Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den maminky, mám syna 10měs. má už 4 zoubky, a ted začal mít teplotu 38° myslíte že mu rostou další? Nebo to má zničeho jiného, malej má ke všemu problemy s ledvinou..tzv reflux. ![]()
@Lilinka97 píše:
Dobrý den maminky, mám syna 10měs. má už 4 zoubky, a ted začal mít teplotu 38° myslíte že mu rostou další? Nebo to má zničeho jiného, malej má ke všemu problemy s ledvinou..tzv reflux.
Já jsem zastáncem toho, že nejlepším řešením je vždy návštěva doktora. Ze špatné zkušenosti tak vše řeším, protože jednou jsem něco takového zanedbala a vyšlo mě to draho…
Taky myslím, že pokud má nějakou další „diagnózu“, měla bys s ním k lékaři.
Raději párkrát zbytečně než jednou pozdě.
Držím palce ![]()
Tak po internetu ti tezko nekdo odpovi.
Teplota je pred odectem nebo po odectu?
Jestli ma problemy s ledvinou, tak nejspis mate prisnejsi instrukce, kdy se dostavit, ja mam donest moc pokazde, kdyz teplota pretrvava dele nez den, pokud je hodne vysoka (coz teda 38 neni), tak okamzite.
Přesně jak už bylo řečeno, pokud je už nějaký problém tak vše řešit s doktorkou. Syn má taky nějaké zdr. problémy a když je problém tak hned volám.
U normalniho ditete tuto teplotu neresim, cekam co bude, bud zuby, nebo viroza, ani nesnizuju. Kdyz trva tri dny, jdu k lekari.
nevim co je ale reflux ledviny a co to obnasi, takze bych toto vzala v potaz a ridila se podle toho a ne obecenymi radami.
@AndreaZero zajimalo by me, co se stalo
, myslim, ze to ale neni vzdy nejlepsi reseni, v podstate 38 je teprv pocinajici horecka, je treba sledovat co dela, pokud zacina ani doktor nepozna o co jde. Navic se muze v ordinaci dorazit necim jinym. Deti maji casto zvysenou teplotu nebo malou horecku, kolikrat to ani nezaznamename ![]()
Teda po odečtení má 37,5° je teda jen zvýšená, no jinak se máme dostavit až bude mít po odečtení 38,5° jinak nemáme chodit ![]()