Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, mám dotaz: Včera mi vrámci 1. IVF - 1. transferu vložili 2 velice kvalitní 5-denní blastocysty (po asistovaném hatchingu), čili jsem den a půl po transferu. Máte-li stejnou zkušenost (IVF, 2 blastocysty po AH), prosím Vás o popsání, co jste cítili od transferu až do testu.
@chci_miminko
já necítila nic
5. den jsem si udělala test zrovna na Vánoce a //
teda spíš duch a pak už jen sílil. Držím palce ![]()
@mishka123 píše:
@chci_miminko
já necítila nic![]()
5. den jsem si udělala test zrovna na Vánoce a //
teda spíš duch a pak už jen sílil. Držím palce
I když teda v noci na den testování, se mi zdál sen o dvou čárkách![]()
a to nekecám
Takže Ty jsi to pověstné zahnizďování u dvojčat necítila?
Možná jen někde v podvědomí jsem cítila, že se to povedlo a ono opravdu
@chci_miminko
no možná jsem cítila nějaké trochu píchání.. ale tomu jsme nevěnovala pozornost.
ET. možná to bylo taky dané tím, že jsem se věnovala i těm přípravám na Vánoce. Prostě jsem na nějak nemyslela.. věřila jsem, že se to povede. Noc na testování se mi zdál sen o tom, že se to povedlo a ono opravdu
Příspěvek upraven 29.06.14 v 18:36
@chci_miminko
malý měl 48 cm a 2,65 kg a malá měla 47 cm a 2,61 kg
@chci_miminko
no jo, ale taky už jsem na konci chodila jak kachna
.
Taky mi na začátku říkali, že budu rodit nejspíše dřív vzhledem k mé postavě budu mít trochu problémy. Těhotenství bylo v pohodě a rodila jsem císařem v 38+0 tt
@mishka123 Ve kterém měsíci jsi odešla z práce? Na rizikáč nebo až na mateřskou?
@chci_miminko ja mela jedno embryo a krom toho ze jsem mela neustále pocit ze to dostanu jsem nic necítila ![]()
@chci_miminko
já byla OSVČ před porodem.. takže jsem pracovala do kuď to šlo..
Já měla včera a dnes pocit hoření a píchání v podbříšku, bylo to docela intenzivní, že jsem ani spát v noci nemohla, a z ničeho nic všechno ustalo, takže mi to vrtá hlavou.
@chci_miminko proč jsi si nechala zavést 2? Přišla jsi tak o jeden placený pokus.