Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U mě se takhle projevil zánět slepého střeva a u syna salmonela (průjem a zvracení se objevilo až později). Jak na pohotovost jezdíme opravdu výjimečně, tak s bolestí břicha a horečkou, kdy není jasný původ (třeba blitkosračková viróza) bych raději jela.
@Jahru píše:
U mě se takhle projevil zánět slepého střeva a u syna salmonela (průjem a zvracení se objevilo až později). Jak na pohotovost jezdíme opravdu výjimečně, tak s bolestí břicha a horečkou, kdy není jasný původ (třeba blitkosračková viróza) bych raději jela.
jela bych, pokud by ty bolesti byly stálé, velké. Ale pokud chvíli bolí, chvíli ne, tak bych počkala na zítřek
@Jahru u toho slepeho streva vas to peosim bolelo nonstop nebo s prestavkama?
@Anonymní píše:
@Jahru u toho slepeho streva vas to peosim bolelo nonstop nebo s prestavkama?
S přestávkama
My máme takovéhle střevní chřipky u té menší nejčastěji, jen bolí bříško, třeba má teplotu ale nezvrací max. jde 2× na velkou s tim ze je to ridke ale neni to uplne prujem..
Ahoj,
chtěla jsem se prosím zeptat, zda se vám někdy u dětí stalo, že měli střevní virózu bez zvracení a průjmu.
Dcera od včera teploty max 38,5 a několikrát za den si stěžuje na bříško v okolí pupíku. Řidší stolici měla 1× ráno, od té doby nebyla.
Nechci hned plašit pohotovostí, ale zajímalo by mě, zda jde mít střevní virózu jen s horečkou a bolestmi.
Děkuji