Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobry den prosim o radu moje dcera 8 tydnu stara hrozne trpi brisnimi kolikami dokaze krecovite plakat az 8 hodin doktorka mi nabydla homeopatikum mate nekdo zkusenosti u tak maleho miminka jinak ji davam lefax a krmim nutrilonem alerci car nevim ted jak se to spravne pise tak se omlouvam tez nam ho doporucila uz davno,ze by se melo brisku ulevit,ale zadne zlepseni neni uz si nevime rady zname u ni jen hroznej plac. dekuji za rady
já dávala synovi od 3 týdnů na koliky dvoje homeopatika Magnesium phosphoricum a Lycopodium clavatum. docela se to zlepšilo. vůbec se toho neboj. mi zatím všechno léčíme homeopatiky
Ahoj, zkus změnit UM. Nutrilon hodně miminkům nevyhovuje. My dáváme Nutradefens. K tomu má probiotika BioGaia a po vyzkoušení Lefaxu a Sabsimplexu jsme skončili u BabyCalmu, ale každýmu dítku vyhovuje něco jinýho, budeš muset postupně zkoušet. Nahřívání bříška a cvičení nožičkama taky dost zabírá. Já osobně bych miminku homeopatika nedala, ale to záleží na každým. Pokud jim důvěřuješ, tak je dej.
Já na homeopatika nedám dopustit, věřím jim a léčím s nimi děti i sebe většinou úspěšně, když podáš správná, tak to zabírá rychle a s úspěchem. Na internetu si podle symptomů najdeš, která jsou pro vás ok. ![]()
paola white píše:
já dávala synovi … Magnesium phosphoricum a Lycopodium clavatum. docela se to zlepšilo. vůbec se toho neboj. …
Takhle homeopatie nefunguje. Co pomohlo Paole, to může Janě uškodit, na to pozor!
JaninkaF,
homeopatika dokáží velmi dobře pomoci, ale lék musí být dobře určený.
Jaký lék jste dostali? (jméno + číslo)
A jak se ta kolika u malé projevuje? Píšeš, že dokáže křečovitě plakat až 8 hodin. Je to kňourání, nešťastný pláč nebo řve jak tur?