Homeopatikum Cocculus Indicus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.2.12 08:29

homeopatikum cocculus indicus

ahoj, začala jsem brát homeopatika proti únavě. beru 3× 5 kuliček. ale nikde nepíšou jak dlouho se mohou brát. máte s tím někdo zkušenosti? díky radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5137
6.2.12 09:52

Radko, a kdo ten Cocculus předepsal? Homeoléky nejsou „jen bílé kuličky“, pro jejich předepsání jsou určité zásady. Lékárníci je neznají, tak doporučí „lék na únavu“, což může pacienta poškodit, může to tu únavu docela slušně zhoršit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.2.12 09:52

Tyto homeopatuka znám jen v případě kynetozy. Ale jelikož je to přírodní preparát, myslím, že dlouhodobé užívání není problematické..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.2.12 09:54

Souhlasím, že na dlouhodobé užívání by měli být homeopatika od HOMEOPATA, ne od lékárnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
6.2.12 10:30
pannda píše:
Tyto homeopatuka znám jen v případě kynetozy. Ale jelikož je to přírodní preparát, myslím, že dlouhodobé užívání není problematické..

Panndo,
Cocculus je skutečně na určitý druh kinetózy a na určitý druh únavy. Prostě není na každou únavu. Pokud je Cocculus nepřesným lékem, tak výsledkem jeho užívání bude únava ještě větší.
Já se právě bojím, že když Radka nezná dávkování, že jí Cocculus doporučila nějaká lékárnice, která neví o tom, že nesprávně předepsaný lék může uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.12 11:12

jenže já žádného homeopata neznámv praze a hlavně s 3mimi někam jet… vy jste něco na únavu braly? a co je kinetoza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.2.12 11:36

Tak homeopaty najdeš tu :
http://www.homeopatie.cz/seznam.htm
a jinak kinetoza je nevolnost při cestování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
6.2.12 12:08

Radko, únava může vzniknout z různých příčin. U mámy s malým dítětem to může být důsledek dlouhodobé únavy a nevyspání nebo stresu způsobeného nemocí dítěte, může to být problém s hormony přetrvávající od těhotenství nebo porodu, někdo je zároveň předrážděný, někdo zase furt „napůl spí“. Homeopat zjistí všechny problémy, které pacient má, a podle toho určí lék.

V Praze problém není, doporučuju Petra Zachariáše www.sulfur.cz Znám plno lidí, co se u něho léčí, sama k němu chodím taky, i moje děti.

Haha, hledám v tvém profilu, jestli máš 3 mimča nebo 3měsíční mimčo :lol: . Koukám, že malá pozdě usíná a často se budí. Zvaž, jestli by nebylo lepší začít s homeopatickou léčbou u dcerky, aby se ten spánek upravil. To bude možná příčina té únavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.12 14:04

mám 1 mimi.. malá má problém s usnutím - i přes den .. už usíná v půl 8 , 8 a budí se 1× v noci na kojení a pak až v 7 nebo 8 ráno.. takže to je ok.. ale já občas nemůžu zabrat,, takže jsem nevyspalá já a pak lítání okolo ní přes den..takže jsem hledalan ěco, co by mi pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
6.2.12 14:10

Tak to je dobře, že se to malé srovnalo.
Posílala jsem ti soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová