Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,mám jeden dotázek
Kolik stojí léčení u homeopatů?Tak zhruba,určitě všude jinak ale jen pro zajímavost
Já se dnes objednávala,tak abych mohla porovnat,díky moc
Ahoj,
mě tenkrát před cca 8 lety stálo vstupní hodinové vyšetření 2000Kč, každé další sezení (20-30min) 500Kč, časem se to zvedlo na stávajících 600Kč.
Můj gyndař je homeopat a neplatím nic..tedy pouze za recepty v lékárně
ale je to asi individuální ![]()
vstupni dvouhodinova prohlidka 1250, za dite polovic, dalsi ruzne, kolem 200 za cloveka…
Já chodila před xx lety a vstup. vyš. 1 hodina - asi, stála kolem 1000Kč a pak opak. konzultace časově tak 30 minut kolem 400-600Kč.
mě to bude stát 1200kč a další 600kč,no ale hlavně aby to pomohlo
v Liberci u vyhlášené homeopatky 1200 první vstupní konzultace (trvala asi 45 minut), další prohlídka po 3 měsících 600 Kč
Neonec-tak to je stejný jako u mě
jo a je to i s lékama nebo ještě zacáluju léky
a s čím ses léčila?Já jdu kůli ekzemu.
nam to pomahalo ze zacatku, ale nejak prestalo, tak jsme s tim skoncovali ![]()
Handulinko-škoda že to přestalo fungovat
já jdu po prvé tak jsem zvědavá,samozřejmě že očekávám že to pomůže,odně lidí to chválí,ale taky se bojím že to nepomůže,ale už nevím co stím tak je to taková moje poslední šance ![]()
hanulko, hlavně to nevzdávej, když to nepomůže hned…občas to chvíli trvá. Pokud o homeopatovi/homeopatce víš, že je dobrý/á, a máš reference, tak vydrž, nemusí se to zlepšit hned!
U nás pro malou 200 kč každou návštěvu.Teď chodíme jednu za tři měsíce,dohromady už víc jak půl roku,ale teď po kontrole ledvin je malá v pořádku a od srpna žádný zánět.
hanulka78 píše:
Neonec-tak to je stejný jako u mějo a je to i s lékama nebo ještě zacáluju léky
a s čím ses léčila?Já jdu kůli ekzemu.
Chodím s chronickou rýmou, nic nezabíralo, až homeopatické léky (a pro dceru 20m jsem se radila s výběrem homeo na klidnější usínání - taky zabralo). Dostala jsem dvoje prášky a jedny kapky - to se platí. Vychází to tak na 300,– dohromady na tři měsíce, záleží jaké budeš mít dávkování, jinak ty léky jsou volně prodejné. Měla jsem na homeopatku hodně dobré reference a taky čekací lhůta na objednání byla 4 měsíce…když nezabírají homeo, dělá i akupunkturu a tak. Ty reference se dají zjistit i přes www.znamylekar.cz (většinou)