Horečka a hlídání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.8.16 16:27

Horečka a hlídání

Ahoj. Jaký máte názor na to, že když má 15 měsíční dcera horečku 39 st. a my bychom ji potřebovali přez jednu noc pohlídat k mým rodičům. Bydlí od nás 5 minut chůze, takže kdyby něco, tak bych k nim mohla přijít. Spíš mám strach, jak by to dcera zvládla. dala jsem ji v 15:35 nurofen čípek a teď má teplotu 37,2. Ležet nevydrží a hraje si normálně. Jen teda dneska dvakrát kadila řidkou stolici… děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9880
12.8.16 16:30

Já bych radila nedávat, protože stejně z programu a nebo nějakého důvodu, proč potřebujete mít dnes volno, stejně nic mít nebude.. bude ti máma vyvolávat co a jak..
Jako jenom tak odhaduju, může to být jiné, každopádně mám pomalu 8 letého a tak třikrát jsem toto zažila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
12.8.16 16:31

To vypada spis na zuby…no jestli jsou rodice pro, ty jim veris ze dokazou posoudit situaci a vcas te zavolat a bydlite kousek, tak proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
12.8.16 16:31

Zalezi na tom, jak jsou tvi rodice na dceru zvykli a jak jim veris. Ja bych dala hlidat bez obav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.8.16 16:33
@Anonymní píše:
Ahoj. Jaký máte názor na to, že když má 15 měsíční dcera horečku 39 st. a my bychom ji potřebovali přez jednu noc pohlídat k mým rodičům. Bydlí od nás 5 minut chůze, takže kdyby něco, tak bych k nim mohla přijít. Spíš mám strach, jak by to dcera zvládla. dala jsem ji v 15:35 nurofen čípek a teď má teplotu 37,2. Ležet nevydrží a hraje si normálně. Jen teda dneska dvakrát kadila řidkou stolici… děkuji za názory

nedala bych takhle malé nemocné dítě pryč - pokud by nešlo o život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 16:35

No moje nevlastní mamka je zdravotní sestřička tak si myslím, že by to zvládnout mohla a myslím, že by mě volali jen fakt v nejhorší situaci kdy by bylo potřeba nedejbože dojet do nemocnice. @Akivasha No nejdřív mě to taky napadlo, ale zubů má 12 a z toho 4 stoličky a ani u jednoho jsme problém s nočním buzením a horečkama neměli. Ale každý zub asi jiný :-)

• Citovat
  • Upravit
35718
12.8.16 16:43

No, záleží jak je dítě na hlídání zvyklé, naše je většinou nevrla a chce jen mámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 16:46

@pikola přez týden je hlídaná obden od rána 9 do večera do 6, ale přez noc byla jen jednou… :-(

• Citovat
  • Upravit
49159
12.8.16 16:47
@Anonymní píše:
No moje nevlastní mamka je zdravotní sestřička tak si myslím, že by to zvládnout mohla a myslím, že by mě volali jen fakt v nejhorší situaci kdy by bylo potřeba nedejbože dojet do nemocnice. @Akivasha No nejdřív mě to taky napadlo, ale zubů má 12 a z toho 4 stoličky a ani u jednoho jsme problém s nočním buzením a horečkama neměli. Ale každý zub asi jiný :-)

co máš tak důležitého že musíš být pryč od dítěte s horečkou? nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 16:50

@jdukolem nevím co nechápeš. Prostě mám něco důležitýho, ale když to jinak nepůjde, tak prostě o půl noci přijedu k tátoj no…

• Citovat
  • Upravit
2507
12.8.16 16:51

Pokud je k hlídání opravdu vážný důvod, tak bych dala. Nicméně si moc neumím představit, co je důležitější než zdraví mého dítěte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 16:54

@TerezkaW umírá mi mamka a nedávají ji moc času, takže až se od ní vrátím, tak může bejt klidně 10 večer… Manžel jede se mnou

• Citovat
  • Upravit
49159
12.8.16 16:54
@Anonymní píše:
@jdukolem nevím co nechápeš. Prostě mám něco důležitýho, ale když to jinak nepůjde, tak prostě o půl noci přijedu k tátoj no…

důležitějšího než dítě s horečkou? ne to fakt nechápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.8.16 16:55
@Anonymní píše:
@TerezkaW umírá mi mamka a nedávají ji moc času, takže až se od ní vrátím, tak může bejt klidně 10 večer… Manžel jede se mnou

tak to potom ano.. chápu.. držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.8.16 16:59
@Anonymní píše:
@TerezkaW umírá mi mamka a nedávají ji moc času, takže až se od ní vrátím, tak může bejt klidně 10 večer… Manžel jede se mnou

Tak v tomhle případě je to jasná věc. Promiň, to jsem netušila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+