Jak zdravě přibrat?

2
9.8.16 22:11

jak zdravě přibrat?

Chtěla bych poprosit o radu..
173cm, 42.8 kg a 13 let.. Musím chodit k doktorce co dva týdny na vážení už sem tam byla 2krát a pokaždé sem zhubla kilo.. měla sem příjem 1350 kcal a -600 sport (podle kalorickýchtabulek. cz) ted si chci dát 2500 kcal a mám dovoleno cvičit jen 35 min (cvičím jullianu 30day 1 level 25min+10 min na břicho,110 dřepů a 2 min plank),ale bojím se že když budu mít příjem 2500 kcal a cvičím tak málo že přiberu na břiše, ale já chci přibrat celkově.. myslíte že je to správné? Kolik byste mi doporučili kalorii? sacharidů atd..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobliha51
9.8.16 22:18
@valča123 píše:
Chtěla bych poprosit o radu..
173cm, 42.8 kg a 13 let.. Musím chodit k doktorce co dva týdny na vážení už sem tam byla 2krát a pokaždé sem zhubla kilo.. měla sem příjem 1350 kcal a -600 sport (podle kalorickýchtabulek. cz) ted si chci dát 2500 kcal a mám dovoleno cvičit jen 35 min (cvičím jullianu 30day 1 level 25min+10 min na břicho,110 dřepů a 2 min plank),ale bojím se že když budu mít příjem 2500 kcal a cvičím tak málo že přiberu na břiše, ale já chci přibrat celkově.. myslíte že je to správné? Kolik byste mi doporučili kalorii? sacharidůatd..?

Doktorka ti to řekne nejpřesněji. Proto k ní chodíš.

• Citovat
  • Upravit
14946
9.8.16 22:25

@valča123 pokud je ti 13let, tak jez normálně, chod s kamarády ven a neres hlouposti. Jsem si jista, ze budeš pribirat rovnoměrně, tvé tělo je ve vývinu, dietama si můžeš způsobit doživotní následky, ale to je ti asi fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.8.16 02:34

@valča123

Ahoj Valčo!

Jez počet kalorií, který Ti doporučí lékařka, na svou váhu a výšku máš teď hrozně málo a 2500 kcal není nic závratného, takže se neboj. Tvoje současná váha může mít za následek velké zdravotní problémy, což Ti doktorka už asi řekla, navíc i vypadané/prořídlé vlasy (krása?) a šupinatou kůži či zkažené zuby. Nepodléhej strachu z jídla, pokuď nebudeš zvládat, tak se poraď anonymně na anabell.cz, řeší tam podobné situace a rádi pomůžou i Tobě.

Pokud chceš mít ploché břicho, tak současně s navýšením kalorií pokračuj v posilování břišního svalstvo (v rozumné míře) - krásné je sportem zpevněné břicho, ne břicho propadlé hladem. Věř tomu, že zdraví je to, co si musíš chránit na prvním místě, a je na Tobě víc zajímavého, než jen postava a vnější vzhled. Kdybys sis chtěla o čemkoliv popovídat, klidně se mi ozvi do pošty. :hug:

Gratuluji k rozhodnutí navýšit příjem a snížit cvičení, je to krok správným směrem. :palec: :palec:
Drž se! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.8.16 08:06

@valča123 vzhledem k váze rozhodně nemůžeš vypadat normálně, ale chodící smrtka (máme teď jednu doma, je to fakt krása).. řiď se doporučením lékaře, vzhledem k tomu, že předtim jsi měla zoufalý příjem, tak je jasné, že pokud budeš doporučení držet, že přibereš - na normální zdravou váhu. Naše mladá skončila nakonec na psychiatrii, je tam už 3 měsíce.. hraj si, je o co stát, mít napíchlou sondu až do žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
10.8.16 08:08

Už ve 13 se potýkat s těmito problémy to je hodně smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.12.22 17:43

ideální váha

Ahoj. Prosím o radu. Jak zdravě přibrat? Vidím, že většina žen po porodu si stěžuje na to, že hodně přibraly a nejde to dolů. Já mám opačný problém. Po porodu jsem vážila 50 Kg, což pro mě byl ideál. Poté jsem zhubla na svou původní váhu a nyní mám 40 Kg. Nějaká rada, na to jak rozumně přibrat a váhu si udržet? Má někdo podobný problém? Děkuji.
Možná, že úbytek váhy zapřičinil i nedostatek spánku. Můj syn usíná nejdříve kolem jedenácté, spíše po půlnoci nebo kolem 1 ráno. Nevím, co s tím. Už dvakrát také usnul v 1.45. V noci se potom ještě často budí a chce vstávat a lézt. Doufám, že to bude rostoucími zuby a až je bude mít, bude spát lépe. Tohle období trvá už několik měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí