Homeopatika během kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.15 21:50

Homeopatika behem kojeni

Dobry den, potykam se po porodu se spatnym stavem pokozky a celkove tela, pocitam ze nasledkem porodu a kojeni. Nechci brat zadne leky, antibiotika ani kortikoidy, kojim opravdu casto.
Byla mi doporucena homeopatka, po prvnim sezeni predepsana medikace na 1 den, ze pak prijde zhorseni a pak by melo prijit zlepseni.
Trosku panikarim, jestli mlikem neprejdou homeopatika i do miminka, aby na nej nemela take vliv, at uz s tim zhorsenim po prvnim vzeti, nebo i nejakou zmenou na jeho psychice/povaze.

Dekuji za rady/zkusenosti!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
11.4.15 22:08

Vzhledem k tomu, ze homeopatika neobsahuji zadnou ucinnou latku, tak je vem uplne klidne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
11.4.15 22:17

Potvrzuju, že na miminko to mít ŽÁDNÝ vliv nebude. Jak už bylo řečeno, není tam účinná látka, takže nemá mlíkem co přecházet.

Klid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.15 22:20

@Jankap dekuji!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.15 22:39

@Jankap teda jeste mi to vrta hlavou :) ne ze bych vam neverila, jen tedy mi to asi hlava nebere ;) kdyz to dokaze ovlivnit me, tak jakto ze to neovlivni miminko? A tim, ze se muj stav zhorsi, napr. bolesti hlavy, zubu, navaly a unava, to preci taky muze mit vliv na mliko nebo ne?

Dekuji a omlouvam se za vsetecne otazky!

• Citovat
  • Upravit
1172
12.4.15 01:31

Princip homeopatie je poměrně složitý, sama jsem se v tom dlouho neorientovala a ani to neumím nějak jednoduše vysvětlit, snad to vysvětlí někdo povolanější, ale už dlouho homeopatii využívám a jsem s ní spokojena, stejně tak ji doporučuji jak nastávajícím maminkám, tak u miminek a dalších dětí se kterými pracuji, takže ze zkušenosti mohu říct, že opravdu funguje a pro těhotné, kojící, i malé děti je bezpečná (samozřejmě vhodně zvolená). Hodně toho je popsáno na internetových stránkách svět homeopatie, ale pokud máš přímo na míru od homeopata, tak to je samozřejmě nejlepší ;-) Určitě se tedy nemusíš bát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.15 08:33

@peta h diky moc! Sem rada ze nejsem jedina kdo v tom slozitem principu neorientuje moc dobre :))
Dekuji za uklidneni, tak ted uz jen doufat, ze homeopat zvolil vhodnou medikaci :) (calcarea carbonica 200c, i kdyz v lekarne mi dali 200ch, pry to je to same).

• Citovat
  • Upravit
5137
12.4.15 13:38
@Anonymní píše:
@Jankap teda jeste mi to vrta hlavou :) ne ze bych vam neverila, jen tedy mi to asi hlava nebere ;) kdyz to dokaze ovlivnit me, tak jakto ze to neovlivni miminko? A tim, ze se muj stav zhorsi, napr. bolesti hlavy, zubu, navaly a unava, to preci taky muze mit vliv na mliko nebo ne?Dekuji a omlouvam se za vsetecne otazky!

Vem to takhle: Když tě v rámci zhoršení začne bolet hlava, tak jasně, že to může mít vliv na celou rodinu! Muž si možná řekne: „Taky by se ta moje stará mohla na mě víc usmívat!“ A mimčo si asi řekne: „Himlhergot, dneska mě ňák málo chová, místo toho má na hlavě studený hadr, no to je teda hrooooozný!“

Ale žádná část léku ani miminku, ani tvému manželovi do těla nepřechází.

Ano, 200c je stejné jako 200ch. Někteří výrobci značí tuto potenci jako „Centesimální“, jiní jako „Centesimální podle Hahnemanna“, jde o zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.15 13:54

@Jankap opet velke diky!

• Citovat
  • Upravit
5137
12.4.15 15:23

V pohodě sem zase napiš další otázky. Je lepší se ptát, než se trápit nějakými strachy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.15 16:25

@Jankap no tak zkusim jeste jednu ;) nebudete nahodou vedet, ta calcarea carbonica 200c je ok? Na stav kuze, vyrazky, akne atd? :) dekuji!!

• Citovat
  • Upravit
5137
12.4.15 19:26
@Anonymní píše:
@Jankap no tak zkusim jeste jednu ;) nebudete nahodou vedet, ta calcarea carbonica 200c je ok? Na stav kuze, vyrazky, akne atd? :) dekuji!!

Jestli je ok, to se ukáže podle reakce. Zhoršení a zlepšení je ok.
Ale ano, dává se i na kožní problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.15 19:36

@Jankap dekuji, sem z toho takova nejaka nervozni, tak radsi overuji :) hezkou nedeli!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová