Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, mám takový dotaz, nebo by mne spíš zajímaly zkušenosti.. jsem po chemoterapiich, 2 roky od ukončení léčby nemám MS, a zjistli mi že mi nepracují vaječníky tak jak by měly. teď jsme byli v CARu bylo nám řečeno, že jiné řešení než IVF pro nás není.. rozhodli jsme se s manželem, ale že do toho ještě nepůjdeme, je mi 27let, manželovi 32.chtěla bych vyzkoušet přírodní medicínu, homeopatika, léčitele… ale vůbec nevím jak začít.. co si o tom myslíte vy??
Celkem bych asi zkusila postupovat podobně, při IVF do sebe musíš naládovat spousty hormonů a pokud by šlo vaječníky rozhýbat jinak a šetrněji šla bych do toho. Zkuz si najít nějakého homeopata, nebo bych to případně zkusila řešit i čínskou medicínou, na tu jsem slyšela taky výborný reference, zabývají se komplexně celým tělem a neřeší pouze jeden problém.
Držím palce ať se podaří
![]()
Myslím si, že dobrý nápad. Z homeopatií mám dobré zkušenosti, jak u mě tak u dcery. Sice ne zkrze otěhotnění, ale nám dost pomohli když lékaři zrovna vůbec. A le musíte najít dobrého homeopata a na takové se stojí fronty. Např. dr Jonáš v Praze a má i své učence v celé čr. S druhým otěhotněním jsem měla problém.. Doktorka mě tenkrát předepisovala nějakou hormonální léčbu, která nepomohla. Tenkrát jsem se po doporučení obrátila na astrologa Emila Havelku. Ten mě doporučil svoje přírodní produkty z čínské medicíny a vypočítal podle hvězd kdy zapracovat na miminu. Nevím teda jestli je to tím, ale za měsíc se povedlo. A ještě mě řekl příčinu, proč nemůžu otěhotnět. To se za čas potvrdilo. Takže to vyzkoušej, ale je dobrý nenaletět každému podvodníkouvi.
Mno právě, jenže jsme ze Šumperka a nikdo z mých známých s homeopatii nemá zkušenost.. ![]()