hopsací zvířátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
6.6.08 21:28

hopsací zvířátko

ahoj nemáte někdo zkušenosti s hopacím zvířátkem?nevím,jestli malímu k 2 narozeninám koupit tohle,nebo tříkolku a nebo el.motorku,děkuji za odpověď pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
6.6.08 21:37

Ahoj blanz,

my máme skákacího oslíka Roddyho. Malej ho dostal /až/ ke třetím narozeninám. Je z něj stále nadšený. Je to jeho „pan bratr“, jak sám říká.
Vyčetla jsem, že je i zdravé na něm jen sedět. Nahrazuje to gym. míč.
Malej na něm sleduje i pohádky.

Za el. motorku nejsem. My jsem ke druhým koupili čtyřkolku, ale šlapací. Aby měl trochu pohyb. Stojí v koutě. A ty eletrické, příjde mi, že na tom ty děti sedí a nic.

Tak šťastnou volbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.6.08 21:41

HOJKY.
kOPILA JSEM NA mmb NOVÝ HOPSADLO ZEBRU,STÁLA ASI 350-POZOR NA TO,KUP JEN ORIGINÁL.
TA POTVORA TAK SMRDĚLA FTALÁTAMA,ŽE SE MANŽEL SKORO POZVRACEL KDYŽ PŘIŠEL DOMU A MUSELA BÝT JEN NA BALKONĚ,PAK JSEM JÍ VRÁTILA,PROTO ŽE JSEM NA NÍ ŠÁHLA A SMRDĚLA MI RUKA CELEJ DEN :evil: ,JINAK SI MYSLIM ŽE TO JE HEZKÁ PROSPĚŠNÁ HRAČKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.6.08 21:56

díky moc,tak koupíme teda to skákadlo.no už má šlapací traktor,ještě mu to teda moc nejede,ale snaží se :P .a nemůžete mi poradit s nějakou naučnou hračkou?má spoustu aut,ale chtěla bych něco,co by ho rozvíjelo,třeba modelínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
6.6.08 22:04
Kamča.dalmatinka píše:
HOJKY.
kOPILA JSEM NA mmb NOVÝ HOPSADLO ZEBRU,STÁLA ASI 350-POZOR NA TO,KUP JEN ORIGINÁL.
TA POTVORA TAK SMRDĚLA FTALÁTAMA,ŽE SE MANŽEL SKORO POZVRACEL KDYŽ PŘIŠEL DOMU A MUSELA BÝT JEN NA BALKONĚ,PAK JSEM JÍ VRÁTILA,PROTO ŽE JSEM NA NÍ ŠÁHLA A SMRDĚLA MI RUKA CELEJ DEN :evil: ,JINAK SI MYSLIM ŽE TO JE HEZKÁ PROSPĚŠNÁ HRAČKA

o tom tu už diskuze jednou byla,

my dali za oslíka úúúžasných 750kč
tady je foto 

vyrobila Itálie, záruka dva roky, kupovali jsme v hračkárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.6.08 22:42

no dívala jsem se,je to teda síla přes 7 kil,ale víš jak,když si s tím dítě vyhraje,tak to za to stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.6.08 06:22

Ahojky všem,
teď tady čtu o té skákací zebře. Já jsem teď jednu koupila přes MMB. Můžete mi říct, jaký je s ní problém?Nesmrdí, ale je made in China(to jsou vlastně všechny hračky). Díky za info.
Tom už se na ní krásně naučil nasedat, drží jí za uši a péruje. Jako dárek doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
7.6.08 08:30

Kaata né všechny hračky jsou s Číny.
Jak jsem psala náš osel je italský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.6.08 09:15

Mavo, to já vím,že né všechny hračky jsou z Číny, zase tak hloupá nejsem, ale většina hraček vyrobených v Číně je nezávadná. Většinou všechny hračky hlídáme, jen ta zebra byla koupená přes inzerát a proto mě to také zajímá jestli je v pořádku a nebo jí mám vyhodit, víš? A zrovna ty jsi psala o nějaké diskuzi, kde o tom byla řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
7.6.08 12:07

hopsacího oslíka jsemkupovala loni, to bylo malému 1,5r. a jestli na něm skákal párkrát … vůbec ho tato hračka nezaujala, takže nám tu je na nic. Pro nás je lepší odrážedlo :wink:

• Citovat
  • Upravit
25182
7.6.08 12:19

Kaata vím, že nejsi hloupá. Jen to asi blbě vyznělo. :D
Tu diskuzi jsem hledala, ale nenašla. V hračkách to není, tak nevím.
Pamatuji si, že tam někdo psal o koupení skákací zebry na MMB. Problém byl v tom, že smrděla gumou nebo plastem a toho zápachu se nešlo zbavit. Jak ta diskuze dopadla bohužel nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
7.6.08 12:24

ještě jednou já
našla jsem jen toto

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.6.08 17:01

Mavo díky za odkaz na diskuzi. Budu doufat, že je zebra v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí