Hopsadlo - jaké je nejlepší?

Metamorphosis
8.10.12 17:49

Hopsadlo - jaké je nejlepší?

Maminky, chci se vás zeptat, s jakým hopsadlem, či typem hopsadla máte u ročních dětí nejlepší zkušenosti.
Chtěla jsem se této hračce vyhnout, ale prcek by nejradši skákal od rána do večera a moje ruce si potřebují aspoň na chvíli odpočinout.. A hopsadel je na Inernetu tolik.. Kdo se v tom má vyznat? :nevim:
;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
8.10.12 17:56

Nejlepší hopsadlo bude žádne hopsadlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
8.10.12 18:03

@aničkakytička Na osmi měsících mi už skoro chodí a tři týdny říká čistě máma - myslím si, že nějaké vývojové retardace se zrovna u něj bát nemusím, chodítko mít nebude, tak aspoň to hopsadlo by si na chvilku denně užít mohl, když po něm evidentně prahne 8)
Otázka však je, jaké :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3905
8.10.12 18:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.10.12 18:08

Jo ty myslíš takové to jak se zavěsí do dveří třeba?
My dali malé k prvním narozeninám koníka John a byl hodně oblíbený… Chvilku než to „vychytala“, ale pak dobrý, řádila na něm jak drak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
8.10.12 18:11

Ahoj, my měli tohle a spokojenost :). Malej v tom byl cca 20 minut denně a skoro pokaždý mi tam vytuhnul :mrgreen:. Taky mu bylo 8 měsíců ;)

• Citovat
  • Upravit
4425
8.10.12 18:18

Taky bych spíš než to závěsné hopsadlo koupila skákací zvířátko. Máme koníka Rodyho a je to jedna z nejoblíbenějších hraček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 18:37

Máme závěsné, a používáme to jako houpačku, jiné využití v tom nevidím.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
8.10.12 18:39

Ségra kdysi měla to závěsné do futer a řádila v něm taky jak drak, tak jsem ho hledala na netu - což byla chyba, jelikož jsem objevila taky:
to „pozemní“ v kulovité konstrukci, jak ukazuje @DevilAjka - většinou tam má ještě různé serepetičky na hraní na způsob hracího pultíku
hopsadlo podobné těm, co jsou na pískovištích = nějaké zvíře uchycené na pružině (to mi přijde spíš pro starší děti a nevím, jak to hopsá, zda se to jen nekýve),
klasický nafukovací gymnastický míč se držákem (taky vidím až pro starší, ale ten jednou rozhodně koupím)
retro plastová nafukovací zvířátka, která údajně taky skáčou (třeba červený buvol, modrý slon, žlutá žirafa)
no a pak klasika - houpací koně a jiná zvířena, ale to už neskáče

Tak a teď babo raď :nevim: Jestli to do futer, nebo spíš už novoty typu Fisher Price ty pozemní, nebo jestli přeci jen šťavit prcka s motorikou a nechat ho dorůst do balančních skákadel typu gymnastický míč :roll: Prostě nevím - komunismus na mě a možnost výběru jen z jedné věci, pak budu spokojená :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
8.10.12 18:40
  • Citovat
  • Upravit
5misa6
8.10.12 18:42

Třeba to tvoje dítě tam skákat bude, moje to nebaví.

• Citovat
  • Upravit
4425
8.10.12 18:48

Ten Rody fakt hopsá, ostatní zvířata jsou taková tužší. A malá je na něm úplně závislá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
8.10.12 18:53

My máme míč s tykadlama. Má ho od dvou let…tak od tří na něm aktivně skáče. Jinak většinou skákal po mně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3268
8.10.12 18:54

Koupila jsem to nejobyčejnější do futer na mimibazaru asi za 250Kč a účel splnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
8.10.12 18:57

Bych se bála, že to pozemní převrhne, ale nikdy jsem to neviděla naživo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie