Horečka 38°

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
1.11.13 14:16

Horečka 38°

Dobrý den maminky, mám syna 10měs. má už 4 zoubky, a ted začal mít teplotu 38° myslíte že mu rostou další? Nebo to má zničeho jiného, malej má ke všemu problemy s ledvinou..tzv reflux. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
1.11.13 14:20
@Lilinka97 píše:
Dobrý den maminky, mám syna 10měs. má už 4 zoubky, a ted začal mít teplotu 38° myslíte že mu rostou další? Nebo to má zničeho jiného, malej má ke všemu problemy s ledvinou..tzv reflux. :?

Já jsem zastáncem toho, že nejlepším řešením je vždy návštěva doktora. Ze špatné zkušenosti tak vše řeším, protože jednou jsem něco takového zanedbala a vyšlo mě to draho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
1.11.13 14:24

Taky myslím, že pokud má nějakou další „diagnózu“, měla bys s ním k lékaři.
Raději párkrát zbytečně než jednou pozdě.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68916
1.11.13 14:25

Tak po internetu ti tezko nekdo odpovi.
Teplota je pred odectem nebo po odectu?
Jestli ma problemy s ledvinou, tak nejspis mate prisnejsi instrukce, kdy se dostavit, ja mam donest moc pokazde, kdyz teplota pretrvava dele nez den, pokud je hodne vysoka (coz teda 38 neni), tak okamzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3599
1.11.13 14:32

Přesně jak už bylo řečeno, pokud je už nějaký problém tak vše řešit s doktorkou. Syn má taky nějaké zdr. problémy a když je problém tak hned volám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
1.11.13 14:51

U normalniho ditete tuto teplotu neresim, cekam co bude, bud zuby, nebo viroza, ani nesnizuju. Kdyz trva tri dny, jdu k lekari.

nevim co je ale reflux ledviny a co to obnasi, takze bych toto vzala v potaz a ridila se podle toho a ne obecenymi radami.

@AndreaZero zajimalo by me, co se stalo :nevim:, myslim, ze to ale neni vzdy nejlepsi reseni, v podstate 38 je teprv pocinajici horecka, je treba sledovat co dela, pokud zacina ani doktor nepozna o co jde. Navic se muze v ordinaci dorazit necim jinym. Deti maji casto zvysenou teplotu nebo malou horecku, kolikrat to ani nezaznamename :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.11.13 16:24

Teda po odečtení má 37,5° je teda jen zvýšená, no jinak se máme dostavit až bude mít po odečtení 38,5° jinak nemáme chodit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí