Hopsadlo koník John

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
1.6.10 13:48

Hopsadlo koník John

Maminky, jaké máte zkušenosti s hopsadly? Baví to děti na nich? Mám skoro ročního chlapečka a uvažuji o koupi hopsacího koníka Johna, přece jen ale stojí skoro 500 Kč, tak bych je nerada vyhodila oknem. Moc děkuji za odpovědi :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
1.6.10 13:50

http://img5.rajce.idnes.cz/…ages/014.jpg

U nás je oblíbený=) A skáčou na něm i neteř a synovec - 4 a 6 roků, takže snad ještě dlouho oblíbený bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.6.10 14:04

U nás zase vůbec..Hlavně když se na něm malej rozeskákal,tak se s nim ten kůň převrátil dopředu…No stejně na něm byl tak dvakrát,tak jsem ho dala do komory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
1.6.10 14:05

u nás je oblíbený dodnes. já jsem teda kupovala Rodiho, protože má výrazně větší nosnost než John. a na Rodim skáčeme s Klárkou i my s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.6.10 14:38

Syn ho dostal k Vánocům (2,5r.), ale zaujal hlavně dcerku (5,5r.), která z něj v zimě téměř neslezla. Nepohybovala se po domě jinak něž na „koni“, skákala přes překážky, nacvičovala krasojízdu. Až jsme se smáli, že má zimní trénink na kolo a bude mít namakané nohy :wink: . Takže u nás max. spokojenost, ale spíše pro starší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.6.10 14:45

A nevíte, co na tato zvířátka říkají pediatři? Mám dojem, že naše MUDr. hopsadla nedoporučuje, ale nevím, jaký konkrétně typ nebo jestli všechny :roll: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
1.6.10 14:56

my máme koníka taky a je to oblíbená hračka. kolikrát se o něj holky rvou :lol: nevím co na to pediatři, ale mě to přijde dost podobné velkému gymbalonu. takové to pohupování…dokonce jsme měli v příbalovém letáku nějaké cviky pro starší děti, jako posilování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
1.6.10 16:21
kmacek píše:
A nevíte, co na tato zvířátka říkají pediatři? Mám dojem, že naše MUDr. hopsadla nedoporučuje, ale nevím, jaký konkrétně typ nebo jestli všechny :roll: ?

Nemyslí ale klasické hopsadlo, tedy tu „houpačku“, jak do ní dítě posadíš a ono pruží a odráží se špičkama od země? Proti těmto koníkům myslím nikdo nic nemá…
Nebo se pletu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
1.6.10 16:26

Koníka máme doma a malej na něm denně jedzí. A známá má dítko, které mělo jako novorozenec horší jeden kloubík nožičky a po porodu vykloubenou ručičku a koníka jí vyloženě doporučil. Aby si malej posilnil zádové svalstvo a cvičil ručičku ve správném držení a úchopu. A nožičky jsou na koníkovi ve správném úhlu a dítko je skákáním posiluje. Chodila s ním na cvičení a tam koníka měli taky. Mému synovi jsou dva roky a koníka miluje, synovci budou dva roky a taky se z něj nehne. Neteř má tři roky a drandí na něm stále.

• Citovat
  • Upravit
2436
1.6.10 17:17

Taky máme a maximálně využíváme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
1.6.10 22:44
chuanitka píše:
kmacek píše:
A nevíte, co na tato zvířátka říkají pediatři? Mám dojem, že naše MUDr. hopsadla nedoporučuje, ale nevím, jaký konkrétně typ nebo jestli všechny :roll: ?
Nemyslí ale klasické hopsadlo, tedy tu „houpačku“, jak do ní dítě posadíš a ono pruží a odráží se špičkama od země? Proti těmto koníkům myslím nikdo nic nemá…
Nebo se pletu? :nevim:

Podobné hopsadlo mají u nás na rehabilitaci, je to medvěd, rehabilitační nám řekla že to doporučuje, na páteř apod. Takže asi je to OK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.12.11 23:23

Ahoj nevíte jestli to má cenu koupit 14ti měsíční? Chodí za ručičku, vlastně je furt na nohách ale jestli někdy udělá krok sama už si myslet přestávám :mrgreen: je to i pro zatím nechodící prosím? Píšete že od dvou let super…tak jestli to má cenu kupovat už teď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
10.12.11 23:32

Ahoj,
my jsme tohohle žlutého koníka měli už v době kdy holky začaly pomalu chodit. To jim bylo asi 13 měsíců. S rovnováhou na něm měly trochu problém, ale moc se jim to sezení na něm líbilo (samo, že jsme je drželi). Skáčou na něm ještě dneska a to jim budou 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.12.11 23:37
Špageta píše:
Ahoj,
my jsme tohohle žlutého koníka měli už v době kdy holky začaly pomalu chodit. To jim bylo asi 13 měsíců. S rovnováhou na něm měly trochu problém, ale moc se jim to sezení na něm líbilo (samo, že jsme je drželi). Skáčou na něm ještě dneska a to jim budou 2 roky.
:dance: tak to mám radost za tuhle zkušenost. |Děkuju. Víš co ona hrozně všude hopsá, sedí nám na klíně a pořád nadskakuje a vyžaduje hopsání na kolenou, vlastně je neustále v pohybu a tenhle pochyb má asi nejradši. :mrgreen: jen jsem se obávala aby si na tom nenatloukla…aspoň se bude učit rovnováze. Budu jí jistit. Děkujiii! :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.12.11 23:40

no ten je krasnej ja bych ho brala hned, moje mamka ho chteal koupit klukum (mym ua segry 9 a 4 mesice) k Vanocum na slevy.cz nebo podobny ted nevim byl v akci za 250,– ale propasla to skoda :-(
tak treba prsite, mame cas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815