Horečka a bolest bříška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.9.23 15:34

horečka a bolest bříška

Ahoj,

chtěla jsem se prosím zeptat, zda se vám někdy u dětí stalo, že měli střevní virózu bez zvracení a průjmu.

Dcera od včera teploty max 38,5 a několikrát za den si stěžuje na bříško v okolí pupíku. Řidší stolici měla 1× ráno, od té doby nebyla.

Nechci hned plašit pohotovostí, ale zajímalo by mě, zda jde mít střevní virózu jen s horečkou a bolestmi.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9652
10.9.23 15:39

U mě se takhle projevil zánět slepého střeva a u syna salmonela (průjem a zvracení se objevilo až později). Jak na pohotovost jezdíme opravdu výjimečně, tak s bolestí břicha a horečkou, kdy není jasný původ (třeba blitkosračková viróza) bych raději jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
10.9.23 15:42
@Jahru píše:
U mě se takhle projevil zánět slepého střeva a u syna salmonela (průjem a zvracení se objevilo až později). Jak na pohotovost jezdíme opravdu výjimečně, tak s bolestí břicha a horečkou, kdy není jasný původ (třeba blitkosračková viróza) bych raději jela.

jela bych, pokud by ty bolesti byly stálé, velké. Ale pokud chvíli bolí, chvíli ne, tak bych počkala na zítřek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.23 16:15

@Jahru u toho slepeho streva vas to peosim bolelo nonstop nebo s prestavkama?

• Citovat
  • Upravit
9652
10.9.23 17:20
@Anonymní píše:
@Jahru u toho slepeho streva vas to peosim bolelo nonstop nebo s prestavkama?

S přestávkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.23 17:50

My máme takovéhle střevní chřipky u té menší nejčastěji, jen bolí bříško, třeba má teplotu ale nezvrací max. jde 2× na velkou s tim ze je to ridke ale neni to uplne prujem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí