Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtěla bych pořídit tento inhalátor, máte nějaké zkušenosti? Naše doktorka mi doporučila právě tuto značku..Jde hlavně o inhalaci Vincentky, dcerka často marodí, ted měla laryngitidu i bronchytidu…Díky ![]()
@Caricia1 máme ho právě kvůli tomu co tvoje malá. Je sice trochu hlučnější ale na těch pár minut denně to nevadí.
Tak holka má astma, taky máme inhalovat a poradila nám známá, co dělá masáže a tak, že máme koupit tohle: http://www.eva.cz/…fessor-z-14/ Není to inhalátor, ale zvlhčovač vzduchu, ale funguje to stejně. I na netu si to někdo chválil, kdo to používá ke stejnýmu účelu.
Shodou okolností to jel manžel zrovna koupit, tak jsem zvědavá, večer to zkusíme.
@Petra Z Díky
Ještě jsem našla tento http://inhalatory.heureka.cz/…ite/galerie/ ale nevím který by byl lepší nebo zda je to jedno. Nás min. týden pustili z nemocnice a mají tam taky Omrony
Takže jsi spokojena? Mě hlučnost nijak nevadí, to prý ty kompresorové mají vždycky..
@PetraJ No my zvlhčovač máme. Ale nesmí se prý do něj dávat ta Vincentka takže ten máme jen na zvlhčování vzduchu no…
@Caricia1 píše:
@PetraJ No my zvlhčovač máme. Ale nesmí se prý do něj dávat ta Vincentka takže ten máme jen na zvlhčování vzduchu no…
My do něj budem dávat mořskou sůl, ale jak to funguje, to fakt nevím, s tímhle přišel manžel od tý masérky.
@Caricia1 jsem jen na telefonu tak nenajdu teď odkaz na náš. Ale teď jsme byli 6 týdnů v dětské léčebně a taky měli jen omrony. Jinak máme vincentku a ventolin a při zahlenění mucosolvan na inhalace.
A zvlhčovač máme taky
Taky jsem si říkala, že hlučnost nevadí… ale teda tenhle omron je opravdu takovej malej kompresor a už bych si ho znovu nekoupila, dřív jsme měli ultrazvukovej, přínmo ten typ se už ale nevyrábí tak jsem zkusila kompresorovej a trošku lituju… jako účinek taky dobrej, nevidím rozdíl. Příště bych šla do ultrazvukovýho
@blueladik ale já četla že ultrazvukový nejsou moc vhodný pro děti??
@blueladik nevím,jen jsem na to zavadila v nějaké diskuzi, ještě jsem neměla pořádně čas si k tomu sednout…Taky by mě to zajímalo. ![]()
Tak tohodle bych se nebála, sice odborník nejsem, ale podle mě to zase bude výplod někoho, kdo se všeho bojí. Malej bráška když to s nim bylo hodně špatný tak měl v nemocnici právě ultrazvukovej a nic se na něm neprojevilo ( v nemocnici byl celkem dlouho a inhaloval potom dlouho i doma)
a jak říkám není ten zvuk jako uplně nic hroznýho, ale příjemný to taky neni ![]()