Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
MUDr. Eliška Bartlová, Kapucínské náměstí 5, Brno, tel: 603 440 931, elba@volny.cz
Kaspinka píše:
Homeopat se platí nebo mají někteří smlouvy s pojišťovnami?
Vždy jsem platila, netuším jestli nějaký má smlouvu, ale spíš bych řekla, že ne.
Můžu se zeptat, jestli máš s touhle doktorkou osobní zkušenosti? Popř. jaké a zda ti pomohla?
Jo mám, chodím k ní sama i se synem. Synovi pomohla od zadní rymy. Je to velmi příjemná paní. Taky jsem ji sehnala na doporučení.
Ještě by mě zajímalo za jakou dobu paní doktorka pomohla vašemu synovi? A vstupní vyšetření stojí 700,– a každá kontrola 500,– ?
@Kaspinka píše:
Homeopat se platí nebo mají někteří smlouvy s pojišťovnami?
U nás v ČR homeopatická léčba z pojištění hrazena není.
Ahoj, můžu se taky zeptat na nějakého homeopata či homeopatku v Brně a okolí? Nejlépe odkaz na stránky a hlavně osobní zkušenost. S čím Vám pomohl/a? Díky
@Lulu007 píše:
Ahoj, můžu se taky zeptat na nějakého homeopata či homeopatku v Brně a okolí? Nejlépe odkaz na stránky a hlavně osobní zkušenost. S čím Vám pomohl/a? Díky
Obnovuji diskusi, také bych ráde se synem vyzkoušela Brno a okolí. Děkuji za jakékoli informace.
@Lulu007
Lulu, znám ho osobně, vím, jak pracuje, vím, že je pečlivý. Kolega. Jako pacientka s ním zkušenost nemám.
@Jankap pochopila jsem ale dobře, že nepůsobí jen v Brně, ale i po republice? Nevíš jak dlouhá je čekací doba na objednání?
@Lulu007
Já to vysvětlím trochu obsáhleji. V Čechách existují různé homeopatické směry.
Já i Petr Hoffmann patříme mezi vithoulkasovské homeopaty (podle slavného řeckého homeopata Vithoulkase), co znamená, že předepisujeme důsledně podle příznaků, které najdeme u konkrétního pacienta. Nepoužíváme ani „intuici“, ani kyvadlo, ani EAV jako některé jiné homeopatické směry, místo toho se klade důraz na důkladnou znalost homeopatických léků, homeopatické teorie a zkušenosti.
Většina homeopatů z Brna a okolí jsou absolventy brněnské Homeopatické fakulty. Tam se naopak sází na ezoteriku, „intuici“, kyvadlo.
Mám v Brně hodně známých a kamarádek, ty chtěly, abych jim doporučila homeopata, který dělá stejnou homeopatii jako já. Nejblíž byl právě Petr Hoffmann. Nějak se to ujalo a od té doby jezdí do Brna pravidelně.
Zlín je jeho domovské město a do Prahy jezdívá učit na naší školu, na Prague College of Classical Homeopathy. Takže po celé republice ne, jen tahle tři města, víc by sotva stihl.
EDIT: Čekací doba nevím. Na webu má email, tak mu napiš. Klidně se odkaž na mě, on můj nick zná.
Dobrý den, potřebovala bych doporučit dobrého homaopata/ku v Brně.