Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holka ja a kdy nejlepe dávkovat homeopatika thuya 15ch před ockovanim? začátkem srpna by jsme měli ockovat první davku mmr a bylo mi tohle doporuceno. a jake s tim mate zkusenosti. prvni dite mělo obou davkach mmr kasel, rymu, zanet průdušek a nakonec atb.dik vsem za radu
@wwzz dávala jsem před hexou a 5 kuliček 2 dny před, 2 dny po. Reakce 0. Jestli platí stejné i u větších dětí ale netuším
u nás to zabralo..
Dávala jsem stejně jako martina.se před očkováním hexy a reakci malá měla stejně šílenou
takže fakt nevím ![]()
Holce to taky dokorka před očkováním doporučila.
doporučení bylo šílené - rozpustit ve sklenici převařené vody, zamíchat dřevěnou lžící ( ještě že ne kuřim drápem
),během dne dávat po lžičkách ( dřevěných) 3 dny před ( to jsem zapomněla), týden po.
dávala jsem jak si dítě vzpomnělo, sypalo si to rovnou do pusy. Fungovalo to i tak. ![]()
@Lama Lama píše:
Holce to taky dokorka před očkováním doporučila.
doporučení bylo šílené - rozpustit ve sklenici převařené vody, zamíchat dřevěnou lžící ( ještě že ne kuřim drápem),během dne dávat po lžičkách ( dřevěných) 3 dny před ( to jsem zapomněla), týden po.
dávala jsem jak si dítě vzpomnělo, sypalo si to rovnou do pusy. Fungovalo to i tak.
Popijet si moc nedovedu představit, ale polknout prasek nemá mala problém. takze ty 3dny před ockem a tyden po ocku a musí byt 5kulicek, nekde jsem cetla prave jen jednu kulicku nekde zas 2