Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj nemáte někdo zkušenosti s hopacím zvířátkem?nevím,jestli malímu k 2 narozeninám koupit tohle,nebo tříkolku a nebo el.motorku,děkuji za odpověď pa pa
Ahoj blanz,
my máme skákacího oslíka Roddyho. Malej ho dostal /až/ ke třetím narozeninám. Je z něj stále nadšený. Je to jeho „pan bratr“, jak sám říká.
Vyčetla jsem, že je i zdravé na něm jen sedět. Nahrazuje to gym. míč.
Malej na něm sleduje i pohádky.
Za el. motorku nejsem. My jsem ke druhým koupili čtyřkolku, ale šlapací. Aby měl trochu pohyb. Stojí v koutě. A ty eletrické, příjde mi, že na tom ty děti sedí a nic.
Tak šťastnou volbu…
HOJKY.
kOPILA JSEM NA mmb NOVÝ HOPSADLO ZEBRU,STÁLA ASI 350-POZOR NA TO,KUP JEN ORIGINÁL.
TA POTVORA TAK SMRDĚLA FTALÁTAMA,ŽE SE MANŽEL SKORO POZVRACEL KDYŽ PŘIŠEL DOMU A MUSELA BÝT JEN NA BALKONĚ,PAK JSEM JÍ VRÁTILA,PROTO ŽE JSEM NA NÍ ŠÁHLA A SMRDĚLA MI RUKA CELEJ DEN
,JINAK SI MYSLIM ŽE TO JE HEZKÁ PROSPĚŠNÁ HRAČKA
díky moc,tak koupíme teda to skákadlo.no už má šlapací traktor,ještě mu to teda moc nejede,ale snaží se
.a nemůžete mi poradit s nějakou naučnou hračkou?má spoustu aut,ale chtěla bych něco,co by ho rozvíjelo,třeba modelínu?
Kamča.dalmatinka píše:
HOJKY.
kOPILA JSEM NA mmb NOVÝ HOPSADLO ZEBRU,STÁLA ASI 350-POZOR NA TO,KUP JEN ORIGINÁL.
TA POTVORA TAK SMRDĚLA FTALÁTAMA,ŽE SE MANŽEL SKORO POZVRACEL KDYŽ PŘIŠEL DOMU A MUSELA BÝT JEN NA BALKONĚ,PAK JSEM JÍ VRÁTILA,PROTO ŽE JSEM NA NÍ ŠÁHLA A SMRDĚLA MI RUKA CELEJ DEN,JINAK SI MYSLIM ŽE TO JE HEZKÁ PROSPĚŠNÁ HRAČKA
o tom tu už diskuze jednou byla,
my dali za oslíka úúúžasných 750kč
tady je foto 
vyrobila Itálie, záruka dva roky, kupovali jsme v hračkárně
no dívala jsem se,je to teda síla přes 7 kil,ale víš jak,když si s tím dítě vyhraje,tak to za to stojí ![]()
Ahojky všem,
teď tady čtu o té skákací zebře. Já jsem teď jednu koupila přes MMB. Můžete mi říct, jaký je s ní problém?Nesmrdí, ale je made in China(to jsou vlastně všechny hračky). Díky za info.
Tom už se na ní krásně naučil nasedat, drží jí za uši a péruje. Jako dárek doporučuju.
Kaata né všechny hračky jsou s Číny.
Jak jsem psala náš osel je italský.
Mavo, to já vím,že né všechny hračky jsou z Číny, zase tak hloupá nejsem, ale většina hraček vyrobených v Číně je nezávadná. Většinou všechny hračky hlídáme, jen ta zebra byla koupená přes inzerát a proto mě to také zajímá jestli je v pořádku a nebo jí mám vyhodit, víš? A zrovna ty jsi psala o nějaké diskuzi, kde o tom byla řeč.
hopsacího oslíka jsemkupovala loni, to bylo malému 1,5r. a jestli na něm skákal párkrát … vůbec ho tato hračka nezaujala, takže nám tu je na nic. Pro nás je lepší odrážedlo ![]()
Kaata vím, že nejsi hloupá. Jen to asi blbě vyznělo. ![]()
Tu diskuzi jsem hledala, ale nenašla. V hračkách to není, tak nevím.
Pamatuji si, že tam někdo psal o koupení skákací zebry na MMB. Problém byl v tom, že smrděla gumou nebo plastem a toho zápachu se nešlo zbavit. Jak ta diskuze dopadla bohužel nevím.
Mavo díky za odkaz na diskuzi. Budu doufat, že je zebra v pořádku.