Hopsadlo koník John

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9859
10.12.11 23:44
Ajla píše:
no ten je krasnej ja bych ho brala hned, moje mamka ho chteal koupit klukum (mym ua segry 9 a 4 mesice) k Vanocum na slevy.cz nebo podobny ted nevim byl v akci za 250,– ale propasla to skoda :-(
tak treba prsite, mame cas :-)
teď jsem ho za 250 objednala!!! http://www.mimibazicek.cz/…3-1-hopsadla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.12.11 23:46

jeeeeeeee tak ze by jsem ho taky koupili jeste k Vanocum? Sice je malymu 9 mesicu ale myslim ze nebude dlouho trvat a bude behat…a zatim si s nim pohraje :-)

Cetla jsem tu ze ma nejakej nosnost i na dosleyho :-D heh jenze pak by se na nej asi malej nedostal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.12.11 23:48
Ajla píše:
jeeeeeeee tak ze by jsem ho taky koupili jeste k Vanocum? Sice je malymu 9 mesicu ale myslim ze nebude dlouho trvat a bude behat…a zatim si s nim pohraje :-)Cetla jsem tu ze ma nejakej nosnost i na dosleyho :-D heh jenze pak by se na nej asi malej nedostal

tenhle až třicet kilo…prej…to víš že si na to sednu taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.12.11 23:53

hmm tak to by podemnou ruplo hned :-D

koukala jsem na mimibazar maji i do 200 a pekny..hmmm asi ho objednam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.12.11 00:30
MirušeProdigy píše:
Špageta píše:
Ahoj,
my jsme tohohle žlutého koníka měli už v době kdy holky začaly pomalu chodit. To jim bylo asi 13 měsíců. S rovnováhou na něm měly trochu problém, ale moc se jim to sezení na něm líbilo (samo, že jsme je drželi). Skáčou na něm ještě dneska a to jim budou 2 roky.
:dance: tak to mám radost za tuhle zkušenost. |Děkuju. Víš co ona hrozně všude hopsá, sedí nám na klíně a pořád nadskakuje a vyžaduje hopsání na kolenou, vlastně je neustále v pohybu a tenhle pochyb má asi nejradši. :mrgreen: jen jsem se obávala aby si na tom nenatloukla…aspoň se bude učit rovnováze. Budu jí jistit. Děkujiii! :hug:

Tak to se jí bude určitě moc líbit. Já mám takhle hopsacího synovce. Ten toho koníka miluje. Vydrží na něm „cválat“ v pěkným tempu třeba čtvrt hodiny a sotva pak popadá dech. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
11.12.11 15:32

My máme taky žlutého koníka Johna, dcera ho teda dostala až ve dvou letech, ale hned se na něm naučila skákat a pořád si ráda zaskáče. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
11.12.11 17:34

tak uz je mame objednany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.1.15 18:09

Ahoj, měla bych technický dotaz- jak jste nafoukli hopsadlo koník od John - je tam takový zvláštní špunt a není mi moc jasné, jak to přes toto nafouknout - jakým typem ventilku na pumpičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
9.1.15 18:38
@Luc29 píše:
Ahoj, měla bych technický dotaz- jak jste nafoukli hopsadlo koník od John - je tam takový zvláštní špunt a není mi moc jasné, jak to přes toto nafouknout - jakým typem ventilku na pumpičce?

Manžel to nafoukl na benzince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.1.15 19:53

@luca241
A nepamatuje si náhodou, jestli ten špunt na tyčince vytahl úplně ven nebo jak to udělala? :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
9.1.15 20:21
@Luc29 píše:
@luca241
A nepamatuje si náhodou, jestli ten špunt na tyčince vytahl úplně ven nebo jak to udělala? :) Díky

Ano, vím, jelikož dojel domů vzteklý, tak mi to barvitě líčil-tragéd :roll: :mrgreen:.Vytáhl to celé, vrazil tam hadici, nafoukl, co to šlo, vytáhl hadici a rychle se snažil zašpuntovat, mezitím něco uniklo(asi 4× se mu to vypustilo skoro celé-proto to drama :mrgreen: ).Napopáté úspěch :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.1.15 21:40

Špunt vytáhnout celý :-) manžel to nafouknul kompresorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.1.15 22:38

@AstraG @luca241
Díky moc. Bála sem se použít hrubou sílu. :-) Mám pocit, že u nás to bude taky asi se story…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.1.15 12:06

@Luc29 my jsme ho nafoukli takovou obyč. pumpičkou co máme na nafukování bazénku pro děti. Koupili jsme jí v papírnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí