždy před očkováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
27.5.14 10:06
@Majkelka píše:
@mischelinka děkuju moc za názor, to mě nenapadlo. Když to je právě ono, každý říká něco jiného a člověk ať se v tom pak vyzná :D tak třeba se ještě někdo přidá s nějakou zkušeností…

právě, zas tak moc se nevyznám, určitě jsou tady holky, co mají více zkušeností. Já dětem homeopatika podávám, ale většinou se poradím s homeopatem anebo kamarádkou, kt. se opravdu vyzná. Kvůli očkování jsem homeo zatím nikdy nedávala, ale děti reakce neměli, snad jen někdy zvýšenou teplotu po. Držím palce, ať je to u vás taky bez reakcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
27.5.14 10:12

Super, děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
27.5.14 10:20
@avm3 píše:
Tak ale víš, co očkuješ a na to jsou homeopatika nastavená. Dávají se vždy před očkováním.

Taky mě to zajímá. Dáváš teda homeo jakoby na to, na co je daná vakcína anebo abys předešla reakcím, které bývají jako teplota, podrážděnost, únava apod? Psala jsem, že nejsem odborník, jen jsem to tak nadhodila a je to i názor homeopatů, že neřešit dopředu. Můj syn šel před rokem na operaci, já jsem z toho byla úplně hotová a už dopředu jsem to chtěla nějak pořešit. Chtěla jsem mu dávat něco na zastavení krváce a lepší hojení rány a právě mi říkali, že nedávat dopředu, že bych tím mohla naopak krvácení způsobit, že až po, pokud bude potřeba. Nakonec to ani potřeba nebylo. Promiň, odbočka mimo téma.
Nebudu už to tady zahlcovat, když nemám radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
27.5.14 10:21

@mischelinka Já taky nejsem odborník, dávala mi to homeopatka. Je tady jedna uživatelka, co se v tom vyzná, jeslti ji najdu, tak ti ji tady zmíním… ať tady nekecám nesmysly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
27.5.14 10:24
@avm3 píše:
@mischelinka Já taky nejsem odborník, dávala mi to homeopatka. Je tady jedna uživatelka, co se v tom vyzná, jeslti ji najdu, tak ti ji tady zmíním… ať tady nekecám nesmysly :D

tak ty to máš posvěcené od homeopata, tak to tak asi bude. Pokaždé, když o homeopatikách s někým mluvím, tak se názory dost liší, asi je fakt lepší konzultovat přímo danou situaci s odborníkem, já jako vyplašená matka mám pak vždycky problém si vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
27.5.14 10:25

@mischelinka Je to homeopatka, co to přednáší v Brně na univerzitě a naše dětská dokrotka tam na ty přednášky jezdí. Takže s jednodušší věcí mi poradí už i ona :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
27.5.14 10:26
@avm3 píše:
@mischelinka Je to homeopatka, co to přednáší v Brně na univerzitě a naše dětská dokrotka tam na ty přednášky jezdí. Takže s jednodušší věcí mi poradí už i ona :D

to je super, když se pediatři zajímají a dovzdělávají, taky máme takovou docela osvícenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
27.5.14 10:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat