Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@TerezkaW umírá mi mamka a nedávají ji moc času, takže až se od ní vrátím, tak může bejt klidně 10 večer… Manžel jede se mnou
Nevim trochu si proti recite. Davate ditko hlidat ke vasim rodicum a pritom pisete ze umira vase maminka. ![]()
Jinak bych jela za maminkou sama a s ditkem nechala manzela. Situace se můze rychle zmenit a hlidani nebude hned vedet co a jak. Prece jenom vy ditko znate lepe
@Anonymní píše:
Nevim trochu si proti recite. Davate ditko hlidat ke vasim rodicum a pritom pisete ze umira vase maminka.
Píše, že nevlastní máma je zdravotni sestra, takže asi nová manželka otce…
Pokud obden hlídají celý den, klidně bych dala.
@Anonymní píše:
Nevim trochu si proti recite. Davate ditko hlidat ke vasim rodicum a pritom pisete ze umira vase maminka.
Mý rodiče jsou rozvedený od mých 6 let. Můj táta si našel přítelkyni když mi bylo 8 od té doby jsou spolu. Vyrůstala jsem s tátou a moje vlastní mamka si našla manžela když mě bylo 6 od té doby jsou taky spolu… Nejprve si přečtěte celou diskuzi a pak tady pište o někom že si protiřečí… ![]()
Za této konstelace bych dítě hlídat dala. Na hlídání je zvyklé, hlídací osoba je zdravotní sestra, takže se spoustou problémů si poradí. Jen jim nech i průkazku zdravotní pojišťovny a zdravotní průkaz dítěte. Kdyby se náhodou něco semlelo. A drž se!
@nozu Děkuji za zmínění kartičky. na tu bych úplně zapoměla…
Když má horečku a táta bydlí kousek, nebylo by lepší, aby malá zůstala doma a oni přišli pohlídat k vám? Zvlášť když se noční hlídání ještě nekonalo?
@Veronika146 Já spíš nechápu proč je kvůli tomu třeba hlídání přes noc, tak prostě hlídací babička a děda budou hlídat u vás a až přijedete, tak je manžel hodí domů, ne?
@Veronika146
Omlouvam se nemyslela jsem to zle uteklo mi slovicko nevlastni. I tak bych mela problem ponechat ditko s horeckami na hlidani z vlastnich zkusenosti. Nas nejmensi se rychle zhorsuje a tak proto. Preji vam aby ditko bylo v poradku brzo a vam co nejmene trapeni
Ja bych byla spis pro, aby prijeli hlidat k vam domu, kdyz bydli kousek a mala bude ve svem prostredi a svoji postylce..
@berri píše:
Ja bych byla spis pro, aby prijeli hlidat k vam domu, kdyz bydli kousek a mala bude ve svem prostredi a svoji postylce..
A hlavně pokud přijedou kolem desáté, tak tam vlastně celou noc budou rodiče, kdyby se něco náhodou dělo.
Hezký den. tak nakonec se hlídalo u nás. dcerka celou noc bez horečky a ani průjem
Táta odcházel až ted ráno a ještě jsme si spolu stihli večer popovídat
mějte se hezky
@Anonymní píše:
@TerezkaW umírá mi mamka a nedávají ji moc času, takže až se od ní vrátím, tak může bejt klidně 10 večer… Manžel jede se mnou
V tomto případě bych se ani nerozmýšlela a pokud by to těm co hlídají nevadilo a uměli si poradit, jela bych. Mamka by v tomto okamžiku byla nejdůležitější. Drž se.
![]()
@TerezkaW No zkusím to a dýštak si pro ni příjdu. jen jsem se chtěla ujistit, jestli se jí třeba nemůže něco stát. jestli to pro ní bude aspon trošku stejné jako kdyby byla doma. Ikdyž to bude těžké beze mě…