Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ajla píše:teď jsem ho za 250 objednala!!! http://www.mimibazicek.cz/…3-1-hopsadla
no ten je krasnej ja bych ho brala hned, moje mamka ho chteal koupit klukum (mym ua segry 9 a 4 mesice) k Vanocum na slevy.cz nebo podobny ted nevim byl v akci za 250,– ale propasla to skoda
tak treba prsite, mame cas
jeeeeeeee tak ze by jsem ho taky koupili jeste k Vanocum? Sice je malymu 9 mesicu ale myslim ze nebude dlouho trvat a bude behat…a zatim si s nim pohraje ![]()
Cetla jsem tu ze ma nejakej nosnost i na dosleyho
heh jenze pak by se na nej asi malej nedostal
Ajla píše:
jeeeeeeee tak ze by jsem ho taky koupili jeste k Vanocum? Sice je malymu 9 mesicu ale myslim ze nebude dlouho trvat a bude behat…a zatim si s nim pohrajeCetla jsem tu ze ma nejakej nosnost i na dosleyho
heh jenze pak by se na nej asi malej nedostal
tenhle až třicet kilo…prej…to víš že si na to sednu taky
![]()
hmm tak to by podemnou ruplo hned ![]()
koukala jsem na mimibazar maji i do 200 a pekny..hmmm asi ho objednam…
MirušeProdigy píše:Špageta píše:
Ahoj,
my jsme tohohle žlutého koníka měli už v době kdy holky začaly pomalu chodit. To jim bylo asi 13 měsíců. S rovnováhou na něm měly trochu problém, ale moc se jim to sezení na něm líbilo (samo, že jsme je drželi). Skáčou na něm ještě dneska a to jim budou 2 roky.tak to mám radost za tuhle zkušenost. |Děkuju. Víš co ona hrozně všude hopsá, sedí nám na klíně a pořád nadskakuje a vyžaduje hopsání na kolenou, vlastně je neustále v pohybu a tenhle pochyb má asi nejradši.
jen jsem se obávala aby si na tom nenatloukla…aspoň se bude učit rovnováze. Budu jí jistit. Děkujiii!
Tak to se jí bude určitě moc líbit. Já mám takhle hopsacího synovce. Ten toho koníka miluje. Vydrží na něm „cválat“ v pěkným tempu třeba čtvrt hodiny a sotva pak popadá dech. ![]()
My máme taky žlutého koníka Johna, dcera ho teda dostala až ve dvou letech, ale hned se na něm naučila skákat a pořád si ráda zaskáče. ![]()
Ahoj, měla bych technický dotaz- jak jste nafoukli hopsadlo koník od John - je tam takový zvláštní špunt a není mi moc jasné, jak to přes toto nafouknout - jakým typem ventilku na pumpičce?
@Luc29 píše:
Ahoj, měla bych technický dotaz- jak jste nafoukli hopsadlo koník od John - je tam takový zvláštní špunt a není mi moc jasné, jak to přes toto nafouknout - jakým typem ventilku na pumpičce?
Manžel to nafoukl na benzince.
@luca241
A nepamatuje si náhodou, jestli ten špunt na tyčince vytahl úplně ven nebo jak to udělala?
Díky
@Luc29 píše:
@luca241
A nepamatuje si náhodou, jestli ten špunt na tyčince vytahl úplně ven nebo jak to udělala?Díky
Ano, vím, jelikož dojel domů vzteklý, tak mi to barvitě líčil-tragéd
.Vytáhl to celé, vrazil tam hadici, nafoukl, co to šlo, vytáhl hadici a rychle se snažil zašpuntovat, mezitím něco uniklo(asi 4× se mu to vypustilo skoro celé-proto to drama
).Napopáté úspěch ![]()
@AstraG @luca241
Díky moc. Bála sem se použít hrubou sílu.
Mám pocit, že u nás to bude taky asi se story…:-)
@Luc29 my jsme ho nafoukli takovou obyč. pumpičkou co máme na nafukování bazénku pro děti. Koupili jsme jí v papírnictví.