Děti a lázně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9306
31.10.13 07:56

Děti a lázně.

Ahoooj :srdce:

Chci se Vás zeptat.. :roll:
Moje děti dost marodí ( kluk začal loni chodit do školky).. :think: Jsou oba i alergici. Kluk je ve školce tak týden a zase je doma - a všechno samo že chytá holka.. :roll: To, že si musí vytvořit imunitu vím!!! :zed:
Kamarádka mi poradila abych s nima jela do lázní.. :think: Že to jejím dětem dost pomohlo.. :potlesk:

Holky byl tady někdo v lázních, pomohlo to? :| Jako asi to bude stát dost pěněz ( pojišťovny to prý už moc platit nechtěji) ale jestli to má pomoct dětem, tak není o čem povídat.

Budu ráda za každou informaci, zkušenost a podobně! :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2170
31.10.13 08:01

@Šema Pokud jsi u VZP tak bych se koukla na mořského koníka. Lázně ti vyjdou dráž než pobyt u moře. To by jim taky mohlo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
31.10.13 08:07

Ano u VZP jsme všichni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
31.10.13 08:07

Ahoj, je to věc názoru. Určitě to na poprvé nepomůže. Doporučuje se tam jet aspoň třikrát po sobě. My byli dvakrát poprvé jsme onemocněli hned za měsíc a letost jsem si myslela, že už to bude fajn a momentálně je nemocný 4 měsíce po lázních. A to jsme ješště prokládali mořem. Stálo mě to cca 20tisic se vším všudy. Akorát já jsem ta, když tam kluk řekl kup tak jsem vesměs koupila aby byl klid :D.
Jsou mamky co tvrdí, že jim to pomohla a druhé zas že už by nikdy nejely.
Je tu diskuse Dětské lázně Zlaté hory kukni tam a možná si uděláš nějaký závěr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
31.10.13 08:15

Byla jsem před měsícem v dětské léčebně. A párada. Bylo to ve cvikově. Mají stránky tak se můžeš podívat. Jsem na telefonu tak odkaz nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
31.10.13 08:16

Jo jinak od ledna jsou regulační poplatky zrušené ale zatím jen do března pak se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
31.10.13 08:28

Děkuji holky. Jdu vařit, pak to projedu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.10.13 08:52

Co vím, tak lázně pomohly mnohým dětem, ale lépe se vylízavaly s imunitou u moře. Je to sice nákladnější záležitost, o to víc ale pomůže. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
31.10.13 08:55

Tak u moře jsme taky byli…2 roky po sobě…poprvé klid skoro půl roku, po dalším pobytu hned další měsíc marod
Léčebna byla super v tom, že nám ukázali, jak s dítkem pracovat při nemoci, jak mu ulevit při zahlenění, jaké dýchací pomůcky jsou na trhu a denně měl cvičení s rehabilitační sestrou, což nám dalo hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
31.10.13 20:20

Ahojky, mám doma alergika, astmatika, taky je stále nemocný. ALE :) Lázně nám pomůžou třeba tři měsíce nekašlat, nikdo nemůže říct že dítě pak není nemocné, ale kdyby lázně u nás nebyly, tak máme angínu třeba desetkrát do roka. Teď máme tak jednou, dvakrát. Což je pro tak malé děti to nejdůležitější. Jinak doporučuji spíš lázně a vybírat buď Luhačovice, nebo Jeseníky. Do dětské léčebny bych moc nešla, nelíbí se mi tam režim, raní vizity a časté hlídání. Pokud se budou příští rok platit poplatky jako letos, tak nás to stálo na měsíc 5600,–pro syna a pro mě dohromady. Do šesti let jedeš s ním jako doprovod. :pankac:
Ještě chci upozornit, že v lázních je dost plno a chce si tam zamluvit termín ještě dřív, než to pojišťovna schválí. Já budu na pojišťovnu posílat žádost v lednu a už mám termín na květen :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
31.10.13 23:26

Ohledně poplatků - v příštím roce od března možná děti platit poplatky nebudou, pouze dospělí - ale to se ještě neví jistě. A Ústavní soud zrušil stokorunový regulační poplatek, takže se bude platit 60 Kč za osobu na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
1.11.13 06:37

@Ráďa 25 tak nás nikdo zas tak moc nehlídal. Ráno byly inhalace. dr přišla po snídani každý den jeden pokoj vizita. Pak buď rehabilitace, balneo, skupinové cvičení a taky dopoledne školka pro děti. každou středu výlet a jinak jsme měli vlastně volno. My to měli domů kousek tak jsme třeba v sobotu byli celý den doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí