Homeopatka T. Malárová Bzenec

2962
19.7.15 19:22

Homeopatka T.Malárová Bzenec

Ahoj všichni, hledám kohokoliv, kdo k paní Malárové chodí nebo chodil, zajímá mě jaké máte zkušenosti a tak. Začala jsem tam chodit se synem (4roky),tak bych chtěla vědět jak u jiných probírala léčba atd.Kdo bude chtít ozvěte se třeba i přes soukromou zprávu. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
14.1.16 18:18

Ahoj, sice jsem tam ještě nebyla :D, ale mám to v plánu tak bych uvítala info od tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
19.1.16 19:59

@itusss Zdravím,a co konkrétně tě zajímá, víš jak pracuje? dostala jsi od někoho doporučení, jako pro mě je ona naprosto super, ikdyž se to tak zprvu nemusí zdát a první náštěvy nejsou úplně jednoduché, ale zatim můžu říct, že za mě to bylo to nejlepší co jsem mohla udělat.
Jen ve zkratce začala jsem chodit se starším synem(časté velmi časté nemoci, samé atb a léky na alergii kortikoidy atd.)a od začátku léčby u p. Malárové tj.od 1.června 2015 syn nemá v sobě ani kulilinek jakéhokoliv léku, nic vůbec nic, jen svůj homeopatický konstituční lék, průběh tzv. čistění není teda až tak jednoduchý, u mě to má za výsledek úplné změny názoru na zdraví člověka, na způsoby léčby jakou jsem doposud znala atd atd. kdybys nechtěla věřejně tak klidně pisni do zpráv. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.1.16 13:28

@TynaCut Ahoj,zajímá mě vše :mrgreen:.Jde mi o to, že syn 3 a 3/4 roku má zvětšené mandle, tak chrapkání v noci ale třeba rýmu měl od toho září do ted jen 3× tak mi to hned na operaci nepřijde. Proto hledám jiný způsob a dočetla jsem se, že to jde právě i pomocí homeo upravit. A jak to proběhlo ty první návštěvy? a jak je to s tím zhoršením při začátku užívání? prostě budu ráda za každé info co tě napadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
26.1.16 05:44

@itusss no tak první návštěva je tom, že vlastně hodně ptá vlastně i hodně povídá o tom jak na tom syn je, udělá si takový výpočet podle datumu narození, pak se ptá na problémy od jeho narození, vlastně i těhotenství a porod, je důležité si vzpomět na vše a hodně o tom vykládat, takže nemoci, vlastnosti, projevy v chování atd. prostě komplet ho rozeberete a vlastě i sebe a tatínka, protože takto malé dítě je hodně pod vlivem rodiču, ale to ti vysvětlí, pak pracuje i s kyvadýlkem a je to hodně zajímavé, osobní a intimní ;)protože vlastně zdraví těla je odrazem zdraví duše. Po první návštěvě jsem si přišla tak, že je všechno špatně, že syn je hodně v nerovnováze, ale tak nějak jsem byla i přesvědčena, že to změníme, co se týče průběhu čistění, tak taky ti vše vysvětlí, já s ním pak hodně komunikovala přes tel.jde vlastně o tom, že bude procházet nemocema a příznama které už za svého života měl, bude se to vlastně tzv. odblokovávát, u nás to bylo tak, že byl jakkdyž skoro pořád nemocný, takže když přišli třeba teploty tak jsem ho nechala odpočívat, nedávala opravdu nic, nemocí si prošel a za pár dní byl ok. další projevy měl třeba strašnou rýmu, zelenou, kašel s hlenama, často zvracel, měl průjem, nateklou přiušnici, exém, prostě nemoci které mýval dřív, důležité je nepanikařit a přijmout to a vydržet, když si vzpomenu jak měl malý v létě(venku bylo 35)horečky až ke čtyřicítkám, no hrůůůůza byl uplně hotový, blouznil, tak jsme jen chladili sprchou, obkladem, nechali odpočívat a za dva dny byl ok, prostě jsem věřila, že to zvládne, ikdyž s rodinou jsem měla kvůli tomu problémy, moji rodiče bláznili ať ho odvezu na pohotovost, že se mu něco stane, ale my vydrželi a vše přešlo, třeba se mu i ozvala přiušnice, nafouklá pusa, bolelo ho to a na druhý den nic říkal, že ho nic nebolí, prostě zvláštní, stejně tak jednou exém na krku flek jak blázen, na druhý den nic, prostě kdybych to nazažila tak tomu neuvěřím, většinou ke zhoršení u nás dojde před zvýšením dávky, jak se zvýší dávka tak to přejde, vše jsem vždycky konzultovala s p. Malárovo.
Joo třeba i jednou v noci, že malý brečel, že ho bolí ucho, to už jsem byla hodně na vážkách jestli nepojedem na pohotovost, ale nějak jsem ho utěšila a ráno o ničem nevěděl, nic ho nebolelo, jak říká p. Malárová nemoc přijde a odejde to je vlastně průběh toho čistění. Tam jde hlavně o to jestli tomu budete věřit a přijmete to jak to je, já měla třeba ze začátku problémy s manželem-taky se bál, ale chlapy se potřebují přesvětčit, takže teď už vidí, že jakmile je něco s malým, tak už ví, že to bude ok.
Víš co mě se hodně změnilo to myšlení, prostě před tím, jsem žila jen ve strachu, kde co zas chytíme, stranili jsme se kolektivu, prostě hrůza život, teď je to úplně jiné, je za náma kus cesty, a je to o moc lepší.
Byla jsem už i se sebou a plánuju jít i s mladším synem, taky má myslím zvětšenou mandli, pořád má jakkdyž plný nos ale nesmrká :nevim: Četla si její webovky? kdyžtak kukni http://www.homeopatie-bzenec.estranky.cz/
jen neber mé popisování tak, že tak to bude i u vás může to probíhat zcela jinak, každopádně za mě určitě doporučení, beru ji i jako takového našeho osobního poradce, nebo tak nějak a jsem za ni moc ráda, dostala nás prakticky z kolotoče nemocí. Začala jsem se všeobecně zajímat o alternativní způsoby léčby, změnila jsem doktorku, to bylo taky hodně zásadní :palec:
takže se klidně dál ptej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
7.4.25 14:30

Za mě paní Malarova zdaleka nejlepší. ♥️ ♥️ ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...